Отговори
# 120
Благодаря!Еми какво да разкажа освен как се роди моето зайче.Малко трудно ,беше 4 дни в кувиоз- имаше на пъпната връв истински възел и благодаря на бог че досега и при раждането при напъните не се стегна този възел защото сещате се какво щеше да стане,но важното е че бебчо е жив и здрав. Стояхме 10 дни в болницата защото на 4 ден вдигна температура 39 градуса и на мен направо лошо ми стана от притеснение.Но сега сме добре и това е наи важно.Ако нещо друго ви интересува-питаите, защото в момента не се сещам.Хаиде аз отивам да готвя и да къпя бебчо и после пак ще пиша.

# 121
  vaninha welcome Ако искаш сложи някоя снимка в албумчето за първа страница.  Wink

От сутринта не е спряло да яде моето чудо!  newsm09 Събуди се в 7  smile3507 и до сега (12 на обяд)само яде.  feeding Едва смогнах да му сготвя манджата.  hahaha

Диди, 110-120мл. кърма или АМ ?  newsm78

# 122
Добре но как да сложа и къде е албумчето , малкко съм тъпичка извинете.Ако може да ми обясните как става. Мерси. Cry

# 123
Добре но как да сложа и къде е албумчето

На първа страница от темата има:
 НАШЕТО АЛБУМЧЕ

Потребителско име: noemvri2008
Парола: noemvri

Влизаш и намираш албума със снимки за първа страница( ако искаш има и албум за колажа може и там да сложиш една снимка). Слагаш снимката надписваш я и Тонеса когато може ще те добави.
Ето линк за да не търсиш на първа страница: http://www.snimka.bg/login.php

# 124
  • Бургас
vaninha  welcomeМного се радвам, че се увеличаваме ноемврийките с още една! Пиши как се казва бебчето, къде е роден и прати снимка в албума за колажа и за първа страница, ако искаш, разбира се, че да могат Валя и Тонеска да ги поставят където им е мястото! Hug
Бубе - благодаря за рецептата!  love001
anutev - ти ли беше с проблема с памперсите? Пробвай, като слагаш памперса, да вадиш къдричките на ластика навън, при нас това беше проблема, но аз определено не съм доволна от "Памперс" като марка, "Либеро" и "Хъджис" за нас са май много по-подходящи!
Да ви се похваля на 20.11 бяхме на банкет от работа! Не беше лошо.. Хора цивилизация, разговори различни от тези за наакани пампи.... абе живот! Добре си прекарах, да живее замразената кърма! Като всяка година и тази бяха поканили фолк дива да ни весели, ама тъпнята беше пълна - тази година ни бяха довели Есил Дюран (пълна скръб), добре че беше Любо Нейков, та се посмяхме...! Та щях да казвам, мислех си, че няма певци, които да са по-зле от Тони Дачева и Найден Милков, да да ама не имало! Crossing Arms Иначе от всичките банкети на които съм присъствала, признала съм Ивана за абсолютен шоумен! Направи жената купона, вдигна хората... абе колкото и пари да са и дали имало е смисъл, защото принципно не слушам поп-фолк, но съм съгласна, че за маса няма какво да пуснеш по подходящо (не си представям да седна на маса и да издъня Металика или друга някоя банда,които са подходяши за друг тип събирания, за които за съжаление вече май съм поостаряла Weary). Та така сега чакам вече коледа и нова година да си попразнувам и от 09.01.09 - съм на жестока диета, защото.... не ми се мисли за лятото!
Понадрънках ви глупости, ама все на някой трябваше да си кажа, че у дома никой неще да си говори с мен (като съм вземела думата и не съм я давала после - ми те да седят с бебо цял ден и ще ги питам... smile3516!
Честито на всички с месечинки, погачи и други празници! Лека и сънлива нощ!

# 125
...като съм вземела думата и не съм я давала после - ми те да седят с бебо цял ден и ще ги питам... smile3516!

hahaha и ти като мен имаш 1000 не изговорени думи и трябва да ги изговориш  Mr. Green

# 126

... у дома никой неще да си говори с мен (като съм вземела думата и не съм я давала после - ми те да седят с бебо цял ден и ще ги питам... smile3516!
Grinning Grinning Heart Eyes и ние сме така...  Joy бебка като спи си приказвам с китките
фикуса най ме разбира...

vaninha добре дошла  Hug

# 127
Мдааа, нужда от социални контакти.Днес Митачката го оставихме на баща му по негово предложение и с майка ми повече от два часа из града.Купих си дънки, имало и големи размери, хихиххиих, доволна съм и на Митачки джинси, блузки.Утре сме на вълна играчки.
Анутев, пробвай с единичка памперс.Ние все още сме с такива.Беше ми писнало денонощно детето да е мокро и да го преобличам цялостно.Сега всичко е ок.Аз намерих на памперс, оказа се че трудно се намират, на бройка не продават, защото после никой не ги купува.
За пентаксима в няколко аптеки съм питала,поръчва се и до ден, два се доставя.Вие на какви пари я купувате? Цената е към 62лв, в една аптека ми казаха 47лв, според мен е някаква грешка, но ще проверя пак.Май са забравили да си сложат процента печалба, че гледаха някакви фактури и т.н
Митака още има хрема, основно сутрин.Тази нощ милия стене, пъшка, като старец направо.НЕ можах да спя, сто пъти ставах, резултат-кръвоизливи в очите и ме болят, сякаш са ми възпалени.Утре ще го водим пак на проверка.
АКитата са ни основно зелени.Предполагам от настинката.Някой може ли да ми каже как да различа разстройство при бебе, че принципно консистенцията не е много гъста.Понякога ачка доста често, по време на хранене и между храненията пак и ми се струва по-редичко.....
Диди, супер за забавленията!
Пепена, ти и с 30 пръста пак ще пишеш, фурия такава!

