ЕГзотични кУнсОлтациЙ при терапеФт Шинеат Токонар- 26 броИ

• 30 583
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
това е систрами
ooooh! ooooh! ooooh!

Сигурно е от систър  Whistling

Цитат
hodih v4era do яслата да питам за седалището и ми казаха че зависи откаде ще се пеше служебната бележка

# 691
Цитат
със мажо ходим бес бельо Mr. Greenсъответно няма  мрасно бельо Peace

Из профила на авторката, в графа "Местожителство": po sveta i unas

# 692
Цитат
мачи
Цитат
Наща я зябелиха на 5м .Вие на колко сте.Два дни много плака аз му правих компрес с реванол педи така ми каза.Не че имаше голям ефект но пробвай.На малко пъмук слагаш реванол и го слагаш на пишлето като кълпаче.
Цитат
лиген
Цитат
по подробно
по добре
по късно
по болезнено

# 693
Цитат
ако искаш пробвай това което аз правих мисля че седем дена вече са много за избиване моя син големия беше така и ако искате вярвайте една приятелка ми каза направи една питак намажи я с мед и раздай по комшийкиоте и си казвай нека баба шарка си отиде със сладки спомени и наистина пъпките спряха да излизат / тои имаше страшно много само на лицето беха около 50 /
които иска нека да верва

Става въпрос за облекчаване на сърбежа при варицела! ooooh!

# 694
Не го вЕрвам и туй то!  Crossing Arms

# 695
Ехааа, това с "питаката" е жестоко!  Невероятно попадение...

# 696
o vreme na chikal polyhavam ostri bolki nisko dolo do iaihnichite do saga nesam imala takav problemmolia za savet

ooooh!

# 697
Цитат
една офца на Цариградско 2 пъти спря в мойта кола

# 698
Цените са със включен ДДС.

Това е от сайт на магазин за мебели.

# 699
Цитат
Искам да споделя,че много се ядосах на съфоромките в Диети и отслабване .
Вина ги ли човек когато иска да изрази собствено мнение и то не е удобно за група хора трябва  да има бан?
По скоро става въпрос за ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат ,т там се е за формила група която не допуска нови съфоромци и когато се опиташ да изразиш мнение те нападат като глутница гладни чакали и след това ти изтриват мненията, странно за съжаление обаче не са единствените който процедират по същия начин.   .Не съм личност която търси конфликти обикновено, но пък няма и да търпя такива отношения.Нали тук все пак всички сме равни или пък не ?

Подслушвам телефонен разговор в магазина вчера.... Не съм затворила добре вратата и алармата се е възбудила!  Crazy

# 700
Цитат
със мажо ходим бес бельо съответно няма  мрасно бельо

# 701
  • Отвъд алеята зад шкафа
цитат - "прецедателят"

# 702
Цитат
Но, ако има някой до него който постоянно да му пили на главата, да му прави сурати, сцени на ревност

Никога не са ми правили такова нещо. Много ли съм пропуснала  newsm78

# 703
Темата е озаглавена: Детето ми е будно
Цитат
Здравейте,днес се регистирах,но ви чета мноого отдавна-още преди да родя.Значи,имам си момиченце,на 3 месеца-сладко,кротко,спокойно бъбрече на име Йоанна.Въпроса ми е следния-какво правите,когато бебчето ви се събуди...Ок,сменям я,нахранвам я,оригваме се,пеем си,мачкаме се ,гледаме тв и т.н.,но тя не заспива и ...мммм,какво правя?Оставям я в легълцето й или продължавам да я вея из стаята? Слагала съм я,пускала съм й играчката над нея,тя си я гледа,но след 2 минути,пак я взимам и пак я нося с мен.Опасявам се,че й е...скучно.Още щом отвори очи,я взимам.Това продължава часове.Имам чувството,че като я оставям,аз я изоставям.Сигурно ще се смеете на тази тема,но аз ви говоря сериозно-незнам какво да правя ,когато е будна .

Няма съществени правописни грешки, но определено ми беше смешно като прочетох това.

# 704
  • Пловдив
Цитат
Никола Въпцаров
Цитат
да се обеди
огладнявам  ooooh!
Цитат
Приказва наднормено, и не дава думата на друг

а слабително? Joy

Общи условия

Активация на акаунт