ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 404
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
Тъкмо влизах да ви изненадам с появата на Матей!

Честито и тук, Ланг! Да ви е живо и здраво момчето! Само радост да ви носи!
На теб бързо възстановяване!

bouquet  bouquet  bouquet

Говорих с нея, беше добре, но все още под упойка!

# 121
Честито бебе Матей, Ланг! Нека да е здрав, много усмихнат и спокоен! Много да радва мама, тати и бати!

Ланг, бързо възстановяване, мамче!!!

# 122
Мила Ланг честита рожба да ви расте жив и здрав избрали сте страхотно име

Марти благодаря че питаш за нас по добре сме на 7 сме на контролен преглед
Момичета аз пак ще ви помоля да ми покажите снимки на красивия сняг в Бг  Praynig

# 123
  • Пловдив
Честито бебе Матей на мама Ланг , на бати Никола и на тати!Да е жив и здрав!

# 124
Честит втори син, Ланг! Да е жив и здрав малкия Матей, да папка и да спинка по много, мама, тати, бати да го слушат и обичат много!

И на мен много ми харесва предложението на Пачи!
Пачи, заглавието е трепач! Весито я няма и само модератор може да го смени в този случай.  Grinning
А някой писа ли на модератор?
Ако не, да пускаме направо нова тема, а?!

# 125
Краси, специално за вас http://prawdaz.multiply.com/photos/album/44/44 отключвам го, за да го видиш Simple Smile

# 126
Правде - страхотни снимки!
И ние при нас имаме един парк с могила и вчера ходихме на пързалка. Беше страхотен кеф за Анна Мария и за Лазар. Но не бяхме взели апарат за снимки.
Снимките ви сигурно са от Плевен?

# 127
  • Бг-мама
Честита рожба Ланг !!!! Добре дошла в клуба на семействата с много мъже  Laughing Laughing
Лудницата след две години ще е пълна и у вас  Mr. Green
Да ти е много здрав , много силен , борбен и късметлия!!!! Страхотно име сте избрали!!!!

# 128
Правде златна си  Heart Eyes много много благодаря няма по крисава от България за мен  Hug

# 129
Аууу Правде супер весели снимки ,мерси че сподели.Ето това исках и аз да види Елла но уви не успяхме тази година .Браво.

Ланг...честито момченце ,да ти е живо и здраво.На теб бързо възстановяване и дай боже повече сън! Wink

Абе хора къде изчезна Хотмама-някой идея! newsm78

-----------------------------
Елла подивя на НГ ,до 2:30 безспирни танци и игри,скри ни топката -направо удиви всички хора и всички много и се радваха-сурвака за 1ви път и беше такъв кеф да налага хората по гърба  Laughing.На мама купонджийката Laughing
Да попитам в тази връзка ,ние понеже сме още на гърне -смятам да я уча да ходи на тоалетна -не е рано нали ....или съм закъсняла даже. Thinking

# 130
Правде, снимките наистина са много, много хубави  Hug Личи си, че всички сте се забавлявали много  Heart Eyes
Вики - не е рано, Сияна е с приставка за тоалетна още от как стана на 2,3 г. Пробвах я на нашата тоалетна преди да купя приставката   и не  я беше страх, даже сама настояваше, но не можеше да седи сама, за това купихме едно ефтинко приспособление и сега вече е ок. Лошото е че не може сама да се качва. Иначе съм виждала това http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=35_38&products_id=3729 и май Правдето го имат, но на нас ни идва скъпо и на този етап минаваме без него. А в детската градина имат умален вид на стандартните тоалетни за възрастни и там пишка на тях и без приставка. Може най-малкото да опиташ. Тя Елла сама ще покаже да ли си е готова за тази стъпка  Wink Hug
И аз ще кача снимки малко по-късно.

# 131
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит мъж Матей! Да е жив и здрав! На мама бързо възстановяване!

Честита Нова Година на всички! Пожелавам ви само хубави неща през нея!
Ние били на село! Имаше сняг и беше голям кеф! Снимки ще кача може би утре. Не са много но пък си прекарахме прекрасн. Не ми се тръгваше от малката ми селска къща! Но в събота пак съм там. Очаква се нов снеговалеж  Mr. Green Mr. Green

# 132
# 133
  • София
Честита рожба, Ланг!
Да расте здрав и щастлив малкия Матей и много да ви радва!

На теб бързо възстановяване  Hug.

Пачи, заглавието е трепач  newsm10.
Правде, Дани, прекрасни снимки.
Вики, и аз мисля, че не е рано да учиш Елла на тоалетна чиния. Дани например никога не седна на детско гърне, а направо на тоалетната се научи да пишка и да ака. Имаме малка дъска за сядане и той така си върши работата. И в неговата градина тоалетните чинии са умалени и там не ползват приспосбления.

# 134
Честито ти втро синче Ланг! Да е много здравичък , да папка да спинка и много да слушка всички ви. Страхотно име сте избрали

Правде , Дани страхотни са ви снимките. И Мирелата е като подивяла в снега. То не е мятане, то не е хвърляне , абе голям кеф. Че и аз покрай нея се раздетених, но пък и на мен ми е кеф да се въргалям.

Вики Мирела от доста време си ходи и по двете нужди на тоалетната, одавна не е ползвала гърнето. Сама си пожела и даже не иска и детската подложка , май й харесва да й виси дупето. Сама си отива върши си работата и идва

Хот наистина липсва миналия ден се бях сетила да питам някой знае ли нещо, но съм забравила.

Кари как са малките кукли оздравяхте ли вече, дано утре след прегледа всичко е ок  Peace

Общи условия

Активация на акаунт