Къде в Бургас (13)

• 35 360
  • 377
  •   1
Отговори
# 120
  • БУРГАС
kupih si kola maskata i aparatceto sega go cakam da stopli i pocwam.
Голям хелп моля.Направих се с колата ама така се олепах и сега не знам с какво да се изтрия.Навсякъде вс ми лепи.ръцете ми са ужас.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 16:38 от anita_anita

# 121
  • Бургас
 Кола маската се почиства с олио. Ако нямаш козметично става и зехтин или слънчогледово

# 122
  • БУРГАС
Кола маската се почиства с олио. Ако нямаш козметично става и зехтин или слънчогледово
merci mnogo za syweta.

# 123
  • Paris
Къде мелят месо на кайма? Месото е мое.

# 124
Здравейте, някой знае ли къде в Бургас мога да намеря мъжко бельо на Tommy Hilfiger? И изобщо всякакви стоки на тази марка ме интересуват. Мерси предварително.

# 125
Здравейте, някой знае ли къде в Бургас мога да намеря мъжко бельо на Tommy Hilfiger? И изобщо всякакви стоки на тази марка ме интересуват. Мерси предварително.

http://www.pirgos.com/sun-glasses-shop/bg/ Това го намерих в гугал напиши там марката и града и ще ти излязат много неща в Бургас

# 126
Къде мелят месо на кайма? Месото е мое.

Здравейте и честита Нова година и от мен!Месо мелят в Славейков,над ОУ А.Страшимиров има един 18 етажен блок,в партера има магазин за месо.Но мъжа ми каза,че като мелил нашето последния път,по машинката имало месо,колкото за една манджа да направиш  Mr. Green в смисъл,че не била почиствана отдавна.

# 127
  • Бургас/Пз
Вариант са детските клубчета, но пак зависи от възрастта на децата. Детският център на Кукления театър е много забавно място, с много пързалки, катерушки и прочие, но в кафето не се пуши.
Клубчето до нас на Калофер е много приятно също- "Ния смехория" Peace
Това относно питането на Бисера, Зуза и Лейди-то!

Извинявай, но къде се намира "Клубчето до нас на Калофер" и "Ния смехория" Peace

# 128
Здравейте! Laughing!По повод бельото на tommy ще го намериш в тьрговски центьр ТРИА.За меленето на кайма отиди в блока на народен юмрук има магазин за месо.Дано сьм ви била полезна.

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 15:42 от .Ели.

# 129
  • Paris
Мерси, момичета  bouquet

# 130
Кьде да дам да боядисат кожено яке?Кьде ще го направят най-качествено и колко горе-долу ще струва?

# 131
  • Бургас/Пз
Знам че кожа боядисват в химическото чистене на Христо Ботев, а също и в началото на 55-ти блок в Славейков. За съжаление не мога да ти кажа колко стрева, защото за всяко нещо е различно. Аз съм носила в Славейков едни бутуши и съм много доволна.

Някой може ли да ми даде координати или телефон на Ния-смехория Praynig

# 132
Привет на всички!
Знае ли някой магазин за втора употреба офис техника? Трябва ми шредер.

# 133
Някой знае ли дали закриха нацяло магазина на "ADIDAS"в центъра или просто го преместиха някъде другаде.
Водата в басейна на хотел "АКВА" топла ли е и колко е билета за възрастни.

# 134
Здравейте !!
Някой може ли да ми каже дали съществува магазин в нашия прекрасен град , където мога да открия силиконови формички за мъфини,кексове и въобще някакви формички -силиконови! благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт