Звездни компромати - 37 част

• 30 522
  • 380
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Сега и ако мога да намеря споменатия филм с Джолито! Заинтригувахте ме, харесвам биографични филми за интересни хора  Peace

# 151
  • на пистата
Сега и ако мога да намеря споменатия филм с Джолито! Заинтригувахте ме, харесвам биографични филми за интересни хора  Peace
аз го тегля в момента,чакай сек да го постна
ето го http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=29190&hit=1

# 152
Gia
трябва да си регната в арена-та обаче

# 153
гледайте го-невероятен е!!! аз толкова сълзи съм проляла на него...само ще кажа,че е много натоварващ,много въздейства

# 154
Анджелина прави една от най-добрите си роли в този филм. А иначе Туиги е друг тип модел, тя дава начало на модата на кльощавите през шейсетте години, та чак до днес.

# 155
  • На морето!
ето още нейни снимки и сайт . Филмът съм го гледала преди много време, наистина е мн хубав, а Анджелина е прекрасна, всъщност пред Брад и тя водеше подобен живот- връзки и с двата пола, залитания по садо-мазо, наркотици.... Сега, за щастие, премина в другата крайност, но и сякаш блякъкът й вече не е като преди. Не се бях замисляла, че са имали сходен начин на живот и че и двете за поразяващо красиви и желани от всички.  Thinking

# 156
значи да виня Туиги за тази мода на "кльощавите дрехи" Thinking ppp ppp 
колко се радвам да видя,че има хора,които я помнят или изобщо знаят за нея ... Simple Smile ето ви няколко материала за нея,само че са на англииски-поне може да я видите ...
http://vbox7.com/play:5862d51d - 1-ва част
http://vbox7.com/play:3facc0e5 - 2-ра част

# 157
значи да виня Туиги за тази мода на "кльощавите дрехи" Thinking ppp ppp 
Ти се шегуваш, но да, абсолютно! Туиги е била вдъхновение на много дизайнери по онова време, че и след това. Точно тя налага момчешката фигура и минижупа.

# 158
много ми е слаба на мен... до колкото знам дори сега,на тези години няма 50кг.и именно тя е била пример за много момичета по онова време,много комплекси са избивали (относно килограмите) ужасяващо слаба е-нещо като Виктория Бекъм сега.

# 159
  • София
много ми е слаба на мен... до колкото знам дори сега,на тези години няма 50кг.и именно тя е била пример за много момичета по онова време,много комплекси са избивали (относно килограмите) ужасяващо слаба е-нещо като Виктория Бекъм сега.
Преди години, когато се появи Кейт Мос на модния подиум, постоянно я сравняваха с Туиги! Слава богу, времето на кльощавите модели уж вече е минало...

nameika, благодаря за линка  Hug

# 160
За да дразни Дженифър Анистън.

По-голям успех щеше да има татуирана снимка на Брад Пит  Wink

# 161
За да дразни Дженифър Анистън.

По-голям успех щеше да има татуирана снимка на Брад Пит  Wink
Mislish li ?

# 162
момичета,кажете си мнението за филма след като го гледате

# 163
Цитат
момичета,кажете си мнението за филма след като го гледате
Здрасти  Wink  Аз сЪм гледала филма ! Доста силен филм !
 За Джоли .. доста добре се справя ... тези роли са и в кръвта !
Виждам , че се интересуваш от мода , модели - поне си запозната ! Коя за теб е съвременният супер модел ( на базата на това какъв балбоЧ е днешният ШоУБизНес и има доста хора , които нямат  лице но имат физика или имат физика но нямат лице и са супер секс символи  ooooh!
  Wink ) Та за теб , коя  е СуПеР МоДеЛ ( а и по принцип коя е еталон за красота )  Wink

# 164
Wink ) Та за теб , коя  е СуПеР МоДеЛ ( а и по принцип коя е еталон за красота )  Wink
не мога да кажа коя е супер модел и коя не.на мен като визия ми харесва (освен Джия) и Тайра.те ми допадат.иначе за Хайди,Кейт,Наоми,Жизел....и тн и тн...може да са световно известни,но не могат да стъпят на малкия пръст на Джия-мое мнение. какво ще кажеш по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт