Къде в Бургас (13)

• 35 337
  • 377
  •   1
Отговори
# 240
mom, музикалното образование ще го получи детето ти в музикалното училище. Пиано знам, че може да свирят от малки, но за китара не съм сигурна. Отиди в НУМСИ "Проф.П.Владигеров" и попитай на място.

Благодаря за всеки коментар, но след като си разбрала, че става дума за малко дете, за какво училище говориш? По твоята логика майката, която търси плуване, трябва да го прати на 4 г. в спортното училище?  #CrazyТака както се записват децата на балет, тенис, танци или английски, аз искам да го запиша на китара - като хоби.

Става дума за музикално образование на малко дете, например някакъв инструмент- пиано или китара - повече съм за китара. Имате ли информация за частни учители или школи в Бургас.  newsm78Интересува ме най-вече квалификацията им и това да не се води детето в някакъв апартамент, което ми се струва опасно, а да е в обществена сграда.

Питаш за музикално образование, отговаря ти се за такова.

Ако си пратиш детето на плуване няма да получи спортно образование.
Не съм се регистрирала в този форум, за да влизам в тона на заядливи мами. Ясно съм написала, че търся частен учител или школа за малко дете. Като не познавате частни учители или не знаете за някакви школи, какъвто е въпроса ми,  защо ме занимавате и мен и всички с ненужни забележки? Пределно ясно е за всеки добронамерен участник във форума какво търся,  доста подробно съм обяснила, независимо, че съм използвала думата образование. (понеже човек не се образова само на училище). И ако някоя мама иска и може да помогне и благодаря предварително.   bouquetНа останалите също благодаря, ако действително са ме разбрали погрешно, въпреки че е абсурден съвета да водя малко дете в средно училище...

# 241
Не съм заядлива мама. Даже изобщо не съм мама, но пък мога да чета и в поста ти ясно пишеше какво търсиш. Затова и получваш такива отговори.

# 242
  • London, baby
Питаш-отговаря ти се. Не съм заядлива, напротив. Успех!

# 243
Здравейте,мацки някой да знае къде има курсове по италиански ?Или някой да дава частни уроци... newsm78

# 244
Mom относно твоя вьпрос не знам и не мога да те насоча, но мога да те посьветвам да не се заяждаш имаш отвратително поведение,хората се опитват да ти помогнат,а ти най нагло ни наричаш заядливи мами при положение,че никой не те е обидил!Тук сме за да си комуникираме,а не да се занимаваме с такива като тебе дето видиш ли голяма работа че някой те е насочил кьм средно уч-ще а не кьм частен учител чудо голямо като не ти харесва не коментирай и се оттегли да се заяждаш с друг а не тук! fight

# 245
   Достатъчно се защитихме и изяснихме,мисля да минем по същество вече.

# 246
  • Бургас
По същество - мисля,че точно преподаватели в музикалното училище би трябвало да дават уроци или поне да дадат насока на родителите за някакви школи,които е много вероятно да се намират в музикалното училище ,защото  децата  много преди да започнат да учат в музикалното вече са запознати с инструмента си.Така ,че отговора може и да не е това ,което искаш да знаеш ,но дава много добра идея къде да питаш. Peace

# 247
На моя син съученичка ходеше в частен дом на пияно при преподавател в музикалното  Peace наистина учителите в музикалното дават частни уроци  Peace
А преди години, а може и още в Дома на НХК имаше школи балет, нар.танци и инструменти  Peace там със сигурност имаше и китара  Peace може да провериш сега как стоят нещата

# 248
Къде да дам да боядисат кожено яке?Къде ще го направят най-качествено и колко горе-долу ще струва?

Леле възхитена съм от кулинарните ти способности.  newsm10
    При нужда ще те питам за някой рецепти (особенно за тортичките) newsm53

# 249
  • Burgas, Bulgaria
току що си идвам от Карфур-търсят студенти или майки с деца които да работят по4асово.много са готини хората там.Истината е 4е едното ниво е като огромно Метро а на другото ще има магазини заведения за хранене -кино няма да има.ако някой иска инфо да пи6е.

# 250
току що си идвам от Карфур-търсят студенти или майки с деца които да работят по4асово.много са готини хората там.Истината е 4е едното ниво е като огромно Метро а на другото ще има магазини заведения за хранене -кино няма да има.ако някой иска инфо да пи6е.

За каква работа става въпрос?

# 251
  • Бургас

За каква работа става въпрос?

от колко часа искат да се ходи и какво е заплащането?

# 252
да и аз се интересувам ако може малко повече инфо

# 253
  • Den Haag
Бихте ли ми препоръчали къде да се запиша на курс по Английски език? Днес обикалях, ходих до Британика, Фохсел, Знание за всички и Европа, но не мога да се реша къде да се запиша, да изкарам курса  Confused

Също се интересувам от курс по Фотошоп  Flutter. посещавали ли сте такъв и къде?

# 254
  • Burgas, Bulgaria
само малко извинете да сложа звяра да спи

Общи условия

Активация на акаунт