В Добрич чакаме сняг и Дядо Коледа - приятел драг(51)

• 25 045
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
  • Добрич
Дъщеря ми се върна току-що от училище. До края на седмицата са в "газова" ваканция. За понеделник- да сме слушали новините. Wink
Да е жива и здрава майка ми, че ми гледа и двете деца вкъщи.

# 166
Честит имен ден на всички именници да са живи и здрави и много много щастливи.

# 167
  • Добрич
У дома са спрели газта, току- що ми съобщиха.  Sad
Уж, нямаше да спират на битовите абонати...

# 168
Честит имен ден на Ванко!Кеми да ти е жив и здрав и много да те радва!

И ние сме в газова ваканция.Ивка изкара до обяд,а Теди въобще не отиде на училище,понеже е втора смяна.

# 169
У дома са спрели газта, току- що ми съобщиха.  Sad
Уж, нямаше да спират на битовите абонати...
Да ти кажа..подозирам, че сме девета глуха и в това отношение. Не разбирам твърде, но логиката води натам, щото ако дебита е намален, то газта ще бъде насочвана предимно към по-големите потрибители, в случая разбирай градове. Но пък приятелка в Сф ми каза, че от снощи нямат парно у дома, та не знам колко е вярна логиката ми.....

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 14:22 от МамиБлю

# 170
  • гр.Добрич
Кеми, честит ти именник !!!  bouquet

Честит имен ден и на Feel_u!!!

При нас все още има газ, но рабрах че още от снощи в района на ОУ "Христо Ботев" е намаляло газоподаването. Вчера тъкмо ми се обадиха от една ясла, че може да пращаме Ивчо и днес хоп - газова ваканция.

Арчи, много черно си погледнала на нещата. За човек с твоята професия някак не върви. Wink Не за всички нещастни събития са виновни властимащите.

Мерито, останаха ли печки и за болните? Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 15:44 от spinki

# 171
Моите са на училище днес.......Не са се върнали, класната на Рая каза,че имали достатъчно запаси за парното. Факт е обаче,че вчера към последните часове било хладно в стаята.

В сайта на бТВ са пуснали клипчето, което вчера им бях пратила - http://btv.bg/videos/users_matter.pcgi?type=R - втори материал. Ако питате мен - първия бе по-добър, но щом така са решили......

# 172
Все не ми се вярва още, ама...сякаш накъмто спиране отива работата...
Спинки, не съм ощетила болните. На тях по принцип не им се полагат електроуреди, нито остри предмети, нито вилици...

# 173
Ама и аз големи глупости пиша...от скука, вече ми се стяга душата...
Нашите болни ядат с вилици, но в стаите не се позволява да си носят Simple Smile...

# 174
  • гр.Добрич
Поне ме разсмя искрено. Laughing

# 175
  • Добрич
Добро утро.
Аз вчера успях да си запаля пак газовия конвектор, към 8 вечерта. Явно тогава се е повишило налягането.. Имам си газ за момента (един конвектор и газов котлон ми е потреблението).
Дано никъде не спира газта.
Хубав и топъл ден на всички!  bouquet

# 176
  • Добрич
Здравейте мацки Wink,

от днес и аз съм в къщи с каката , засега Алекс е още на ясла Peace.

Честит имен ден на всички именници  Йорданки, Йоанки и Ивановци  bouquet (на патерици)

Креми, специално за твоя малък, голям Ванко да Ви е жив и здрав!

Виждам, че среща ще се заформя,  пишете ме в списъка Peace

# 177
  • Добрич
Благодаря на всички за поздравленията, ще ги предам да Ванко.
Аз вчера нямах нет и не можах да почерпя, но ще го направя сега:

# 178
  • Добрич
Моля да сменим датата на срещата на 15-ти януари, четвъртък.

# 179
Не знам кой къде живее, имам един въпрос по отношение на ВИК /естествено, на телефоните им никой не отговаря/.
В близост до у-ще "Отец Паисий" изкопаха днес огромна дупка, после я заровиха...но вода все още нямаме. Знае ли някой повече по въпроса, много ще съм признателна за малко информация...

Общи условия

Активация на акаунт