аз утре щя си закупя великденската украса
След някоя друга гоидна ще можем да ги водим навсякъде с нас, дори на театър, така че стискаме зъби още малко. Понякога много ми тежи тази зависимост, понякога виждам, че всичко е преходно и озни ден са били на по 4 кила, а сега ми пеят песнички и съвсем скоро ще почнат с гаджетата...Не драматизирайте периодите, толкова е кратко всичко. като се сетя, че с Мими и МИла сме се запознали преди почти 5 години и направо
.
Ема навива баща си за едно момиченце и той току виж капитулирал

то и аз доскоро исках, вече незнам...без помощ не си е работа да ви кажа, само стоене в къщи. а и не съм на 20 години. трябва и работа да почна а и няма място в къщи. незнам ако някакси се променят нещата към по добро аз съм си навита и за трето, още повече че пак започнах да отслабвам някакси от самосебе си.
))))))))))))))
Ех, колко беше хубаво като се гледахме с Дени и не ходех на работа..... 

Копни си го някъде това, после пак пиши след няколко месеца! 
но заради Орлин стои в къщи. другата седмица сме на преглед да видим как са му червата. Тя си е добричка като цяло но избеснява в къщи. а Орлин е още малък каква градина. поне година още ще си налягам парцалките в къщи с децата. наистина си ми е по добре в къщи отколкото на работа, но в работата поне си почивам, имам време за обяд и т.н. ако някакси имаше накой да оставаме децата 1-2 пъти в годината и да си починем с мъжа ми за по 3-4 дена щеше да е друго. едно време нас ни зарязваха с години по баби , а сега си правят углушки за 2 дена.