Звездни компромати - 37 част

• 30 513
  • 380
  •   1
Отговори
# 60

П.П. Виктория Бекъм е живият пример , как красотата и стила нямат нищо общо ! Виктория е наистина една от , да не кажа най- стилната жена в света ! Но е доста далече от красива !  Wink

Абсолютно съм съгласна и аз красота не виждам. Wink
Анджелина е красива в лице, но тялото и е ужасно слабо Sick

# 61
# 62
Много сте бързи кога навъртяхте   5  страници  Mr. Green

# 63
Според мен Виктория Бекъм си изглежда добре и "развлечена"  Peace

# 64
# 65

П.П. Виктория Бекъм е живият пример , как красотата и стила нямат нищо общо ! Виктория е наистина една от , да не кажа най- стилната жена в света ! Но е доста далече от красива !  Wink

Абсолютно съм съгласна и аз красота не виждам. Wink
Анджелина е красива в лице, но тялото и е ужасно слабо Sick

Това е и моето мнение.  Peace

Не бях обръщала внимание на татуировките на Анджелина или по-скоро винаги съм мислела, че са временни, за някоя роля.
Сега ми направиха впечатление. Особено това, че не са изображения, а някакви текстове (на рамото направо си прилича на куплет от стихотворение). Някой знае ли какви са?

Искам 'размъкнати' дънки като на Виктория. Кажете къде в Сф има такива.  Praynig

# 66
Може да е облякла на мъжа си дънките, понякога така се получава.  Laughing

# 67
И на мен супер много ми харесват дънките й, но не съм виждала такива . Май наистина може да са на Дейвид  newsm78

Ейми Уайнтхаус по монокини  Whistling

# 68

Татуировките на рамото на Анджелина са координатите на родните места на 6-те и деца, дните им на раждане и минутите. С появата на всяко бебе, се добавя и нов ред на ръката и. Mr. Green

# 69
# 70
Татуировките на рамото на Анджелина са координатите на родните места на 6-те и деца, дните им на раждане и минутите. С появата на всяко бебе, се добавя и нов ред на ръката и. Mr. Green

За да не ги забравя ли?  Grinning
Интересно защо е решила точно така да си ги записва.

# 71

За да не ги забравя ли?  Grinning
Интересно защо е решила точно така да си ги записва.

За да дразни Дженифър Анистън.

# 72

По-голям успех щеше да има татуирана снимка на Брад Пит  Wink

# 73

По-голям успех щеше да има татуирана снимка на Брад Пит  Wink
Joy

# 74
  • София
Имам чувството, че на Виктория Бекъм стъпалата и са чупени няколко пъти, за да може да влиза във всякакви изчепени обувки. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт