Отговори
# 105
  • На морето!
В духа на Коледа на вън вали сняг
Ех, че прекрасно! Като прочетох веднага се залепих на прозореца и подскачах като малко дете! Дано натрупа и утре да мятаме снежните човеци!  newsm44

# 106
  • Бургас
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти!

Още снимки от коледното парти

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 23:59 от bissera

# 107
  • Бургас
Весела коледа и от нас с бебе Марти! Желаем ви много щастие и сбъднати мечти!

# 108
В духа на Коледа на вън вали сняг
Ех, че прекрасно! Като прочетох веднага се залепих на прозореца и подскачах като малко дете! Дано натрупа и утре да мятаме снежните човеци!  newsm44

Joy hahaha Joy и аз. 
току що се връщам от терасата... че и мъжо викнах да види.  помисли, че го мятам с 1во априлска шега hahaha

# 109
Да ви кажа,аз по скайп в момента се уговарям със съседа ми, след 30 40мин да слизаме пред блока и да се целим със снежни топки  Flutter

# 110
    и аз ще дойда и аз  Joy

ако не заспя докато натрупа  Confused

# 111
иииии супер е  Party

тъкмо се ядосвах на тази от новините в 19 като обясняваше как в момента в цяла Бг сняг валяло, а тук и не миришеше даже 

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 00:49 от Amelia

# 112
В страницата на синоптик пишеше за снеговалеж от 2 ч сутринта Simple Smile явно е избързало времето Simple Smile и аз се надявам за една снежна разходка утре
www.sinoptik.bg - тук сверявам аз часовника  Wink

# 113
  • На морето!
В страницата на синоптик пишеше за снеговалеж от 2 ч сутринта Simple Smile явно е избързало времето Simple Smile и аз се надявам за една снежна разходка утре
www.sinoptik.bg - тук сверявам аз часовника  Wink
Аз пък следя в един руски сайт. Там почти винаги познават и предвиждат да вали тази вечер и утре до обяд. Ако познаят ще става за бой със снежни топки  Blush

# 114
    и аз ще дойда и аз  Joy

ако не заспя докато натрупа  Confused

Спиш ли?

# 115
  • На морето!
вЕрно бе, що не спите толкова народ?
Сврачето къде е, как така не будува тук с нас?

# 116
Менина, не си седяхте тук в Зорница, сега можехме да заформим нещо снежно.  Crossing Arms

# 117
  • На морето!
Менина, не си седяхте тук в Зорница, сега можехме да заформим нещо снежно.  Crossing Arms
Ааааа, къде ме излови, че съм ходила в Зорница? Ако бях останала вече щях да съм починала от преяждане. За няколко часа така се наплюсках, че сега само се търкалям по диваните и пръхтя  Mr. Green

# 118
Ааааа, къде ме излови, че съм ходила в Зорница? Ако бях останала вече щях да съм починала от преяждане. За няколко часа така се наплюсках, че сега само се търкалям по диваните и пръхтя  Mr. Green

Имах предвид да си живеете тука  Crossing Arms  В Зорница винаги е весело на първия сняг,на земетресенията  Mr. Green слизаш пред блока и веселба!

# 119
  • На морето!

Имах предвид да си живеете тука  Crossing Arms  В Зорница винаги е весело на първия сняг,на земетресенията  Mr. Green слизаш пред блока и веселба!
.....даааа, веселба, отиваш на кафе и след половин час вече вс те знаят къде, с кого и какво пиеш Twisted Evil, а и ми е далече от работа Mr. Green Обаче на теб разчитам да ми казваш какво ново, по някоя клюка, а ти мълчиш като комунист на разпит  Crossing Arms Ако някой се ожени, роди, изложи нещо да не забравиш да ми кажеш на лични да позлорадстваме  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт