Отговори
# 195
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи днес  Hug !
Черпя ви и аз, защото мъжо е именик:

Хекси, днес бяхме с мъжо до Хиполенд (на нас  нали ни е близо); и аз се бях навила да вземем за Тони дървото, дори звънях на Краси да я питам коя марка е, но се оказа, че било свършило и не знаят кога и дали ще им заредят отново. Имаше аналогично жирафче - пак музикално, с топки - но не ми хареса  Confused !
В края на краищата купихме на Тони ето това:

Не е музикална, само с формички и топки, плъзгащи се по улейчето, но определено се хареса от Тони, след като вече цял час се занимава с нея  Mr. Green !

Ерика, много сладък тоз Емилио бе  Hug Hug Hug !

Мари, страхотни снимки от Лондон! Очевидно сте си изкарали добре!
Стискам палци Стелито бързичко да преодолее проблема и да е само нещо временно  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed !

Краси, къщичката е супер и Анито очевидно много й допада  Peace !

Сега отивам да видя Криската, че докато се разпиша, Илиянка постнала с линкче  Hug Wink !

# 196
Честита коледа и от мен!

Честито на Калака и на другите именници днес!

Изчетох коледните ви перипетии и нашите преживявания са подобни.
Косе получи 7-8 играчки,но хич не им се зарадва.Сега съм му купила една палатка с топки,дано го заинтригува.Иначе не сме здрави хич,аз с хрема и кашлица и го заразих и милото не може да спи.буди се реве,кашля дави се.А снощи яко повърна-или от храчки или защото мъжа ми моля ви се го води на гости и му дал половин кюфте магарешко Shocked Close Crazy #2gunfire

Кали Мей-ама Тони кака още стои мирен в кошарата???

Мари-добре завърнала се,дано принцесата се оправи бързо,както и другите болнички.

# 197
  • София
Кали Мей-ама Тони кака още стои мирен в кошарата???

Като има нова занимавка, се застоява доста време в кошарата, както днес с новата играчка. Но тези моменти, както се досещаш, са изключително малко. Иначе вършее из вкъщи, както всички останали.

# 198
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

и Валето още го прилъгвам да си играе в кошарата, днес цял ден сам е искал да влезе там  Crazy
всички болни да се оправят, а разболяващите се да не са посмели  Naughty все пак още не са свършили празниците  Mr. Green
на 30-ти сме на банкет на мъжо, решила съм да си купя РОКЛЯ по тоя повод за сефте  Crazy

# 199
Честит имен ден на всички празнуващи! Кали да ти е жив и здрав мъжо и мнооого да слуша Mr. Green
Аз забравих да се похваля какви играчки накупихме на дребната. Ма то като отидохме в един хипермаркет само за играчки аз станах луда, а за децата незнам. Мъжа ми едва ме изкара от магазина Crazy Crazy Crazy
Купихме й влакче с релси, обаче широки пластмасови и влака е мултифункционален. Върви и без релсите Party
Една играчка дето върху нея се редят топки и се удря с чук по тях и те падат в улейче. Телефон дето като го дърпаш му се въртят очите и издава лек звук. В същото време се върти шайба (като някогашните телефони и дрънчи). Един куб, който се води 4 в 1. Обаче него го видях и в Метро онзи ден - само дето го влачих от Англия  #Cussing out

# 200
  • у дома с любимите си хора
Честита Коледа!Честито на именниците ни днес!

# 201
Мари, на Дани му давам от доста време суров тахан- нашата хомеопатка каза, че много добре действа- на вкус е като халва, но без захар. Пробвай, няма да и навреди- оттогава спазъм не е правил- не мога да кажа дали от хомеопатията, дали от помпите или от тахана. За тахана ми каза една жена, която се консултирала с някаква израелска лекарка, а детето и е с много тежка астма- постоянно спазми, но тя дава и пчелно млечице- Дани обаче е алергичен към мед и не мога да му давам. Мъжо беше много против, като почнахме тахана, убедих гои с това, че е храна- по здравословните щандове се продава в хранителните магазини - давам по 1 чаена лъжица, а млечицето се дава по зрънце, колкото глава на кърфица- 2 пъти- много внимателно с количеството. сега го чакам още 3 месеца, и ако не се обрине, го почвам. Но пробвай с тахана, няма какво да и стане. Успех.

# 202
  • гр.Варна
ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНИК ДНЕС!  newsm51
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!
  newsm67 newsm67 newsm67

Извинете ме, но нямам време за четене. Ще наваксвам друг път. Embarassed Embarassed Embarassed

# 203
  • София
Павлинка, можеш ли да ми кажеш в каква форма е пчелното млечице, как изглежда и къде се продава. Също и за суровия тахан, им ли го по обикновените хранителни магазини или само в специализирани?

# 204
Павлинка, мерси за инфото за тахана. Той предполагам не е алерген!? Ще купя и ще давам!

# 205
  • София
Мари, един инхалатор може да ти свърши добра работа като превенция.

# 206
Кали, купихме Бебехалер - с него при следващ спазъм ще пръскаме Вентолина.

# 207
  • София
Аз имам предвид другите инхалатори, тип небулизатор, с тях можеш да правиш инхалация с физ. разтвор чисто профилактично. Аз така правя само да чуя някой да ми се изкашля. Вашият мисля се изписва при подобни състояния като вашето, когато има опасност от астма.

# 208
Ох,мацки,много лошо с тия болести... Cry
Аз на Лизи й давам клеева т-ра всеки ден,а Осцилококцинум и Вит.С- през няколко дни! Rolling Eyes И постоянно ми се струва,че ще се разболее! ooooh!
Сега бяхме на имен ден на прабабата на Лизи и братовчедите й проточили сополи до брадите,ама не били болни! Shocked Close #Cussing out Сега пак я натъпках с лекарства заради тях!А нали и за зъбите й давам и вече направо откачих с тия неща! #Crazy

# 209
  • София
Пебс, аз ограничих малко превантивните лекарства и сега сме само на Саностол; и отделно за зъбите, че при нас нали е един малък ужас всеки път, като го почнат  ooooh! !
Отвратително е с тези болести! Дано да оздравяват по-бързо малките болни душички  Praynig !

Общи условия

Активация на акаунт