Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява новият закон, който обсъждат майките?
Как хората реагираха и подкрепиха Кенга след нейната ужасна загуба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява новият закон, който обсъждат майките?
Новият закон, приет до 31.12.2008 г., предвижда увеличаване на стажа на майките, които излизат в болничен до тази дата. Според закона тези майки ще имат увеличен стаж с 6 месеца назад и ще получават 12 месеца 90% от заплатата, върху която са се осигурявали. Освен това има начин да се набавят тези три месеца до март със задна дата чрез премии.
-
Как хората реагираха и подкрепиха Кенга след нейната ужасна загуба?
. Не мога да те утеша, за болката ти няма утеха, знам само, че единствено времето е способно да приглуши скръбтта в сърцето ти. Вярвам, че ти ще станеш майка на прекрасно бебенце, просто може би Господ е решил, че това ще е твоят кръст в живота и ти е отредено да преминеш през тази болка. Бъди силна, вярвай в себе си и всичко ще дойде на мястото си. Аз вярвам, че в Коледната нощ стават чудеса- затова ти пожелавам да получиш отново чудото, което ще те направи истински щастлива!

много съжалявам за теб, Кенга...искрено ти съчувствам! Аз вярвам в това, че нищо не е случайно. Забелязала съм, че в живота винаги има баланс- след всяко зло идва добро и съм убедена, че твоите хубави мигове тепърва предстоят. Така, че твоето щастие те очаква оттук нататък, бъди готова да го посрещнеш!!!
мн съжалявам за теб.Но ти пожелавам да бъдете мн силни,да се обичате и да се подкрепяте.Вярвай те че от сега ще ви очакват само хубави моменти.