Отговори
# 180
Здравейте! Не съм писала отдавна... Честит имен ден на патеричка на Тоти. Да му е живо и здраво името! Щастливо детство!

Аз да почерпя за рождения ден на моя мъж. Днес става на 33 Simple Smile

Честит рожден ден на патерица и на Фъстъчка! Бъди мнооого щастлива!

# 181
Добро утро в неделния ден!

Честит имен ден на всички, които носят името Атанас! Да са здрави и щастливи!  bouquet
Честито и на вчерашните именици! Ели да ти е здрав Тоти и много да те слуша!
Меги, честит рожден ден на теб мила, малко на патерички, но от сърце newsm51 Много успехи, много здраве за теб и хората, които обичаш!
Ана, честит ти рожденик и на теб!

Ние сме добре, Никол беснее, това дете кипи от енергия, за което аз съм много щастлива, макар,че моите батерии не издържат толкова Laughing, но най важното е да е здрава. И днес е пекнало едно слънчице и мисля пак една дълга разходка да направим, че малко да се по умори.

На всички приятен неделен ден! Насладете се на почивката, че то май вече повечето почнахте работа  bouquet

# 182
Честит празник на всички празнували вчера и днес!
  bouquet

Аз само да се оплача, че моето дете от два дена е с кашлшца и май ще пропуснем утре яслата. Дано да се разминем само с един ден, че по всички закони на Мърфи се разболява в най-натоварения ми работа период, когато няма кой да ме замести!
Дано се разминем само с това, че както говорят за грип средата на другия месец не ми се мисли  Praynig
Здравички весели и щастливи всички!

# 183
ВЕРЧЕ,ЧРД,МИЛИЧКА!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
АНА,ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА И МНОГО ДА ТЕ ГЛЕЗИ И ОБИЧА!
МАГИ,ДАНО БЪРЗО ВИ МИНЕ КАШЛИЦАТА PraynigИ ГОГО ОЩЕ УТРЕ ДА Е ПО ДОБРЕ Praynig
НАКРАТКО ЗА НАС-ДОБРЕ СМЕ,ХОДИМ НА ДЕТСКА ГРАДИНА ВЕЧЕ ДВЕ СЕДМИЦИ-В ПЪРВА ГРУПА СМЕ,СИМОНА СЕ ЧУВСТВА ПРЕКРАСНО ТАМ,МНОГО ДОБРЕ И СЕ ОТРАЗЯВА ПРОМЯНАТА,ПУ-ПУ.ДОВОЛНА СЪМ МНОГО ОТ НОВИЯ ПЕРСОНАЛ,МНОГО ВНИМАНИЕ ОБРЪЩАТ НА ДЕЧИЦАТА.ЗАПОЧНА ДА ПЛЯМПА ВЕЧЕ ВСИЧКО,КАКВОТО ЧУЕ И ГО ПОВТАРЯ КАТО ПАПАГАЛ,ДОРИ Я ПОХВАЛИХА ЛЕЛИТЕ ЧЕ МНОГО БЪРЗО СХВАЩАЛА НЕЩАТА И ЧЕ МНОГО ПРИКАЗВАЛА,ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЯ Е НАЙ МАЛКАТА ТАМ.ДАНО Е ТАКА И ЗАНАПРЕД,НО САМО СЕ МОЛЯ ДА НЕ СЕ РАЗБОЛЯВА PraynigЖЕЛАЯ ГО И НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ОТ СЪРЦЕ Praynig
ТОВА Е ЗА СЕГА,ХУБАВА ВЕЧЕР!

# 184
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПРАЗНУВАЛИ НАСКОРО- БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Ние сме добре -мина и дървената ваканция.Илина от 01.02-ще бъде поверена на грижите на баба си като детегледачка и мама се връща на работа.Ще видим как ще се справяме и с баткото -в първи клас ни е лесна само математиката.

На болните бързо оздравяване ,а на посещаващите детска градина грип да не ги лови.При нас има доста сняг и дори да е студено сме на пързалките със шейните.Вчера беше толкова замръзнало ,че докато се катереша нагоре по пистата Ина падна и ожули доста бузата-но на юнак и рана-дано само не остане белег че на батко и от падането сега има белег на челото.

Целувам ви всички и се надявам да пиша по-често вече.

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕРЧЕ!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОООООООООГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

Марти ми е по-добре от АБ.Утре ще ги водя с Тоти на очен,при Топов.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА ТОТИ  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 186
Честит рожден ден /на патерички/ на Меги и Верчето! Да сте  много здрави, щастливи, обичани !!! От все сърце Ви желая сбъднати мечти!

