Къде в Бургас (13)

• 35 346
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
  • Paris
Здравейте!Знаете ли дали в бургас има плуване за деца,тоест да запиша детето?Благодаря!
Има значение колко са големи децата.

# 211
  • Бургас
Да ще има значение възрастта,сина ми е на 4г,но искам да се ориентирам къде има плуване да разбера на каква възраст трябва да са децата.

# 212
Имам предложение - в началото на "Къде в Бургас" да има подтема за намаления и разпродажби. Тази подтема да стои винаги в началото, за да може лесно да я проверяваме. По принцип има подобна тема в общия "на пазар", но там се споменават магазини в София. Моля момичета, да си кажете мнението. На мен лично това би ми било от голяма полза, понеже все по-трудно връзвам бюджета с желанието за пазаруване.  Sad Ако изобщо технически е възможно да има подтема на подтема...

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 12:12 от mom

# 213
здравейте,да знае някой дали в пикадили има пързалки
скоро да е ходил някой там-на каква цена

# 214
Здравейте! Да ми кажете къде преместиха магазин Адидас, който беше на Александровска?

И ние се чудим.
Ще го мястят в МОЛа сигурно.
А къде ще е МОЛа?

# 215
  Мола е под Метро в посока автокъщите. Вчера минах от там и доста работа имат още.

В Пикадили мисля че не видях пързлки миналия ден, но по принцип имат. Цена обаче не знам.

# 216
  • По света и У нас
здравейте,да знае някой дали в пикадили има пързалки
скоро да е ходил някой там-на каква цена

Аз съм виждала наскоро, но дали към момента има ... не съм много сигурна ...
За по-лесно може да се опиташ да им прозвъниш и направо по телефона да ги питаш и за цена  Peace
ХИПОЛЕНД - Бургас, Търговски комплекс “Пикадили” , тел.: 056/ 86 22 80

В Метро до скоро също предлагаха тази коята е с баскетболния кош, цената беше около 179 лв.  newsm78
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/1364

# 217
  • Бургас
  Мола е под Метро в посока автокъщите. Вчера минах от там и доста работа имат още.

Е по-далеч не можеше да бъде ...  Crossing Arms А който не може да си подкара колата какво прави  Whistling

# 218
Е по-далеч не можеше да бъде ...  Crossing Arms А който не може да си подкара колата какво прави  Whistling

Joy чете отзиви във форума  Mr. Green
шегувам се

# 219
Имам предложение - в началото на "Къде в Бургас" да има подтема за намаления и разпродажби. Тази подтема да стои винаги в началото, за да може лесно да я проверяваме. По принцип има подобна тема в общия "на пазар", но там се споменават магазини в София. Моля момичета, да си кажете мнението. На мен лично това би ми било от голяма полза, понеже все по-трудно връзвам бюджета с желанието за пазаруване.  Sad Ако изобщо технически е възможно да има подтема на подтема...
Би било добре Laughing

# 220
  • Бургас
  Joy чете отзиви във форума  Mr. Green

hahaha Нека ми е  hahaha .
Откога се каня опреснителен курс да изкарам   Embarassed

# 221
Здравейте! Имам един въпрос, който пуснах и в другата тема за Бургас, но нямам отзиви. Става дума за музикално образование на малко дете, например някакъв инструмент- пиано или китара - повече съм за китара. Имате ли информация за частни учители или школи в Бургас.  newsm78Интересува ме най-вече квалификацията им и това да не се води детето в някакъв апартамент, което ми се струва опасно, а да е в обществена сграда.

# 222
благодаря ви

# 223
  • London, baby
mom, музикалното образование ще го получи детето ти в музикалното училище. Пиано знам, че може да свирят от малки, но за китара не съм сигурна. Отиди в НУМСИ "Проф.П.Владигеров" и попитай на място.

# 224
mom, музикалното образование ще го получи детето ти в музикалното училище. Пиано знам, че може да свирят от малки, но за китара не съм сигурна. Отиди в НУМСИ "Проф.П.Владигеров" и попитай на място.

Благодаря за всеки коментар, но след като си разбрала, че става дума за малко дете, за какво училище говориш? По твоята логика майката, която търси плуване, трябва да го прати на 4 г. в спортното училище?  #CrazyТака както се записват децата на балет, тенис, танци или английски, аз искам да го запиша на китара - като хоби. Много по късно ще се реши вида на образованието му. А ако намеря учител, той ще ми обясни и подходящата възраст. От продавачи в музикалните магазини знам, че по магазините се продават детски китари и че може да се започва доста рано. Бих могла да отида и в музикалното, но те не са някакъв бизнес справочник, а и аз търся във форума мнението на майки, които имат все пак лични впечатления Thinking Все има някоя мама в Бургас, чието дете ходи някъде на китара...

Общи условия

Активация на акаунт