ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 918
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323147&pid=9620823

Ето малко снимки от нашия рожден ден. Simple Smile
За сега само от нашия апарат, по-късно и още Wink

# 196
  • София

Леле, ма вие с щерката сте истински красавици!!!  Shocked Hug А по-голямото момиче, което толкова прилича на вас кое е?  newsm78 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323147&pid=9620850

# 197
Красавици наистина  Flutter  Това момиченце много мъжки сърца ще разбие като стане по-голяма   Wink

# 198
  • София
Красавици наистина  Flutter  Това момиченце много мъжки сърца ще разбие като стане по-голяма   Wink

Мен лично и от твоята ме е страх...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

# 199
Красавици наистина Flutter Това момиченце много мъжки сърца ще разбие като стане по-голяма Wink

Мен лично и от твоята ме е страх... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug
Blush   Hug

# 200
Ив, по-голямото момиче е племенницата ни. Дъщеричка на сестрата на мъжа ми.
Благодаря много за комплиментите  Embarassed Rolling Eyes Hug

# 201
Честит рожден ден,Ели! Честит празник, ДаВинчи! Много здраве,сбъднати мечти и радост желая и на двете ви! Весело изкарване на празника! Hug 

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИЧКА
ДаВинчи честит празник
bouquet

# 203
Честит рожден ден, Ели!Да си жива и здрава!
Давинчи, честит празник!

# 204
Честит рожден ден, Ели! Бъди здрава, усмихната и безгрижна!

# 205
Честит рожден ден, Ели! Пожелаваме ти весело и безгрижно детство, здраве, щастие и много сбъднати мечти!

# 206
Момичета, Емма вдига темперетура по всяко време на деня и нощта вече цяла седмица без вече видими други симптоми. Имаше хрема, но отшумя, но ми е чудно защо продължава да вдига температура, някой има ли идея? newsm78 Толкова много парацетамол и нурофен ми е притеснено че са вредни вече. Тук за съжаление почивните дни няма лекари - само Бърза помощ и не съм я водила, надявам се утре като се обадя да ми запазят час скоро.  Rolling Eyes

# 207
  • София; Дружбето
Да не са зъби Rolling Eyes Всичките ли са и израстнали. Дано я прегледа утре лекар и установи причината. Стискам палци Praynig
Мен Миша се опита да ме подлуди покрай местенето в другата стая Crazy Днес поне беше по-спокойно. Разглеждах торти за рожденни дни и цените ме убиха. Та се чудя за в къщи ли да взема скъпа или за детската. някакви съвети?

# 208
Бръмболина,някаква упорита настинка,или вирус ще да е.Незнам какво да те посъветвам,най-доброто разбира се е консултация с педиатър.Аз давам в такива случаи осцилококцинум с млякото,макар,че това са за нея "бубоми" и го смотава и без мляко и по половин ч.л.мултисаностол.Ако обича прясно изцеден сок,мандарини,моркови,ябълки и портокали ще и се отразят добре мисля. Hug
Цвете,чакай да ти кажа една прекрасна и страшно лесна торта,не ми се обиждай,знам,че всяка от нас може и си прави,ама аз наскоро открих колко невероятно лесно е наистина човек да си направи торта,различна от бисквитената.Ето моят начин:разбиваш си най-обикновено кексово тесто с 3-4яйца,захар на вкус,половин кофичка кисело мляко,в която си разтворила 1ч.л.сода,брашно около чаша и половина(да стане средно гъста смес),изсипваш 1-2ванилии за аромат и го изпичаш в намаслена тавичка.После разрязваш кекса на 2,сиропираш всяка половина със сиропа от един-два компота,взимаш си от полуготовите кремове,ако те мързи да правиш върху всеки блат редиш крем+плодове по избор.Най-отгоре украсяваш със сметана,захаросани черешки,пръчици,или каквото ти хрумне и готово! Hug  chef И бързо,и лесно,и евтино! Hug 

# 209
  • София; Дружбето
Абе тортите лесно се правят, че и по-вкусни от купешките, ама нали фасона е за снимката. За яслата може и да направя някоя, подходяща за дечурлига, но за в къщи ми се иска хем красива, хем да не ми съдират кожата Rolling Eyes А твоята Тинти ще я спретна тези дни Laughing че ме е хванала вълна печене на сладки работи

Общи условия

Активация на акаунт