Къде в Бургас (13)

• 35 281
  • 377
  •   1
Отговори
# 330
спешно издирвам къде продават боя за коса рилкен синемакс моля помагайте

# 331
Искам да попитам родителите на деца до 12 год.
Мислите ли че, в Бургас има пазар за нов детски магазин за дрехи?
Дрехи, които все още ги няма на БГ пазара.

Аз съм от Бургас и лятото ми направи впечатление, че няма разнообразие.
Но може и да греша.
Ако е с турска стока има много такива.

Ако е на фирмен -хем има ,хем не вървят много заради цените.В Бургас хората нямат пари за скъпи дрехи,както е в София.

Аз да попитам знаете ли в Бургас да има бебешки колички на TFK .Търся TFK Joggster twist.  Ako не се сещате за марката техни са Buggster,от тях има много по улиците?

# 332
  • Бургас
Момичета предложете добър фризьор в района на Борисовата градинка до скоро ходих в Трите фукли но фриз.вече се премести и трябва да се пренасоча Wink

За фризьорките на трите фукли нищо добро не съм чувала.  Stop
За кои фризьорки по-точно Mr. Green Кремена беше много добра, но за съжаление не е в Бургас вече. Новата фризьорка работи от един месец и лични впечатления за подстригване нямам Rolling Eyes Разбрах, че работи доста по-бавничко, но си изпипва нещата. Аз само се къдрих при нея скоро, доволна съм Peace

# 333
# 334
lipstick, благодаря ти. Надявам се, че ще открия студиото.
 А имаш ли някакви лични впечатления от услугите там?

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 14:26 от hrispa

# 335
Marussia, не става въпрос за турска стока.
Наистина ли мислиш, че в Бургас хората не си купуват по-скъпи стоки?
Останах с впечатление, че вече се избират по-качествени неща.

Естествено, мога да предположа, че марки като Oilily или Mexx  ще е по-трудно
да се продадат.Но нещо като Фокс или малко отгоре ми се струва достъпно.

# 336
Milla Elaine , аз пък мисля, че имаме нужда от качествени детски дрешки, макар и на по-висока цена (стига да не е космическа Simple Smile). И ако магазинът е някъде в центъра, цена няма да има! Омръзнало ми е от евтини боклуци, които като изпереш веднъж, стават 2 номера по-малки и се завалват!

# 337

Купуват си, само, че ходят в други градове или в Гърция/Турция ( говорим за качествени дрехи, а не за Капълъ )

# 338

Купуват си, само, че ходят в други градове или в Гърция/Турция ( говорим за качествени дрехи, а не за Капълъ )
Точно  това имам в предвид.Аз купувам от скъпите дрехии ходим най-малко до София .В Гърция и Турция ми е любимо.
Фокса се пазари предимно като имат оферти и намаления.А и са Китайски,не виждам много цената да съответства.Че тя ЗАРА дето е такава евтиния са им с по-добро качество и вид.
Премама отвориха скоро зад Младежкия,за сега е слабо зареден,аз в София го нападам,но може сега за новия сезон да е добро зареждането,макар че им се чудя скъп магазин на такова забутано място newsm78

# 339
Mexx имат страхотни детски неща.
Маруся, къде според теб се призвежда Зара? Вярно, дъщеря ми няма дрехи на Зара от Китай, но не знам защо Бангладеш и Виетнам трябва да са предпоставка за по-добро качество. Същото е. И чак пък евтиния... Thinking

# 340
Mexx имат страхотни детски неща.
Маруся, къде според теб се призвежда Зара? Вярно, дъщеря ми няма дрехи на Зара от Китай, но не знам защо Бангладеш и Виетнам трябва да са предпоставка за по-добро качество. Същото е. И чак пък евтиния... Thinking
Пак Китай и в страни които ти си изброила,но са по-евтини от Фокса.Не ,не трябва да са предпоставка ,а е по-скоро констатация от опит .Иначе нямам нищо против и фокса.
Не Зара няма в бг ,само аутлет и само в София е детското.В момента бебшкото е от 1 до 10лв.Евтиния си е.
А аз вземам от Гърция и Турция.Имат страшно гъзарски дънкита,изобилие от модели за 4-5 годишни и за по 19 евро най-скъпите.На редовни цени са доста издържани.Ами в Бенетон последото дънки което взех беше 119лв.За мекс съм съгласна.

# 341
  • DE
За търсещите добър фризьор в централната част - пишете на Nadejdica
Салонът се намира зад Свободен университет

# 342
Не съм купувала детски дрехи "Зара" от аутлети, нямам поглед.
Аз също говоря от опит, пазарувам от Турция, настоящи колекции. Съгласна съм за дънките, най-добрите за мен като модел/цена са на Зара и H&M. Но все пак децата не носят само дънки, една рокля е 70лв.
Мисълта ми беше, че ако сравниш цените на двете марки без намаление е почти едно и също.

И все пак това са масови марки и би трябвало да са по джоба на всеки. Ако за мен са ОК не означава, че са евтини.
Пак казвам, въобще нямам предвид аутлет разпродажби.
Да не разводняваме темата.
За теб-евтиния, за мен-нормално към скъпо Peace

# 343
И най-скъпите дрехи вече се произвеждат в Китай или Турция.
Това не означава, че са с ниско качество.

Фен съм на една холандска марка Eager Beaver - много trandy неща, но и скъпи.
Всички, произведени в Турция, но не са мръднали.

Момичета,благодаря ви за отговорите.   bouquet
В преговори сме с фирмата за франчайз евентуално и ще видим какво ще стане.
Мисля, че дрехите ще се понравят. Аз лично купувам доста от тях за детето ми и съм доволна.

# 344

Аз да попитам знаете ли в Бургас да има бебешки колички на TFK .Търся TFK Joggster twist.  Ako не се сещате за марката техни са Buggster,от тях има много по улиците?

Няма ги в Бургас, само в София - м-н Пакостник и Пигис хаус (он-лайн). Миналата пролет си купих бъгстъра от тях - пристигна на следващия ден по куриер, с наложен платеж.

Общи условия

Активация на акаунт