# 187
Здравейте мили мами!Понеже съм бяснаааааааааааааааа ще пиша с големи червени букви,да се накрещя едно хубаво,ще ме извинявате ама съм полудяла и не знам къде да се оплача,ако може съвет.......ДНЕС ВОДИХ МАРТИН И АНТОН НА ОЧЕН ЛЕКАР-ПРИ ДОКТОР ТОПОВ И ИИИИИИИИИИИ ПОЗНАЙТЕ ОТ ТРИ ПЪТИ-НАПЪЛНО ЗДРАВ Е И НЕ Е ИМАЛ НУЖДА ОТ ОЧИЛА #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireЗА УПРАЖНЕНИЯТА,КОИТО МИ КАЗА ДА ПРАВЯ,ПЪРВО Е ТРЯБВАЛО КЪЩИ АЗ  ДА МУ ГИ ПРАВЯ И СЛЕД ТОВА СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ДА МУ ГИ ПРАВИ ТЯ.ЩЕ Я НАБИЯ ДА ЗНАЕТЕ,ТЕЗИ ДНИ ЩЕ ВИКНА НЯКОИ ДА ГИ ГЛЕДА И ОТИВАМ НАПРАВО ТАМ.АМИ АКО МУ БЕШЕ УВРЕДИЛА ОЧИТЕ ???

# 188
  • София
Ели думи нямам направо. Оплачи се в НЗОК, пиши в "Здравен справочник" тук, пусни я тази "докторка" в черния списък на лекари. Как не я е срам това са очи #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 189
   Привет мамчета!!!
       Много болнички пак -ужас направо и ние сме в кюпа добре ,че за сега  спасявам с хомеопатични. Мони и Ивко вдигна Т на втория ден като почнах работа ама слава богу не се наложи да стигам до болничен ,че много неприятно нова работа и от 2-я ден да ме няма....,как е Миташки?
    Ели много гадно това -абе какво им става на всички доктори какви са тия изверги #Sniper

# 190
  • София
Клю я разкажи за новата работа. Какво стана със счетоводството?
Митко е много по-добре вече вярно още има сополи, но тях дълго време ще ги влачим то ми е ясно. Но днес ме изуми нещо се е повредил LaughingС триста зора го накарах да излезнем навън, стигнахме до края на блока и почна да реве, че иска да се прибира - якето го убивало, ботите и те...Луда работа искал в хола и това е ShockedВремето навън приказно, а ние седим в хола Mr. Green На всичкото отгоре го напънаха последните кътници и имунитета явно съвсем се е сринал.

# 191
Оф мами, какво да ви кажа!
Ние си вдигнахме и Т  и вече сме на АБ - оказа се много червено гърло. Но ужасно го мори тази кашлица, дано утре вече да е по-добре, защото не знам вече къде да го водя да го преглеждат. Обикновено накрая спирам всички лекарства и той оздравявава Simple Smile ама ми трябва много време да се реша. Иразбира се по всички закони на Мърфи в най-натовареното време. Добре че бавачката е насреща, иначе не знам как щях да се оправя.

На Гого кътниците му излязаха почти без да разбера. Един ден зяпна насреща ми да се смее докато се борихме нещо и аз видяьх че има нов зъб и още един на път. Докато се усетя за 2 седмици бяха наболи всички. Тогава ни се размина боледуване, ама сега. Дано се оправи бързо. Дано и всички останали болнички да се оправят много бързо.

# 192
  • София
маги да оздравявате бързо. Само заради много червено гърло ли пиете АБ? Налепи? Митко му е слабо място гърлото и много съм доволна от Фитолор сиропче - билково за гърло.

Оф мами, какво да ви кажа!
Обикновено накрая спирам всички лекарства и той оздравявава Simple Smile ама ми трябва много време да се реша.

Ами според мен докато се наканиш да ги спреш те си действат и детето наистина оздравява Laughing

# 193
  • София
Момичета, благодаря ви за честитките за моя рожден ден!!!   bouquet Hug Heart Eyes

Аз поизчезнах още от празниците миналата година. Първо Алекс изкара ангина, която борихме без АБ и се проточи по-дълго, но пък успешно в крайна сметка. Аз отняколко месеца съм с хрема, кашлица и болки в тялото. След напразно обикаляне по лекари вече се отказах да се боря и ще чакам да ми мине от самосебеси някой ден. А на всичкото отгоре вече втора седмица съм на работа, така че нямам никакво време. Но обещавам като се нормализират нещата и си влезна в релси да се появявам по-честичко тук!!! А и да чета какво сте писали  Mr. Green
Целувки на всички!!!

# 194
За много години, ей!

Мамета, дълго зачезнах и аз!

Гледам страхотно сте изкарали Новата Година по форумски  Mr. Green

Честито на всички именници и рожденици през изминалите дни! Болните дечица да оздравяват, че иначе пак ще повтаряме сурвакането!

Нас не ни размина де - Лина бе с конюнктивит, а ние с баща и с грип цялата минала седмица!

Общи условия

Активация на акаунт