Великобритания- тема 20-та - Коледна и Нвогодишна!

• 20 687
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • Манчестър
Билета ми трябва за мама а тя горката освен български друг език не говори та за това ми се искаше нещо директно.Преди прехода беше Варна-София-Манчестър и обратно.Ние по принцип си ходим лятото с Балканхолидейс от East Midlands до Варна но тези билети не ги пускат за БГграждани пък и са от края на май месец.Ще търся пък дано намеря нещо скоро Peace

Директния полет Варна - Манчестър го спряха още през пролетта на 2006 г. И аз се чудех каква ще да е тази тъпа маркетингова политика, ама на.....нямаше в целия North West един директен полет до Варна освен тях и чартърите лятото и зимата,ама то там е ако има места.

Пробвала ли си за вас за лятото Томсън , BMB....те пътуват до Варна.

Ти защо търсиш полет до манчестър? Не е ли малко далечко за теб?

Сега Изиджет почнаха полети от София до Манчестър( от 11 Декември) и е супер, стига да си купиш билет достатъчно в аванс за да е атрактивна цената.
Едни братовчеди идваха за Коледа, по около 80 лири излезе ретърн на човек.
Сега свекърва ми ще идва - маршрута е Варна-София( автобус) и после полет София-Манчестър?
Иначе на теб няма ли да ти е по удобно до Лутън? Wizz Air имат полети Варна-София и после София-Лутън с БГ екипажи...
Не мисля,че има нужда маика ти да се притеснява,защото сега БГ има навсякъде и все ще има някои да и помогне.

Кои полети ще спират от Април?

# 286
  • Манчестър
Мерси, Ани. Ще ги питам и за втората, да не ме викат пак след някой и друг ден.

Маи са две, втората е между 3 и 5 г. Ние яа правихме на моя син - по една във всеки крак.....
сега ще му правя за туберкулоза,защото и тои ще е на удължен холидеи в БГ. Миналата година му направих и за хепатит.

# 287
и аз се чудя какво да правя с тая ваксина, защото ние като дойдохме от БГ Жоро беше на 1г.8м. и мисля, че има някаква бита там. не знам дали и там се бие на 2 пъти и дали е еднократно, трябва да се обадя на джипито в бг да питам и тогава да бия тук втора ММР ... голяма каша като има ваксини от бг и като са различни календарите, не ми се иска да го объркаме нещо.

# 288
  • Лондон
Здравейте, преди да са заключили темата бързам да благодаря за съветите и препоръките.  Hug

Аз сериозно се вслушвам в съвети, особено добронамерени като вашите. Искам да уточня, след като прочетох доста мнения, реших, че може да говорим на малката на английски, поради няколко причини - тя си е в България и всички други около нея говорят български, все едно сме обратно на всички вас, та няма как да не разбира български. Друга причина е, че след месец ще я дам на градина тук и ми се искаше да не я стресирам с напълно непознат език, така или иначе ще има достатъчно нови неща, поне така си го представям.
Сега тя разбира на английски кога й предлагам вода, храна, да излезем на разходка, знае всичките си плюшени играчки като имена на животни и т.н
Мерси и за сайтовете, ще прегледам възможно най-много информация, въпреки, че си мисля, че ще изберем мястото за живеене и според нашите нужди - аз и таткото трябва да ни е удобно да ходим на работа, тъй като ние работим и ще изкарваме парите за евентуалното училище, Няма как да избера първо училището, от там района и накрая да си търся работа в този район. Просто трябва да намерим балансът.

За самолетите - от 27.03 влиза в сила лятното разписание и всички компании сменят часовете на полетите си.

Много приятна вечер на всички

# 289
Ave значи спират София-Манчестер.Мои приятели идваха за коледа и нова година по маршрут Варна-София-Манчестер на връщане в целия самолет е имало 30 човека,явно кризата ги е захапала.Авиолиниите които си посочила не сам ги ползвала но сега ще погледна.Майка ми е много страхлива и до сега е патувала само с половинката си която за сега е на път и ще се прибере след около 3,5 месеца.Баба ми почина на 14.01 и след 40-то искам да я взема при мен за да не е сама докато другата половина се прибере от работа. Peace

# 290
Aveнищо не ми излезе за BMB да не би да си имала предвид BMI

# 291
боже, наистина голяма криза, явно туристите наистина тази година ще са малко ... до бургас за лятото няма билет в едната посока под 200 лири. newsm78 а иначе едни статии и чудесии за евтини билети до БГ ... #2gunfire

# 292
  • Манчестър
Aveнищо не ми излезе за BMB да не би да си имала предвид BMI

Сори..BMI имах предвид,ама не виждам нищо на техния саит,а съм виждала техни самолети в БГ.Свекърва ми ще пътува на 2 Април с Изиджет от София до Манчестър . Купуваи един билет за маика ти тъкмо ще са двете....
наскоро аз гледах Изиджет за една бърза почивка до БГ за една седмица и за датите,които ме интересуваха цената на България Еър беше много по атрактивна....само дето още не знам дали ще ходя...

