104та немска: Гер ап У, гер ап У

• 15 424
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Ох, миличкото... Sad Бързо да се оправя, толкова е лошо като е болен... Sad

# 106
Честита Коледа на всички!
Татяна, толкова е сладка малката, а ти изглеждаш толкова млада, пу-пу!  Wink

Ние днес сме на опера, от 3 месеца сме си купили билети, толкова се радвахме, а днес ни е едно унилоооо  ooooh!
Не мога да се натъпча в роклята, която си бях приготвила за обличане, кога пак съм качила 5 кила, незнам. Сега ми се скофти и за новогодишното парти, пак нямам какво да облека. Мда, бели кахъри.

СМ, бях ти писала едно съощение, не ми отговори.

# 107
Татяна снимките ви са страхотни Grinning, извинявай че надникнах и в другите албуми, обаче дори разпознах някой, когото познавам Grinning

п.п. Всички сме като размазани .. добре, че са почивни дни

# 108
  • Варна
ЧЕСТИТА КОЛЕДА КОЛЕДА,МОМИЧЕТА!Да сте много здраве,вие и семействата ви,много щастливи,много да се обичате и разбирате!

На Цветенцето и на Сбъдваща да са ви честити рожбичките Hug много да ви радват и слушкат.Цвете,яко да ти е дупе с тоя голям юнак LaughingДано да стига млякото да го изхраниш.
Болничките бързо да оздравяват и да посрещнат здрави Новата година.

Иначе Коледа и ние си я изкарахме тихо и спокойно,без махмурлук и преяждане.На 24.12 бях до 14часа на работа.Като се прибрах моят благоверен вече беше почети готов с всичко.За мен остана само питката и тиквеника.Направо ми е страшен.Само дето с подаръка ми малко се поизложи,ама добре се посмяхме-получих бельо-на триумф,черно,дантелено,до тук всичко супер,ама малко се беше поулял с номерата-за бикините-38,а аз съм34-36,а сутиена-85В,а аз съм със скромните-75В. Rolling Eyes.Но иначе е много красиво и за това му се размина по-леко Wink
Утре си чакаме съкровището да дойде.Добре,че през повечето дни ще съм на работа Mr. Green
В понеделник оперката ми се изнася.Днес(след три дни мир и разбирателство) мъжлето не пропусна да ме ядоса и аз го заплаших,че още в понеделник ще си извикам нова оперка,а той е много против и набързо,набързо омекна.

Целувки момичета и весело посрещане на Нова година!

# 109
Тони4ка, ти от Хасково ли беШе?  Laughing

Мерси ви zа комплиментите, макар 4е много се смях....Серди, елхата ми е дале4 от вси4ко стилно, самата елха не е хубава (не е гъста), не ми достигаха игра4ките, нямаШе ги ве4е в магаzина, купих други, лампи4ките и те не стигнаха и иzобЩо, украсих я то4но 3 пъти  ooooh! и пак не съм доволна от реzултата  Stop Дано Малик се оправи ве4е, и вие съЩо  Praynig ПиШи после как сте  Hug

Мисти, а какво Ще гледате?  Flutter

# 110

Ооо, я бързо си признавай Sunglasses

# 111

Ооо, я бързо си признавай Sunglasses

Невинна съм  Crazy

Какво да си приzная?  newsm78

# 112
Милена е чаровница, ще я крадем май. Wink

# 113
Tatqnka, хубави снимки.  Hug
Майра, пепе  Hug   bouquet

# 114
Мда, Малик е с отит, едното тъпанче вече се е перфорирало. Третият мускетар zначи също на антибиотик, геройчето ми...

# 115
  • UK
Охх... Миличкото... Sad Какво да кажа освен да се оправя бързичко и да не му е лошо и да не го боли и да е здравичък и е ужасно така... Sad

# 116
  • Германия
Ужас! Отит Cry стискам палци да оздравее бързо Малик.

# 117
Ох, Серди, дано се оправите бързо!  Hug Аз имах тежък отит на времето и понеже не ми дадоха точен и силен антибиотик, сега щом ме духне и ме болят ушите.  Rolling Eyes Следи го и ако не се излекува напълно, го води пак при доки!  Peace Има и капки с антибиотик за ушите, които в този случай много помагат, но май в де ги няма.
Танче, много подаръци сте имали  Wink май. Миленка е голяма сладурка!  Hug

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 03:11 от ZiMa

# 118
Честито рождество Христово и от мен момичета Hug Много здраве,късмет и разбирателство в семейството ви желая!
Хайде да оздравяват всички бързо ,че да се веселят на нова година Hug

# 119
Горкия Малик, но с АБ би трябвало бърzо да му отминат болките поне. Серди, ако не, дай му Нурофен или Парацетамол zа преz ноЩта, когато лежат боли най много  Sad

Общи условия

Активация на акаунт