.
. Айде чао, че краката ми не са виждали епилатор от преди да родя
Иначе много добре наддавате и сте много елегантни май. Ние на 57см сме 5кг, хем сме дама .... И като я знам, че не е никак дебело бебе, представям си вие какви финнички сте
Иначе много добре наддавате и сте много елегантни май. Ние на 57см сме 5кг, хем сме дама .... И като я знам, че не е никак дебело бебе, представям си вие какви финнички сте 
(на мен ми се вижда късно)а гледам на някой пюрета пише за след три месеца.
не сме чак толкова финни де , даже вчера на една жена в болницата като и казах че сме на месец не ни повярва, каза че тяхното е на два и е дори по-малко от нас
така че аз ти трябва да сме доволни че сме си родили бебетата отгледани 
?На мен това не ми беше ясно, щото налисе храним на често
.
, много, много не ми е ясно
, а и всички мами около мен така са започнали.
И къде по-точно в кърмаческия мога да видя повече инфо ?

),защото като почнеше един луд плач и не спираше..
,първо започна от веднъж да се буди така от сън, после както яде от мен и изведнъж включва трета и страшен рев и нищо не го успокоява,
ей така се дереше цели два дни и с баща му само се редувахме да го дундуркаме, докато не заспи за кратка почивка
и пак наново 
започваме и със сокчетата от ябълки, от днес и така...
Нашия момък не реве, а само се свива и не спи.Ако случайно задреме се буди и пак се свива.
Чудех се дали не са леки колики?
Вчера почти цял ден го държах
и както съм зле вечерта ми идваше да се
добре поне, че снощи ме остави да се наспя от 12 до 7

Препоръчани теми