Отговори
# 150
добро утро  morning
шъ ли мога днес да пооправя малко предпразнично???ако малкия се отпусне и заспи ще е мнооого добре.

чакайте да ви питам-виe хвърлихте ли пъпчетата на вашите бебета???
нашето мисля са го хвърля в съда,а пък той сам да си избере какво ще стане(съдия,адвокат или прокурор) Grinning

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 10:52 от denica_ah

# 151
Здравейте и от нас,просто от няколко дни не ми е останало време даже да прочета темите.Ние сме добре и растем нямам търпение да видим колко е порастнал вече,нали сме дебели Laughing.Исках да ви питам някой знае ли дали ще има нова игра на памперс,аз събирам мечетата,но кога ли ще пуснат Cry и още нещо,вече си имаме крусти Rolling Eyes вие какво правите за преборването им.Пожелаваме весели празници на всички и много подаръци.Целувки от мен и от Теди.

# 152
# 153
Irinka-аз току-що свърших!!! остана ми само банята и съм готова

# 154
  • София
Да се похваля - партито снощи мина супер  Party
След дългото цедене вчера млекодобивът беше едва 80мл. Ама докато ги събера и то стана време да се храним. Сложих я да пояди, ама ми беше много чудно какво ще яде, като аз съм нацела всичко до шишка. Ама явно детето си имаше дълбоки резерви и си похапна 10-15 мин. (ние по толкова се храним) и задряма. Облякохме се, наконтихме се и двете и айде на парти. Там Ида се кокорчи през цялото време. Беше й много любопитно. А и много хора не я бяха виждали още и всички така й се радваха. 2 часа по-късно нещо почна да нервничи и й дадох да похапне нацеденото. Изяде си го с такъв апетит. И се успокои и продължи да любопитства. Прибрахме се към 9:30 и й направихме една дълга гореща баня. Пак поядохме и като ме тегли един сън - до 4:30 сутринта  #Crazy Обикновено се събужда като по часовник в 3, но тази вечер пропусна. И после спа до 9:00!!! Направо рай! Така блажено се наспах. А нашия татко пък се успа, понеже покрай Ида и вече не си навива часовник сутрин понеже тя си се събужда винаги към 6:30, но днес промърка към 8 часа, вместо в 6 и стана една олелия ... Ама аз само се обърнах на другата страна и продължих да спя  Joy
И така. Май по-често ще я водим на партита. Ако ще спи след това така блажено ...  Mr. Green

Сега смятам да я облека принцесата и да излезем да пообиколим ма`алата хем да си понапазарувам за вкъщи.

Лек и неревлив ден на всичко  Hug

# 155
  • София

А за приказките-толкова да няма какво да говоря с хората. Ми то все какво детето направило. Той Ники си ме слуша стоически, че и повече от мен говори. Тази вечер с приятеля му...Какво да му кажеш на човека-дреме му какво правила Яна.[/b]

И мен най ме кефи някой кто се обади и каже - Какво правихте днес??? Като че ли чака да кажа вече ходим, говорим от утре сме на училище  Joy

anikamenisto много сте сладки с този костюм  Hug

Иве, Косето е станал голям сладур да го намачкаш от мен  Hug

vaninha, добре дошла  Hug

Irinka, завидях ти, мен тепърва ме чака това удоволствие, че  утре съм мобилизирана при свеки от сутринта там да оправяме и да готвим. #Crazy

# 156
Добро утро на всички  Simple Smile
Днес не мога да отлепя, хем спахме през нощта... събуди се в 5 да яде и после заспа, после в 9 и сега я чакам...
Взе да ми омръзва едно и също всеки ден. Различното са само часовете на хранене- само те се променят. Май ще тръгна и аз по партита вече...

Аз ли не виждам на 1 страница колажа, или го няма в тази ни темичка...?

# 157
  • София
Аз ли не виждам на 1 страница колажа, или го няма в тази ни темичка...?
Ето тук можеш да го видиш: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9535440 Тонеска като се появи ще го качи.

И мен почна да ме хваща голямата скука и еднообразието вече. Най- ме е яд че и вечер не можем да излезем с нея защото навсякъде се пуши по заведенията. Кога ли ще дойде пролетта да можем да си ходим с девойката на кафенце сутрин  Sad

# 158
  • София
 Здравейте и от мен. Нашто свеки ще готви само с каката ние ще идем наготово. Надявам се да си почина блаженно известно време някога. Малкия яде в 12,00 в 4,00 в 7,00 и в 9,00 направо ми разказа играта .

Искам да питам ако някой дахранва като мене , следното нещо : Защо понакога суче друг път не иска и пищи , има ли няка.ой такъв проблем .
  Весели празници ако не се включа пак . Heart Eyes

# 159
  • София
 Вале как де ти пусна снимка за колажа ,че явно съм изпуснала когато си обяснила.  Grinning

# 160
  • София
Вале как де ти пусна снимка за колажа ,че явно съм изпуснала когато си обяснила.  Grinning
В албума има папка  Снимки за колаж или там само ми надпиши да знам че е Алекс или я качи някъде и ми прати линка аз ще си я дръпна или ми я прати на мейла: vodenitcharovaval@yahoo.com

# 161
Понеже ще сме извън града няколко дена влизам, за да пожелая на всички:

Весело посрещане на Коледа!
С пожелание за много здраве, щастие и късмет!

# 162
на тези които ще отидат на готово за празника искренно им завиждам!!!
аз ще трябва и тази коледа да се оправям сама,не че се оплаквам даже ми е по-хубаво като сме си самички в къщи и няма досадници(свекървата-ние с нея хич не се обичаме щото тя е  afwitch)
и като знам че пак половината храна ще остане хич не ми се прави много.......ми така ще е

# 163
ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА И ОТ МЕН!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ УСМИХНАТИ БЕБЧЕТА!

http://www.aroundmd.com/whitechristmas/

# 164
Най-накрая стигнах да се включа Whistling, от два дни се боря с малкия и все не стигам Rolling Eyes, но ние тези дни бяхме много зле Cry, и още с баща му не можем да разберем какво му беше на това дете като силно се надявам че вече е отминало Praynig),защото като почнеше един луд плач и не спираше.. smile3518,първо започна от веднъж да се буди така от сън, после както яде от мен и изведнъж включва трета и страшен рев и нищо не го успокоява,  smile3514 ей така се дереше цели два дни и с баща му само се редувахме да го дундуркаме, докато не заспи за  кратка почивка smile3524 и пак наново  smile3514
направо да си призная вчера не издържах и аз си поплаках с него smile3518

Иначе отделно от това да се отчета и аз че вчера бяхме на първа консултация doctor Станали сме 4700гр и 57см, всичко ни е ок, предписа ни Вигантол да пием и ни биха хепатитната втора ваксина, от другия месец се разбрахме за Пентаксим, започваме и със сокчетата от ябълки, от днес и така...бебо расте  newsm30

Искам да честитя месечинките на всички които съм изпуснала тези дни, затова пращам много розови и синички цветя  smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

И искам да пожелая весело изкарване на  празниците по Коледа и Бъдни вечер на всички които няма да успеят да се включат  bigdance2   ura

Общи условия

Активация на акаунт