# 128
  • София
А аз като съм и без друго от по-приказливите какво да кажа! По цял ден надувам главата на Косьо. Говоря му за какво ли не. Той от време на време се включва с някое "Ъъъ" или "Ооо". Вече се смее с глас и направо мед ми капе на душата. Чак се замислям след колко време може да си направим още едно дете. Сега е ваш ред да ме вразумите  Mr. Green

vaninha, добре дошла  Hug
Пентаксима взехме за 61,50 лв. А на нас памперс 2 взеха да ни умаляват  Shocked То си пише 3-6 кг, а Косьо беше 5кг преди 10 дни. Сега не знам колко е, ама добре си хапва.

Качих няколко снимки да ни се порадвате (а някои да завидят какъв зет изпуснаха  Joy)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308043&pid=9540123&view=1
Така сгънат му е любима поза за спане.

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 21:39 от iveto_11

# 129
Иве, мнооого се е изменил Косето, порастнал е  Simple Smile сладкиш  Heart Eyes

Нелчо, когато има разтройство, няма зърнести работи по пампа, нито горчица, има само цвят, сякаш е пишкало бебето оцветена водичка...
Понякога се случва и да се изхождат много малко и после да пишкат и пак така изглежда, затова - ако системно е такова, тогава е разтройство, заедно с другите симптоми... - ще го боли коремчето, ще се свива повече, акитата имат друга, съвсем различна миризма...
Даваш ли водичка при разтройство..?

# 130
Ехе нова мама си имаме.vaninha  welcome

Маман Сузи при нас мина леко слагането на Пентаксима.Педка ми каза да дам 3мл Панадол бебе след ваксината ( беше 11 ч наобяд ) и 3 мл. преди лягане.Нямали сме никаква реакция.
Забелязвам че ваксината на рамото на Анита започва да се възпалява.Щяла да забере и много гной ще се съберяла  newsm78 .Било нормално и така трябвало- някой да знае нещо повече.
За приказването-да ми е жив и здрав мъжо, че вечер изслушва тирадата, а и че ми плаща телефонните сметки  Mr. Green Crazy

# 131
Добре дошла на vaninha!

Юле, страхотно сте докарали позата за аватара newsm10

DeeDee, и аз не тача много чалгата, но като ме бодне онази "Води ме в някоя квартална кръчма..." и се чувствам много палава и готова за екшън. Кръвта ми закипява все едно латино са ми пуснали. Нали това лято играх капоейра с корема, та поне горещи танци отразих. Ама вече ми се иска пак.

А за приказките-толкова да няма какво да говоря с хората. Ми то все какво детето направило. Той Ники си ме слуша стоически, че и повече от мен говори. Тази вечер с приятеля му...Какво да му кажеш на човека-дреме му какво правила Яна.

Ивее, Косето на снимката дето ти е на рамото е направо на картичка да го сложиш.

# 132
Добре дошла на новата ни мама!

Иве, мнооого се е изменил Косето, порастнал е  Simple Smile сладкиш  Heart Eyes

Ивее, Косето на снимката дето ти е на рамото е направо на картичка да го сложиш.

smile3534 Вече си е заплют Косето, там не гледайте!

Диди, 110-120мл. кърма или АМ ?  newsm78
кърма, за Ам доколкото знам нали на кутиите пише...  newsm78

Забелязвам че ваксината на рамото на Анита започва да се възпалява.Щяла да забере и много гной ще се съберяла  newsm78 .Било нормално и така трябвало- някой да знае нещо повече.
нашата се пукна вчера по обяд- просто след банята започна да тече гной- изглеждаше като стисната пъпка - не трябвало да се мокри докато зарастне и само суха марличка да се слага отгоре- аз и слагам лепенка, че то иначе като сложа марля пак трябва да я лепя и ще стане една...

# 133

Юле, страхотно сте докарали позата за аватара newsm10

Аз я докарах, но мъжа ми като видя какво съм направила бебето и  #Sniper newsm66

Диди,  Hug

# 134
Добре дошла на vaninha да и е жив и здрав бебо.
Иве ма то твоя за манекен ще го гласим  Flutter
За Пентаксима и аз мисля да го взема.Да ви кажа много ми е притеснено да не би да е леко настинала и да стане лошо. ooooh! А да питам някой знае ли какво може да стане ако е леко настинала и се сложи ваксината? И колко време след поставянето и може да има "странични ефекти"?
За ваксината на рамота задължително ли трябва да стане на балонче?
Я и аз да се изфукам с моята кукла (понеже скоро и станаха по - тъмни миглите и така им се кефа). Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=306858&pid=9487848

Общи условия

Активация на акаунт