Звездни компромати - 37 част

• 30 507
  • 380
  •   1
Отговори
# 240
Някой може ли да покаже снимки на Яна и Жана в началото,от кастинга още? Мъжът ми казва,че били доста грозни и невзрачн,а аз не вярвам.

# 241
Това е сравнително в началото им в Господарите:

и на тази се чудя кое й е хубавото:

Но сега са ги поокулторили Mr. Green
http://gospodari.com/?go=gallery&p=show&gallery=adrenalinki&sub=4

# 242
  • при Arctic Monkeys
без грам женска злоба, ама тези адреналинки не ме кефят. говоря за лицата - тези големи носове и жабешки усти, не мога да разбера какво им харесват Whistling

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 00:31 от karmacoma

# 243
Именно... Whistling

# 244
# 245
  • На морето!
Новите попълнения в Пайнер мн напомпани  ooooh! Прекалили са с тях, а Гло има ужасни ръце и  малки, дебели пръстчета, грима й и неестествената фигура няма смисъл да се коментира просто  Laughing

# 246
# 247

Много напълня Гергана, а беше едно момиченце, като се появи за пръв път... сега ми прилича на лелка.

# 248
# 249

Много напълня Гергана, а беше едно момиченце, като се появи за пръв път... сега ми прилича на лелка.

В интерес на истината шреди две седмици я видях, вечеряхме в един и същи ресторант и на живо изглеждаше изключително добре. Направо се озадачих, след всички нейни снимки които бях гледала. Не беше нито толкова пълна, с лице беше ужасно нежна...абе много ми хареса. Shocked

# 250
Може съвсем отскоро да е отслабнала и още да не са сварили да я нафотографират в този и вид, а се въртят стари снимки.  И верно беше много слаба и фина, като дебютира.

# 251
Може съвсем отскоро да е отслабнала и още да не са сварили да я нафотографират в този и вид, а се въртят стари снимки.  И верно беше много слаба и фина, като дебютира.

Да, наскоро случайно гледах първият й клип. Толкова слабичка и фина, както казваш. Тя  обаче като взе да пълнее, първо в коремчето взе да качва, на паласки, на ръце и т.н.  Confused

# 252
# 253
много е зле Rolling Eyes, що така това момиче Thinking а иначе снимката е от парти.

# 254
мдам... и аз така  остарявам Laughing:

Общи условия

Активация на акаунт