ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА с торти, песни и балони правят весели купони!

• 82 535
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Алекс,рожден ден ли имаш?Пожелавам ти твоите години да наподобяват герберите на ШОШ-да не увяхват,а да стават все по-ярки!   bouquet

# 196
  • София
Алекс, ЧРД и от мен! Simple Smile

# 197
Честит Рожден ден , Алекс!
Бъди жива , здрава и много щастлива !
Весел празник !

# 198
  • Sofia
Алекс и от мен честит рожден ден!  bouquet

# 199
  bouquet  bouquet  bouquet
Честит Рожден ден , Алекс!
Бъди жива , здрава и много щастлива !

# 200
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
АЛЕКС Честит Рожден Ден! Да си здрава и щастлива! Радвай се на живота всеки ден- днес и занапред!

Сутринта мина прегледа на Теди. Няма здравословен проблем, просто има малформация на сърцето - горния му край не е на обичайното си място и при слушане се чува различен звук. Би трябвало да го израсне, но да отидем на преглед след 2-3 години.

# 201
  • София
ЧРД Алекс   bouquet

Деси, много се радвам, че всичко ви е наред.

На Виктор днес му е последен ден с антибиотик, но пък му се подуха лимфните възли на шията. Водих го на лекар, уж е наред. Ще чакаме да минат. Ей, гадна работа това скарлатината. Мисля да не го пускам на градина, ще си го задържа поне две седмици у дома да закрепне.

# 202
Леле, Асе, 2 седмици, ще издържите ли без градина? Grinning
Диана си беше 2 дни в нас тази седмица, ама и на двете ни се сториха много Whistling Laughing
Фъстъче, специална молба! Попаднах в темата за Цветолечението, видях, че си активна там Hug Можеш ли да ми изпратиш по мейла всички книги, които имаш за д-р Бах? Hug
Благодаря ти!  bouquet

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 10:19 от _ШоШи_

# 203
Деси,мисля,че всички ние сме далеч от сърцето,нарисувано в учебник!
Дани го водих в Св.Екатерина октомври месец,причината да отидем там беше шум в сърцето,открит,когато Дани беше на година и половина.Та при него се вижда клапичката от Евстахиевата тръба,която не би трябвало да се визуализира,но не пречи на функционирането на сърцето и не е проблем.Както ни обясни кардиоложката-има хора с къдрави коси,а и има и с прави и всички си живеят нормално.Просто е такава особеност,не е малфолмация.Имаше и още нещо,което се визуализираше,но ще излъжа какво точно бе.Важното е,че не се налага всяка година да се ходи,а чак като тръгне на училище.

Дани една седчица беше на Клацид(изкара вякакъв фарингит,май вирусен,защото и аз се тръшнах по едно време),сега ще го пазя до края на тази седмица и така ще станатн 2 седмици вкъщи,при това плътно.Добре се справяме,макар,че понякога се чувствам изнервена.Но все пак се усеща,че децата са пораснали-по-лесно е,поне на мен.

# 204
Включвам се с един ден закъснение, за да ви благодаря за пожеланията.
РД-то мина, бяхме си вкъщи, нищо особено.
Прегръщам ви!  Hug

# 205
  • София
Алекс, как е Викито?

# 206
http://www.aleks1.snimka.bg/album.php?album_id=335337&view=2 - ето малко снимки от вчера.
Виктория си фрасна главата в масата, направи си цицина на челото, порева малко да привлече внимание...  Grinning

# 207
Алекс,много са хубави снимките!Поразява ме приликата помежду ви,не че си спомням как изглежда таткото,но определено ти си раждала Вики(в моя случай може да се спори  Mr. Green)
А тази плодова пита на Неделя,ако не се бъркам,да не сте я опаткали сами?  Mr. GreenЕ,все пак все някой ви е снимал де........ Joy Цицината не е документирана ....? Mr. Green

# 208
  • ЕН
ауууууууу да се запиша и аз ако може. хубава темичка сте заформили
имам две момчета -големия на 6г и 5м почти , а малкия на 4г и 1м

# 209
А, супер, ново попълнение. Добре дошла, мама нани Hug Като имаш време и желание, пиши за вас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт