Къде в Бургас (13)

• 35 344
  • 377
  •   1
Отговори
# 255
Mom имаш отвратително поведение, нагло поведение заядливи ...Тук сме за да си комуникираме,а не да се занимаваме с такива като тебе тук! fight
Здравей мила, като прочетох цветистия ти коментар и разбирайки, че няма с какво да съм го предизвикала, погледнах последните ти постинги и всичко ми стана ясно. Големите букви, червения цвят и цветистия език са ти явно в кръвта. Няколко червени постинга от горе до долу. Аз трябва да съм благодарна, че само ника ми е в червено. С другите мами се разбрахме и бяхме приключили темата и преди твоята намеса. Включително им бях благодарила, а те ми пожелаха успех.
Благодаря на другите мами. Аз проучих въпроса и се оказа, че има един доста възрастен преподавател в музикалното, който дава частни уроци, но е претоварен. Насочиха ме към един негов бивш ученик, който е завършил консерваторията с класическа китара и понастоящем има някаква школа в библиотека Яворов. Възнамерявам да го потърся и да си изясня въпроса с възрастта на детето. Ако някоя друга мама се интересува, ще мога за в бъдеще да споделя някакви впечатления. Между другото от музикалния магазин от който взехме китарата, също ми дадоха някаква визитка на музикален педагог. Това е за сега, благодаря на всички. Flutter  

# 256
  • Burgas, Bulgaria
Жената която провежда срещите и избира кадри каза 4е ръководни постове ве4е няма но търсят касиери на 4 4аса ,складови работници и студена и топла обработка-абе като си подаде6 документите те ще те назна4ат
 ще ви напиша техния въпросник с който се кандидатства

Кандидатствам за длъжност: служител продажби-служител склад-касиер-служител приемане на стока
Данни за лицето: Име-дата на раждане-Е-мейл:-моб.телефон-домашен телефон
професионален опит(моля запо4нете от последната заемана длъжност)
фирма-период(от-до)-заемана длъжност-основни задължения
Образование(моля посо4ете в кои у4ебни заведения сте зав.образованието си,като запо4нете от най-високата степен)
у4ебно заведение-период на обу4ение-специалност-степен(основно,средно,висше)

# 257
  • Burgas, Bulgaria
владеене на 4ужди езици-.......ниво......
възможност за работа:
8 4асов раб.ден
на смени
непълен работен ден(4-7 4аса)
в събота и неделя
рано сутрин(5,30-7,30 4аса)
във късните 4асове (18-23 4аса)

дата
подпис

това се праща на hr_bulgaria@carrefour.com
а най добре ли4но да се отиде -много приятни хора са

# 258
  • Burgas, Bulgaria
извинете за правописа
аз имам такива въпросници в къщи ако някой иска да заповяда

# 259
  • Paris
mamaMi, имаш ли представа на кои марки ще има магазини там? И какви заведения ще има? А за децата нещо ще има ли?

# 260
  • Burgas, Bulgaria
ами понеже там кипи работа и шефа много бързаше за друго не питах той каза 4е ще има много заведения за хранене,паркинг  и магазини но аз съм в 4астта където е като метро и от там няма как да видя-ина4е това е като огромна Била пак с топла кухня,сладкарски цех,дрехи с много съблекални ииииии цените се предвижда да са най-добрите.От другата страна като второ ниво са магазините.

# 261
  • Бургас
А кога ще отварят? Simple Smile

# 262
  • Paris
Има ли още много работа? Ще успеят ли до март?

# 263
  • Burgas, Bulgaria
14 февруари
хората са отворени и дават шанс на всеки да изкара по някой лев.аз много се зарадвах на това и за това споделих ако някой има нужда -аз също запо4вам на 4 4аса  Mr. Green мър4андайзер  Mr. Green

# 264
  • Бургас
какво е заплащането , на час

# 265
Да сте чували дали в Бургас постригват с гореща ножица?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363272.0

И аз се вълнувам от въпроса.  Simple Smile

# 266
И аз се нареждам на опашката за горещата ножица Simple Smile

Някой може ли да ми каже къде могат да се намерят:

1. непромокаеми чаршафи, от тези еднократните
2. хубави анцузи за 3-4 г., качествени, за предпочитане на някоя бг фирма
3. бельо, пак на някоя бг фирма
4. хубави ранички, за детската градина

# 267
  • Бургас
Здравейте!
Еднократните чаршафи, в аптеката.За анцузи ако държиш да са български съм виждала в Славейков в търговсия център Престиж,на втория етаж,мисля че имат бельо на венера стил,което е много хубаво.

# 268
Здравейте!
Еднократните чаршафи, в аптеката.За анцузи ако държиш да са български съм виждала в Славейков в търговсия център Престиж,на втория етаж,мисля че имат бельо на венера стил,което е много хубаво.

Благодаря ти  bouquet
Не държа да са български, може да са и други, но все пак да са що- годе качествени и да не се разпаднат за нула време. А не искам да са маркови и много скъпи, защото са за детската градина.

# 269
14 февруари
хората са отворени и дават шанс на всеки да изкара по някой лев.аз много се зарадвах на това и за това споделих ако някой има нужда -аз също запо4вам на 4 4аса  Mr. Green мър4андайзер  Mr. Green
ти не си ли в майчинство в момента?Защото като гледам на лентичката май трябва да си?И ако си как става номера?

Общи условия

Активация на акаунт