Отговори
# 135
Лейди, мисля, че не правят ваксини ако бебето е настинало...

Кажете, не съм ли куку... бебка спи а аз съм забила нос в книга на Ринпоче  ooooh!
Отивам да за заравям. Тих сън...

# 136
Лора аз знам че не правят ако е болно ама някой път не личи дали е болно.Например на нас носа постоянни ни е със секрети, ако недай си боже настине (първо в носа мисля че ги "удря") как ще разберем навреме?Абе да не дава господ , голяма съм  Crazy станала. Искам да питам мамите на АМ по колко им ядат бебоците.Защото ние бяхме на 90мл. и от вчера едвам я карам да изяде 60мл.Звънях на док и ми каза да не се притеснявам ама ми е малко кофти, защото на всичкото отгоре сме и с лека анемия. Rolling Eyes

# 137
Здрасти аз съм новата мама.Моят бебо също е на АМ но хапва доста повече-наи малко 130мл понякога и 150. Аз пък се притеснявам да нее много. Само когато има колики хапва доста по малко. Миналиа месец за 20 дни качи 1230 защото ни изписаха на 10 ден 3270 а на 1 месец беше 4 500. Ще видим втория как щее. Иначе мога да се похваля че бебо вечер си спинка,заспива в 10 събужда се в 4 яде и пак към 7 newsm44

# 138
Здравейте всички!
Моето бебе явно тия дни има вече истински колики, защото както си суче изведнъж се разплаква и почва да рита с крачета. Често се и напъва...  newsm78 Аз си го обяснявам с коликите.

# 139
  • Бургас
Бубе - ще ме умориш слънце Laughing Laughing Laughing! В първият момент понеже свързвам "капоейра" с бразилско бойно изкуство и все забравям, че е и танц си те представих, каквато си фина и елегантна мацка, как тренираш с бебчо в тумбачето и направо изтръпнах...  Sick #Crazy Sickама болен мозък какво да ти обяснявам Joy Joy Joy
ladybebi - малката е голям сладкиш с тези огромни очи.... Heart Eyes! Пу пу да ти е жива и здрава! Не се притеснявай, педиатрите са за това да установят дали е настинало детето и да преценят до колко е безопасно да се слага ваксина! Успех! Hug
Лека и спокойна на всички! Heart Eyes

# 140
Здравейте нощни птици Simple Smile
Аз до сега наваксвах с четенето иначе очаквам моята сладуранка да се събуди всеки момент да яде...Междувременно качих малко актуални снимки в албума ето ви линк ако ви се разглеждат Simple Smile)) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305705&pid=9546055
 Hug и спокойна нощ на всички!

# 141
Чудото Анита заспа и е време и майка й да се запъти към кревата.
Лека и поспалива нощ сладури и да няма ревящи бебета  smile3513

И тъкмо го написах това и Госпожичката се събуди и ми се хили от кошарата  #Crazy

# 142
Чудото Анита заспа и е време и майка й да се запъти към кревата.
Лека и поспалива нощ сладури и да няма ревящи бебета  smile3513

И тъкмо го написах това и Госпожичката се събуди и ми се хили от кошарата  #Crazy

хахах това е редовен номер и при нас  Mr. Green
тъкмо седна пред компа и нашето девойче се обади  Crazy

лека на всички и спокойна рзбира се  baby_neutral

# 143
# 144
Ние пък снощи заспхме къмто 11 и в 4 като се ококори нашият, няма заспиване до 8. Страшно дундуркане беше и днес бях като зомби. Сега от няколко часа е буден, сума време сука и сега нещо си приказва детето. чакам симптоми на заспиване, ама няма  Mr. Green А на мен адски ми се спи, ама ще го чакам, чз си спим двамцата с него иначе кърменето е голяма хамалогия. А така се кърмим в полусън и той даже не се събужда, а понякога и аз де   hahaha Joy

# 145
  • Пловдив
здравейте и то мен

ние се нахранихме преди един час, но бебка не и се спи и сега будуваме и двете
явно днеска аз ще съм нощна смяна.
ние днеска бяхме на консултация и сме вече 3400 гр. като сме пораснали до 54 см. Party
биха ни и ваксината за хепатит, та може и заради нея да сме неспокойни newsm78 знае ли човек.

# 146
  • Попово
дубрутру на нощната смяна  Hug

# 147
Привет на нощната смяна!  breastfeeding
Проверявам дали има дежурни или спите сладко  newsm78  smile3524

# 148
  • Бургас
Добро утро от нас с бебе Мартин! Лек и спокоен ден ви желая! Hug
Айде и едно кафенце да ви спретна, че срамота толкоз рано да стана и никаква да не я свърша! Joy Hug :35
:http://picbg.net/u/26115/17406/225982.jpg[/img]

Май нещо кафенцето ми не иска да се отвори, но предсавяйте си че има такова Laughing - във виртуалното пространство - виртуално кафенце! Laughing Laughing Laughing

# 149
Добро утро и от нас.Чакам всеки момент да ме викнат за ядено ,но пробвах да кача някалко снимки .Незнам дали се е получило-те са ни по стари но новите не съм качвала на компа.

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 15:36 от mama didi72

Общи условия

Активация на акаунт