ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 404
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит имен ден на всички Ивановци! Много здраве и късмет!

Eто и обещаните снимки!

# 136
Честито на именниците!  bouquet

Mimito , Flash Dance и Правда-супер снимки сте направили! Децата са най-щастливи на снега Heart Eyes

# 137
Брех, хубави снимки с хубави хора... Мимито, от къде извади Катя таз руса коса  newsm78 Mr. Green

Айде, отивам да се пробвам да пазарувам от Ла Редут... Зеч, Елс, ще ви тормозя, ако ми се наложи, че ми е лош френския и малка кредитната карта...  Joy

# 138
  • Варна, морето и сините вълни!
Брех, хубави снимки с хубави хора... Мимито, от къде извади Катя таз руса коса  newsm78 Mr. Green

Пачко, Катя беше по - руса, но потъмня....

# 139
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!
Да са живи и здрави и много късмет!

# 140
Почерпка от сърце, за всички мами и вече пораснали деца,по случай моите именници- малката ни ИВОН и нейния тати-ИВАН.Да са ми здрави и много щастливи Heart Eyes
Честито и на всички други именници,и нека от здраве и щастие да не се отървете

Честити бебчета на мамите- да са ви много здравички и много да ви радват Hug

# 141
Честито бебенце Матей на Ланг! Той подранил, ама мама като е тръгнала с песен да го ражда явно всичко е супер добре! Желая ви здраве на четиримата!

Честита Нова 2009 на всички големи и мънички! Много здраве, мир, спокойствие, наслада, любов, разбирателство, взаимност, кураж, успехи, положителни промени, радост и смях! Да се сбъднат мечтите ни!

Честито на всички Йордановци и Ивановци и техните деривативи! Няма да се черпя за никого, че колкото злоупотребих този последния месец - не знам, все едно магистратура правя по опорочаване хехе.

Моля скромно и смирено за извинение, че ме нямаше 2 месеца Embarassed. Жива съм, покрай онези работи с личните данни и злоупотребите с тях, а и разни йогистки емоции, похабих 5 кила сланина, което е само и единствено прекрасно. Всичко е ОК. Изкарахме всички празници чудесно и с много веселие.  bouquet

Имаме си племенник, Мартин, който беше изкаран със секцио на 23 декември "да не би нещо да стане по празниците и да няма кой да го извади"?!?!? терминът беше 13 януари. Нямам думи и не разбирам, но макар и с тегло 2100г е ок и наддава добре.

Сега гледам напред към пролетта. Макар че и зимата не е баш лоша - имахме си сериозни студове, на нова година беше -20С Shocked

Лека нощ засега и до скоро. Можете да ни видите в албума Рада 2008 на snimka.bg потребител decembre парола bebeta

целувки!

# 142
Flash Dance   много сте хубави на снимките  а украсата тази година в Варна е страхотна  Peace
Mimito чудна балерина си имаш определено косата й е потъмняла ,вижда ми се висока колко сантиметра е
hotmama73 радвам се че се разписа   bouquet имали оправия с онези работи с личните данни и злоопотребите с тях.
mamamaya благодаря че питаш за нас днес вземахме гърлен секрет на Галина резултата ще е готов сле 15 дена  Crazy иначе има голям апетит наваксва което ме радва
Вики ще ми отговориш ли на въпроса за блатовете на тортата какви са
тук започнаха разпродажбите вчера по този случай бяхме тук http://www.millsmadridxanadu.com/static/node1901.jsp;jsessionid= … Pz4tUOmpvXfTYQQ16
ставам че ме викат да играем на тича бързо влака

# 143
Благодаря за заглавието! Много мило, ние се завърнахме, но никак не съм влязла в релси с кърменето, а и бебето лентяйства, нещо ми се вижда пежълтял, но що размахам камшика и ще трябва да се сапикяса Simple Smile Пак ще пиша и снимки ще покажа на пилето, но малко да се взема в ръце Simple Smile

# 144
  • Пловдив
Ланг, добре завърнала се!  bouquetЖелая ти бързо влизане в релси!

# 145
Ланг, добре дошла с второто отроче Hug! Бързо влизане в релси и повечко сън ти желая! Как реагира Николушка на новото попълнение? Как се чувстваш ти вече с две зверчета на главата?

# 146
Оооо, Ланг, много бързо ви изгониха, браво  Hug Като му дойде времето ще ти припомня тайната рецепта срещу жълтеница, пъпки и колики едновременно  Peace Mr. Green Сега се възползвай от суетенето около теб, за да се отлежиш, че пако почва влаченето на количка по стълбите...  Sick
И като сме на бебешка вълна ви споделям, че моя дангалак (бившото джудже) вече задмина сестра си по мерки на съответната възраст. Но както каза докторката ни "по-добре голям мъж и дребна жена, отколкото обратното"  Mr. Green

Още ще ви споделя, че опразних кредитната карта на Милен в ЛаРедута... А тия хиени Зечова и Елс само ми гледат сеира, щото въобще не пишат в онази тема  hahaha

# 147
  • Бг-мама

Още ще ви споделя, че опразних кредитната карта на Милен в ЛаРедута... А тия хиени Зечова и Елс само ми гледат сеира, щото въобще не пишат в онази тема  hahaha
това , че не пишем с Елс въобще не означава , че не сме изпразнили картите  Mr. Green
да ти изпортя и Мимито е в нашият отбор , Габи също , бе доста сме лудите !
Ланг, добре дошла, чакаме снимки на малчо!

# 148
  • Пловдив

това , че не пишем с Елс въобще не означава , че не сме изпразнили картите  Mr. Green
да ти изпортя и Мимито е в нашият отбор , Габи също , бе доста сме лудите !
Ланг, добре дошла, чакаме снимки на малчо!
Да си призная ,че и аз съм от лудите!Ужас останаха ми само 11 лв. в картата Mr. Green.Обаче пък за ужас на мъжа ми след 15-ти започвам пазаруването с нова сила.

# 149
Ланг, добре си се завърнала! Почивка му е майката! Чакаме разказ за баткото и Матей!  Hug Ако имаш въпроси и нужда от нещо - звъни, не се притеснявай Simple Smile

Уф, тихо...ЛаРедут са 2 забранени думи  Mr. Green кредитна карта ли? какво беше това?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт