ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 398
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
но с ръка на сърцето ще заявя, че по трудно нещо от кърменето не ми се е случвало.

Абсолютно е така! Даже си мисля, че си трябва специално образование! Стискам палци да се издържиш колкото ти е важно на теб! С тези дълги хранения как се справяш, има ли кой да ти помага с останалото?
А Матей е прекрасен! И ти също! А бе, всички сте супер! Само защо таткото гледа така ужасен, не знам...

ЛаРедутките, тъй като не мога да вися денонощно и неограничено на компютъра (колкото и да се старая  Mr. Green), моля Ве, ако стане някакво раздвижване в ЛаРедута и пуснат кюлчета злато за жълти стотинки, да ми дадете някакъв знак по телефона, за да не изпусна далаверата  Praynig

Пачи, дадено! Обаче понеже същото важи и за мен ( "не мога да вися денонощно и неограничено на компютъра (колкото и да се старая") и аз от своя страна моля за знак, ако се случва нещо интересно! Продължавам да ви стискам палци да ви подмине шарката!

# 166
Честит рожден ден на Габуна на Яна! Да е жива и здрава и много да слуша мама и само 6-ци в училище!

Ланг, не мога да видя мосю Матей. Иска ми име и парола  Sad
Ние вкъщи всички сме вирусни вече. Жоро ни зарази и сега всички подсмърчаме. Виктор си е вкъщи, не иска да спи, следователно аз не мога да уча. Честито! Май приключих преждевременно със сесията. Някой ако има някакви познания за разни музеи и институти по география, моля да ми пиши за малко помощ  Mr. Green

# 167
Ланг и аз не мога да стигна до снимките Sad
За кърменето-в момента имаш повече кърма от нужното на Матей-можеш да изцеждаш и замразяваш. Кърми от една гърда на хранене, а другата цеди /така ще поддържаш лактацията без чайове и др стимуланти Wink/ Като време-20-30мин са напълно достатъчни, но това при сучещо бебе, ако е заспал-не се брои Mr. Green
За рагадите-има кремчета /забравила съм имената Blush/, но по-верочтно се появяват от не добро захапване на гърдата; смени позата.
Това че не иска биберон и вода е само в + на кърменето Peace
Споко-щом имаш желание-ще успееш Hug

Тити вчера цял ден бе с Т..стига до 39.4 Crazy без никакви др симптоми. Сега бяхме при педиатъра-оказа се гнойна ангина-да ни е
честита bowuu, ама като яде сняг като невидял... ooooh!
Та сега се търкаляме из къщи..чакам го да заспи,  и ако и аз не се "гътна" с него след безсънната нощ която изкарахме, ще видя какво има из promod Whistling

# 168
  • София
Честит рожден ден на Габи!
Да расте здрава, весела и много щастлива!

Ланг, и аз не мога да видя снимките  Sad. За кърменето дугите мамчета са ти го казали, аз няма да се повтарям, за да не става досадно.
Габи, жалко, че всички сте болни Sad. Дано бързо оздравеете и ти да имаш възможност да четеш  Praynig.
МТВ, и Аничка преди време имаше много висока Т без други симптоми и ние си мислехм, че е заради зъбите, а то се оказа гнойна ангина Sad. Пожелавам на Трифи бързо да свали Т и да пребори болестта  Hug.

# 169
ЧРД на Габуна и от мен!  nbirthday Яни, много да те радва    bouquet

Отивам да видя дали не съм изпуснала нещо в ЛаРедута, че цял ден работя и не мога да стигна до форума...  #Cussing out

# 170
Ехооооооо,прибрахме се! Hug
Живи и здрави и много щастливи! Peace
Благодаря на всички,които стискаха палци всичко да мине ОК,така и стана,пътищата бяха АБСОЛЮТНО чисти,даже много се учудих,след прогнозите по тв,но за нас така беше по-добре. Wink

По-късно ще пиша повече!

ЛАНГ,ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН МИЛА!
ЖИВ И ЗДРАВ ДА ВИ Е И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ С БАТКОТО!
НА ТЕБ ЛЕКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПО-МАЛКО БЕЗСЪННИ НОщИ!

# 171
Честит Рожден Ден на Габи!  bouquet Hug
[/i]

# 172
На патерица
Честит рожден ден на Габунка! Да е здрава, усмихната и много добра ученичка за радоста на мама и тати!
Ланг - и аз не можах да видя снимките  Rolling Eyes Моля дай юзър и парола. Аз с кърменето голям опит нямам, но за рагадите си спомням, че ползвах едно вълшебно кремче - Лансинох, френско мисля беше и не беше нужно да се отмива, то направи чудеса. Стискам палци да се справиш!
МТВ - бързо оздравяване на Тити  Praynig Hug
Габи - на вас също бързо оздравяване у дома  Hug
Веси - добре завърнали се, чакаме разказ и снимки  Hug

# 173
Късен привет от мен  Hug
Мъжете спят,аз до сега гладих,че имах огрооомен куп пране и сега сам пред РС.  Mr. Green
Още немога да се няспя след почивката,но се надявам и това да стане някога.  Crazy
Добре сме,малкия е здрав,което е най-важното(да не чуе Дявола),много е щастлив,че беше на почивка.Радва се супер много на снега,което доста ме учуди,защото тук не пипна снега,даже плачеше от нега,а на Банско даже не искаше да си тръгваме от ски пистата.Пуска се със шейната и беше голям кеф! Peace
Аз карах кънки на лед и по чудо не се пребих. LaughingНезнам как успях,но не паднах нито веднъж!Но беше много яко! Peace
Пътя беше чист,както ви казах,и на отиване и на връщане,а където имаше малко сняг машините си го чистеха,така че нямахме проблеми с пътуването.Ивко през повечето път спинка.
Като видя колко сняг има се зарадва много.Цели останалите със снежни топки,правихме снежен човек,взе да донесе сняг на баба си,но се разтопи .  Mr. Green
Определено става турист от него,по цял ден бяхме по магазините и от където чуеше музика казваше "Хайде да ходим в тая кръчма"  Joy
Времето беше много хубаво,а горе на пистите даже и топло. Peace
Иванов ден празнувахме там.Беше много весело,именника беше много щастлив,подариха му златно слонче,което много си хареса.
Цяло зимуване той беше център на внимание,всеки го закача и иска да играят,всеки го гледа и аз можах да си  почина и да пообиколя магазините.Спретнах си една шопинг терапия и останах много доволна! bowuu
Поплувах в басейна,киснах се в джакузито,постоях в сауната....релакс голям!
На всички много ни хареса!
Ивко си намери 2 гаджета на именния си ден.Едното суртинта,докато пихме кафе и закусвахме,а другото-вечерта.Бяха много сладки! Heart Eyes
Ето снимки- цък  и две клипчета- цък , цък -за тези,които имат свободно време.

Бързо оздравяване на всички болни-малки и големи! Hug Heart Eyes

# 174
Големи сме смотли, ей, не мож'ни изкара от шопинга, чак не разбрах, че има протести  Mr. Green

# 175
Дами, за снимките да кажа - няма парола, обществено достояние са, просто явно е нужна регистрация във фейсбук или най-малкото gmail. Ама ще ги кача и на друго място, не подозирах, че тъй ще се случи.

Честити празници на празнуващите! Честито картоизпразване на купуващите!  Party

# 176
Жалко Ланг много исках да ги видя снимките
Веси личи си че сте си изкара ли добре виждаш ми се отслабнала  Hug
Къдрокоске разпиши се да знаем как сте че ви мисля  Heart Eyes Hug

# 177
Да,Краси,добре си изкарахме и наистина съм отслабнала.
Бях на диета и свалих 5 кг.Не са много,но си личи разликата и се чувствам много добре,че дрехите ми вече са S,а дори и XS. Wink Mr. Green

# 178
  • Пловдив
Верно ,всички зяпаме в Ла Редутето Mr. Green темата  е в голям застой.

Ланг , и аз чакам снимки на Матей ,във фейсбука не можах да го видя.Ти как си , а баткото?

Веси ,браво много хубави снимки , по всичко личи ,че сте си искарали готино.Я кажи каква диета прави ,че кака ти Танче е +8 килца прираст за изминалата година Embarassed

Къдрокосче , наистина , казвай как сте ,че ви мислим тука!

Момичета , да ви споделя една болка - от известно време Стельо се напикава нощем.Вече дори не помня от кога е без памперс /може би на 2 год. спеше без памперс вече/, а сега ,хоп, взе да се напикава.Най -гадното е че не иска памперс .Писна ми вече да пера чаршафи и пижами .Направо изпадам в ужас.Не знам какво да го правя , мислех си ,че е така ,защото беше понастинал ,но това продължава вече доста време.

Хора ,счупи ми се возилото .В понеделник ще разбера "диагнозата".Стискайте палци да е по-леко ,съответно по-евтинко , та да има парици за парцалки Laughing

Така , оплаках ви се ......Хайде сега лека и секси нощ!Весел уикенд!

# 179
Тане, и Маги се напикава сега. Установих, че е от студа - в момента, в който ни пуснаха парното и апартамента се затопли - спря  Peace Успех с колата  Hug
Веси, супер снимки, Ивко скоро ще е по-голям от теб  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт