Пак ще отседнем в Римска баня, та да се къпе малкия в басейна и после ще пусна малко снимки да не ни забОравите 
Клю, кажи и ти нещо за работата.
И Карил... и Сбъдваща мечти ... и ГадамерЕЦ... ИЗЛАГАМЕ СЕ - Иде Великден а ние ще си изписваме предколедната тема 

Мони и ние понякога имаме проблем с излизането - о, мамо навън е тудено, вали, слънчо спи, измръзнаха ми ръцете.... хиляди причини за да си седим у нас 
)
направо в чудо съм се видяла.Как може на две години и да ми казва какво да облича. И тъкмо съм оправила и въвела ред у дома ,та като се приберем да е чисто,То малкото изчадие саборило всичко от спалнята,изкарало всички дрехи от шкафа и направоооооо
А обеснявам ,че мама ходи на работа и трябва да е послушен и т.н. ОХ ОПЛАКАХ СЕ!!!

Алекс не само казва какво иска да облече, вземе, яде, пие... ами и на мен ми нарежда какво да обличам. Тази сутрин се наложи да си сменям якето за да излезем спокойно на ясла. А преди два дни, пазаруваме от сергия на пазара и с баща му се чудиме какво още ни трябва. А дребния дзвер застанал между нас и крещи " Оматиииии, оматиииии", в превод "домати". Водиме преговори редовно какво да купя от магазина, защото той избира нещо, което на мен не ми харесва. Е познайте кой печели накрая. Малкото Шефче му е прякора. Абе скорпиончетата са опасни

Миналата седмица пуснах Тедката на ясла, след близо 2 месеца вкъщи, и в петък вече се "бяхме снабдили" с ясленски сополи...та го задържах 2 дни и днес отново е на линия...позамислих се дали да го оставя, защото ми казаха, че имало 2 деца с разстройство и повръщане и 3 с Т...ще видим дали ще прикачи тез екстри...пу пу да не ме чува дявола...явно започва грипната вълна...стискам палци да подмине всички ноемврийчета 
От здраве да не се отървете!

и обещавам да съм по-редовна
.

, а за падането и ние сме много талантливи, оная вечер седнал на един от рафтовете на витрината с чаши от секцията и рафта разбира се се обърна и го хлопна по главата с такава сила, че го събори на плочките и той по колене и като се подуха крачетата и сега едни синини....Емил от Люнеберия да ни диша праха
, иначе е много добра, да! Освен като сме болни, след проветряване на помещенията пускаме УВ-то за по 15 мин в стая за дезинфекция, избива микробите, а за мене ползвах УВ на гърлото, зяпах с отворена уста пак избива каквото лошо има, така да се каже
, а ИР-а си пусках на носоглътката, шията, гърдите, на ушите, изобщо на проблемните зони, всеки ден по 2 процедури правех, та изкарах вируса най-леко от мъжа ми и Ангелчо, за децата също става, идеята е че като нагрее силно ИР-а, разширявал кръвоносните съдове, по-добре от там се кръвоснабдявали лигавиците и имало приток на бели кръвни телца заедно с кръвта, които борят инфекцията....

Препоръчани теми