Иначе всички други полети до Манчестър са с прекачване някъде из Европа.

Защо не пробваш опцията Варна-Лондон.....на какво разстояние си от Лондон и Манчестър.....не мога да преценя така на картата..

# 293
  • Bristol
Мерси, Ани. Ще ги питам и за втората, да не ме викат пак след някой и друг ден.

Маи са две, втората е между 3 и 5 г. Ние яа правихме на моя син - по една във всеки крак.....
А на моята, по една във всяка ръка  Crazy Исках да се спазаря, да сложат само една и месец по късно втората, но сестрата не ми даде гък да кажа, много бойна беше  ooooh! Ели през цялото време, докато отивахме към поликлиниката питаше, защо отиваме, била здрава. След като я боцнаха два пъти се раплака и заяви, че я били разболели  Laughing

Ell, в сряда е мероприятието и не можах да уредя среща с учителката по английски. Казала на сина, след срещата да се чуем, за да се разберем. Надява се да забравя по време на ваканцията сигурно  Twisted Evil

tzvetak, проблемът е да не свикне детето, че с вас може да говори на английски и като дойде тук, да не иска да комуникира на български с тати и мама. Децата са много хитри Wink Синът може да говори само на български, но ако разбере, че човекът насреща отбира и от английски, забравя за българския ooooh!
Малката все още е с по-добър български, разбира английски, но като тръгне да говори и прави много смешни изречения. Преди време си изпуснах телефона в тоалетната и стана голям екшън в къщи, докато го извадим. Тя така се е впечатлила, че разказала случката в градината, "мами телефон инто тойлет", бяха я разбрали  Joy

# 294
До Манчестър по задните пътища и заради камерите правим 1:30 мин.горе долу Лондон спирка Еджуей горе долу правим за същото време.Мъжлето е заето с работа и заради това не искам да го натоварвам допалнително.Ще спомена утре на майка за твоята майка и нищо чудно да я накарам да лети и тя тогава.Виж че без да искаме може и среща да си направим Hug
На тия хора само нощни ли им са полетите не можах да разбера.Тя ако лети с тях ще я накарам да плати и за спиди бординг мисля че си заслужава парите

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 01:36 от aniji мама на Джозеф и Кейт

# 295
  • Манчестър
Sofia to Manchester

flight 1932;

dep. Sat 04 Apr 12:30
arr. Sat 04 Apr 13:55
   £55.88

per person
(incl. taxes and charges)

Total цената за one way излиза £ 63.38.Съвсем по дневно време е. От Манчестър наобратно има един полет,които е в 6,30 сутринта, но пък си в БГ по човешко време.
Помисли и може двете да пътуват заедно....още от Варна....

http://www.easyjet.com/en/book/step3.asp#x

# 296
  • ENGLAND

Помисли и може двете да пътуват заедно....още от Варна....

http://www.easyjet.com/en/book/step3.asp#x
И моя баща се кани да идва пролетта.Освен да го пратя с двете госпожи, голяма компания ще са си Laughing Само накрая да не ни зарежат трите на летището, а те да хукнат да си правят екскурзийки из Англия. Joy Joy Joy

# 297
 Joy Joy Joy Doret Joy Joy Joy Е това ще е върхът

# 298
И аз да се оплача от промяната на разписанията на полетите на Easy Jet Ломдон - София. Б момемта има 2 полета от Гатуик - в 6 сутринта и към 3 следобед. Еми от 14 април този следобедния отпада и остава само този в 6! Как се лети по ъова време с малки деца не знам.... а това ни е най-близкото летище. Sad Дано зимното разписание да е по-благосколнно.

# 299
Момичета, кой може да започне нова тема? Аз не знам как става - автоматично ли се заключват?

Общи условия

Активация на акаунт