Моля ви за помощ. Един татко се нуждае от помощ, за да живее.

• 21 408
  • 229
  •   1
Отговори
# 45
Искам да попитам, да ли мога от Италия да изпратя на банковата сметка в евро ,не мога да помогна с много ,но ще помоля вси4ки мой познати тук да помогнат .Надявам се много скоро да свърши този кошмар ,милото семейство. Hug

# 46
eugenya ,разбира се че може! Hug

# 47
Искам да попитам, да ли мога от Италия да изпратя на банковата сметка в евро ,не мога да помогна с много ,но ще помоля вси4ки мой познати тук да помогнат .Надявам се много скоро да свърши този кошмар ,милото семейство. Hug

bouquet Мери ти е отговорила, може да се превждат парички отвсякъде. Безкрайни благодарности за съпричастността!

# 48
Тези дни не съм писала, ето малко актуална информация.
В неделя (вчера) са започнали вливанията на Nelarbin на Митко. Той явно вече започва да посвиква там.
Също така днес взехме кутиите от Кауфланд - събраните чрез тях средства са 475 лв. Благодаря на всички добри хора, които са ги напълнили!!!  bouquet

# 49
браво дано занапред само хубави новини да четем
стискам палци

# 50
Също така днес взехме кутиите от Кауфланд
Гери,това значи ли,че вече няма кутии в Кауфланд? Rolling Eyes
Междувременно периодично изпращам СМС-и и на дарителския номер!А също пускам и от чужди джи-ес-ем-и,на роднините! Heart Eyes

# 51
Да, Мери, вече няма кутии в Кауфланд.
 Hug за смс-ите!

# 52
Най-после излезе ДМС номер за Митко.
Ето го: на номер 17777 с текст DMS Mitko
http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=86&start=0

Митко е вече в Германия. Започва лечението.
Надявам се много много  Praynig да може да се съберат средствата, нужни за трансплантацията.
Надявам се много много  Praynig Митко да живее.
Надявам се много много пак да са онова усмихнато и щастливо семейство, заредено с толкова положителна енергия!
Надявам се Алексче да расте с мама и тате и да е все такава невероятна сладка муцунка  Heart Eyes

Дано!!! Praynig

# 53
Стискам палци да се събере необходимата сума за лечението....и моите роднини ще изпратят смс ,че аз няма как...препратих линка на темата на много познати и приятели.....дано това помогне поне малко да се разпространи информацията.... Praynig

# 54
Стискам палци да се събере необходимата сума за лечението....и моите роднини ще изпратят смс ,че аз няма как...препратих линка на темата на много познати и приятели.....дано това помогне поне малко да се разпространи информацията.... Praynig

Голямо БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 55
Току що отварям темичката ви, и току що изпратих смс, за жалост повече не мога имам мънички близначенца на 3 месеца Hug  едното е Димитър и много емоционално ми подействахте, също е жалко, че тук нямаме шанс да оживеем стане ли нещо по-сериозно  smile3518

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 23:34 от illym

# 56
  • София
Колко време има още до крайния срок за събиране на парите?

Успех!!

# 57
illym ,да са ти живи и здрави дечицата!

Както и преди сме казвали,всеки един СМС е частичка надежда,с която и ти допринасяш за успешното излекуване на Митко!
Аз пък на Димитровден преди 2 години и нещо разбрах,че бебчето,което очаквам е момиченце.А и дядо ми се е казвал Димитър! Peace
но да не спамирам темата...

bebZz ,до колкото знам има още  време докато се пристъпи до операцията,а дори половината сума не е събрана! Sad 
А Митко е на етап лечение все още,така че можете да изпращате СМС-и! Hug
Аз продължавам периодично да изпращам и да се моля да спасим живота на този човек! Heart Eyes
От името на по-близките,
      Благодарим на всички ви!  Heart Eyes

# 58
bebZz, както Sunshine Mery ти е казала, има още време - до 10-тина дни чакаме резултатите от проведеното лечение с Неларбин и ако е постигната ремисия, ще се пристъпи към трансплантацията.

Миналата седмица се чух с Митко по телефона. Звучеше доста по-спокоен, отколкото докато беше в болницата тук.

illym, радвай се на дечицата си, да са ти живи и здрави! Hug

Да повторя и аз,
Безкрайно благодарим на всички, които изпращат смс-и, превеждат парички по сметките, популяризират каузата и въобще са съпричастни по какъвто и да е начин (духовната подкрепа е не по-малко важна)!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 20:40 от gertrudka

# 59
Аз ще продължа периодично да пращам ес ем ес - и и силно вярвам, че Митко ще се оправи, защото детенцето му се нуждае от баща, а съпругата му и той от семейство! ПОЖЕЛАВАМ СКОРО ДА ОЗДРАВЕЕ!

Общи условия

Активация на акаунт