Къде в Бургас (13)

• 35 357
  • 377
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте искам да попитам ако някой знае къде в Бургас има нясто където родителите могат да пият кафе , а децата могат да играят . В смисъл да е предназначено за игра с приспособления . Ако някой знае моля да ми каже , защото вече е много студено на вън , а само в къщи не се стои .
Мерси предварително

В хотел България- Зимната градина. Закрито и топло е и има кът за игри Peace

# 91
tuk mai vseki si pita no po4ti nikoi ne polu4ava otgovor.ta na vaprosa,znae li niakoi ot kade moga da si kupia ZIAL BANSKI po tova vreme na godinata.blagodaria predvaritelno

Отговаря се, когато има кой да отговори.

Почти във всеки магазин за бельо има и бански  по това време на годината. Дори са по - евтини сега.

п.п. Пиши на кирилица. Peace

# 92
търся детска шейна, освен Метро, къде другаде продават

# 93
търся детска шейна, освен Метро, къде другаде продават

Вчера гледах в Пикадили, но бяха пластмасови, не обърнах внимание има ли и други.

# 94
  • Бургас
Честита коледа от мен и тук!
Ежка, да.

# 95
Аз пак съм с питане Mr. Green
Обзаведох се със зелени лещи, взех си толкова търсените черни калци и....... се разболях Cry
Сега си търся черна шапка-като от тези баретите, но по-дълбока-черна , по-рехаво плетена.
Синузита ми е толкова възпален, че не мога да мръдна от вкъщи, а на всичкото отгоре и малкия и той се разболва #Crazy
Онагледявам със снимков материал: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323112&pid=9617988

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 10:42 от D_e_s_i_t_o

# 96
Здравейте искам да попитам ако някой знае къде в Бургас има нясто където родителите могат да пият кафе , а децата могат да играят . В смисъл да е предназначено за игра с приспособления . Ако някой знае моля да ми каже , защото вече е много студено на вън , а само в къщи не се стои .
Мерси предварително

В хотел България- Зимната градина. Закрито и топло е и има кът за игри Peace

В хотел България го знам , питам за някое друго място ако знаете .

# 97
  • London, baby
D_e_s_i_t_o, май съм виждала в теранова такива шапки. А аз да питам черните гети от къде си ги купи?

Тъй, а моят въпрос е, знаете ли къде има борса или книжарница за книги 2ра употреба, но да се продават?

# 98
Взех си ги от ILTOKONI

# 99
Тъй, а моят въпрос е, знаете ли къде има борса или книжарница за книги 2ра употреба, но да се продават?

Незнам до колко ще ти е полезен моя отговор, ама все пак да си напиша. Laughing
На кръстовището на 'Кирил и Методий", като тръгнеш в посока към църквата има едно, като магазинче или незнам как да го определя. Там има книги втора употреба. Даже видях, че са сортирани по видове. Другото, което се сещам, ама незнам дали работи през зимата е точно срещу "Ореха" ( от Еврошоп-а нагоре лятното кафе ). Там също има избор.

# 100
  • London, baby
palava, само за едното се сетих, а другото ще го потърся. Благодаря!

# 101
  • Beyond the Frontiers
Цитат на: dimitroff_d link=topic=35-8506.msg9640337#msg9640337 date=1230400475
търся детска шейна, освен Метро, къд ругаде продават

Вчера гледах в Пикадили, но бяха пластмасови, не обърнах внимание има ли и други.
практикер      - 2 - 3 модела

# 102
Дайте координати на добра маникюристка. Ръцете ми изглеждат ужасно след домакинстването последните дни.
В предните теми имаше добри отзиви за някакъв салон на ул."Патриарх Евтими" или на ул."В. Левски" беше?
D_e_s_i_t_o  и аз си търся подобна шапка,пиши ако откриеш някъде. Миналата зима имаше в м-н "Ревю".

# 103
  • БУРГАС
Момичета знаете ли добър обущар развали ми се ципа на ботичките и трябва да го сменя.120лв боти за 5-6 обувания ужас не ми с ехвърлят.

# 104
На пазарчето до окръжна болница Peace

Общи условия

Активация на акаунт