Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо вашият приятел позволява на брат си да се държи така с вас?
Как да се справя с грубото поведение на брат на приятел към мен?
Как мога да вмъкна снимки във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо вашият приятел позволява на брат си да се държи така с вас?
-
Как да се справя с грубото поведение на брат на приятел към мен?
-
Как мога да вмъкна снимки във форум?
-
Какви са традициите за Бъдни вечер в Гърция?
-
Какви са обичаите за Бъдни вечер в България?
И аз така, "Нена".
... 

Измислила съм си и тактика, казвам майко (и мислено продължавам: на мъжа ми). Тя действително е майка, но не моята. На български ако беше, никога не би се пречупил езикът ми, но нали е на гръцки, сякаш е по-лесно... Не знам и аз какво да правя, та карам по име, даже откакто го чух това за лелята, ми е трудно и по име да я назовавам, защото знам, че тя очаква друго. Добре поне, че свеки се казва като мен, та ако имам момиче, смятам да го кръстя на майка ми. 
. 
Виждам донякъде в нея моята баба, но я имам по-скоро за женски душеприказчик (както са били майка му и баба му преди). Пък и с дядото са такава влюбена двойка, тя само го гони напред-назад да не пуши 
Така че аз тогава като хлапе й казвах просто "Диана". Майка ми се караше, че трябва да се обръщам към нея с "како Диди", но аз твърдо отвръщах "аз си имам кака"
Вуйчо ми и вуйна ми умираха тайно от кеф