Отговори
# 195
  • Бургас
Гале, честит ви рожденик!
Пожелаваме на Сашко да расте здрав, да е много щастлив и да има много късмет в живота !

# 196
  • Бургас
Мерси за пожеланията  Grinning

bubi4ko
, аз така от "пиянство " по НГ ,при положение ,че почти не съм пила през другото време тръгнах да раждам на 01 януари вместо на 25-27 януари

# 197
С извинение за закъснението ...

ГАЛЕ, ЧЕСТИТ ТИ ПОРАСНАЛ МЪЖ! НАКА Е ЗДРАВ, ВЕСЕЛ, УСМИХНАТ И МНОГО ЩАСТЛИВ!!!!

# 198
За МНОГО ГОДИНИ И ОТ МЕН ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА НЕ ЗАЩОТО НЕЩА А ЗАЩОТО ИМАМ ЕДНО РЕВЛИВО БЕБЕ МН СЛАДКО НО РЕВЛИВО. Вмомента спи и отскачам за малко.

# 199
Честит рожден ден на Сашко. Да е мого здрав весел и послушен.

А на мама Галя само ще кажа че сега вече ще разбереш, че мъника е пораснал.Сякаш нещо се случва на 4-тия рожден ден. И те започват все повече да приличат на Големи Деца.  bouquet

# 200
 Gale, 4estit RD na Sashko!Da e zdrav i mnogo mnogo 6tastliv!Ti sy6to!  bouquet

# 201
  • Бургас
Fresh Gale, честито ти рожденник на патерици! Да е жив и здрав и много послушен!
Някой знае ли от къде продават прословутите маратонки с колелца?
Големият утре ще е рожденник и отдавна си е поръчал този подарък.

# 202
За много години!

Гале, да е жив и здрав Сашето!  bouquet

Повече нама да стъпя в Жеравна през зимата! Crossing Arms

# 203
Хайде и аз . Честит рожден ден на патерички   bouquet

А на мама Галя само ще кажа че сега вече ще разбереш, че мъника е пораснал.Сякаш нещо се случва на 4-тия рожден ден. И те започват все повече да приличат на Големи Деца.  bouquet
Защо ми се струва, че моя вече го раздава голямо дете, а още не е направил три  Rolling Eyes

# 204
mama Jijina Тези маратонки ги имаше при арменците които се намират в к/с Славейков до Учителския университет. Информацията е от две седмици.

# 205
  • Бургас
Някой знае ли от къде продават прословутите маратонки с колелца?
Преди на Ритони спорт ги имаше, провери ли там?

# 206
Мерси за пожеланията  Grinning

bubi4ko
, аз така от "пиянство " по НГ ,при положение ,че почти не съм пила през другото време тръгнах да раждам на 01 януари вместо на 25-27 януари

трябваше по-раничко да кажеш и без друго ми писна да чакам

# 207
  • Бургас
Ейййй Бубичко, я бързо да обръщаш някой Бейлис и леко раждане  Hug

# 208
  • На морето!
Ели, какво правите вие?  HugНе съм ви виждала 100 години, Ивчо сигурно е пораснал страшно много, защото ти и снимки не качваш да го видим детето! Какво стана с работата, разминаха ли се нещата или?

# 209
  • Бургас
Благодаря ви  Simple Smile

наистина около всеки РД и аз забелязвам осезаемо ,че пораства и да си призная малко ме плаши мисълта , след 2 г ще се стягаме за училище  Crazy

Бубичко ,не ти трябва да раждаш по НГ ,преди празници сякаш е по-интересно ,след НГ всички уморени ,кой го няма .Ние така и досега на 2 януари не сме празнували ,винаги го местим на 5-6 януари, а тази година даже не се организирах .

Общи условия

Активация на акаунт