ТЪРГОВИЩЕ, къде са твоите майки на бебоци?

• 30 620
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря, за милото посрещане! Да те попитам eli_su, кога ти е термина? А на  babyscorpion, дано да роди вече, че като чета от кога се измъчва и после да разкаже, как е минало.

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 13:11 от van4eto_02

# 196
van4eto_02 добре дошла!!! и споко - родих в Търговище за точно 45 мин. , без уговорки, с лекаря който се падна на смяна... каквото и да казват все пак е болница, а не курорт, все ще изтърпиш 5 дена. Дори дъщерята на кмета роди тук, така че не е толкова зле колкото го разправят, поне според мен.  Peace Лично аз не съм видяла нищо негативно в родилното и съм благодарна на целия персонал  Heart Eyes ще се справиш, няма нищо страшно

# 197
Дано да мине леко! А вижре какво намерих, за Търговище по темата, докато се ровех в нета: http://www.targo.org/%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5 … %8F%D1%82-%D0%B2/

# 198
Момичета, незнам да ли в тази тема е мястото, но понеже имам много въпросчета ще опитам тук да Ви ги задавам, пак то ще стане ясно да ли са за тук или за друга тема!
1. Искам да Ви питам, има ли в Търговище магазин в който предлагат пердета за детска стая?
Питам Ви, защото сега вече ми се отдава време да се поразходя из града и да избира, а Вие може да ме насочите, ако не ще трябва пак да ходя в Шумен или Варна.
2. Второто ми въпросче е: Има ли в Търговище склад на Чиполино, и ако да къде се намира?
 Една позната от Преслав ми каза, че идвала тук да си пазари от склад на Чиполино в Търговище, намирал се някъде по центъра, така и не го открих, знам само два магазина по центъра, мисля че единия е по главната, но не се сещам как се казва, там съм виждала лепенки на Чиполино и другия магазин който зная е магазин Тони, по Стефан Караджа, но склад на Чиполино не открих.
Май съм доста многословна Grinning! Благодаря Ви предварително за инфото!

# 199
macki az sam oshte v kashti Sad ako do ponedelnik ne rodq lekarq kaza-chantata i v rodilno ina4e s beeto vsi4ko e nared

# 200
van4eto_02   ima takav sklad do noviq hotel na EMU-to do JP garata i tam ima mnogo hubavi neshta i na mnogo dori ceni,nie ot tam si vzehme krevat4eto,a za perdeta ima hubavi pod kontesa moje i po pora4ka imat nqkakvi katalozi .nadqvam se da sam ti pomognala

# 201
Благодаря за инфото! И дано по скоро да родиш, стига си се мъчила! Но важното е бебока да е добре!

# 202
да побутна малко, сигурно всички сте по разходки

# 203
Ох, така ми се ходи на разходка, но имаме майстори в къщи и не мога да мърдам и това вече ми е втора седмица от мига, в който излязох в отпуска и заседнах в къщи, а до преди това бях в непрекъснато движение.
Сега седя по цял ден не мога да чистя, абе сигурно знаете как е да имаш майстори и само се чудя, кво да здъвча.

# 204
Айде бе Скорпионче,
не роди ли вече.
Не се е отчитала скоро - така че може и да е дошшъл момента.
Айде чакаме някой да ни извести.

# 205
момичета, снощи бейбискорпион е постъпила в болницата но още нищо, дано да имаме новини до довечера. Стискайте здраво палци, да роди леко и си гушне бебчето по бързо

# 206
И друга новина- днес mi6kata си има рожденник, малкия става на 1 годинка. Нека да й е живо и здраво, има щастливо детство и много да я радва. Тя сега няма нет, но като си прекара ще ни види пожеланията. Нека се почерпим за здравето му  newsm38   newsm59 baloni baloni baloni

# 207
Честит 1 рожден ден на момченцето на mi6kata!!!
Да расте здраво и засмяно дете и само да радва мама и тате!!!

Стискам яко палци на Скорпито да роди възможно най - беболезнено и скоро да гушка най - страхотно ти издраво бебче на света!!!

# 208
Ами и от мен Честит рожденик на мама  bouquet, да и е жив и здрав и само с радости, да я дарява!

# 209
Ехо, къде сте днес? Никой не пише! Пак по разходки, а? А, аз днес бях на консултация и пак обратно в къщи, да пазя майсторите, но все пак си напазарих това, онова за родилното, но незнам да ли тези неща са достатъчни. На вас дадоха ли ви списък, какво да си вземете и ако има и нещо друго извън списъка което ще потрябва моля пишете! Моя списък е следния:
1. термометър - 2бр.;
2. памперси - 10 бр. за новородено;
3. мокри кърпи - 2бр.;
4. памперси за мен - 3-4 бр.;
5. лигнин - 1 кг (на мен лично ми се вижда много, но незнам);
6. лична карта;
7. гумени чехли;
8. лични принадлежности за майката.
Ако според Вас и Вашия опит има нещо друго пишете моля, да знам какво да си приготвя, аз лично си купих и нощница въпреки, че ми казаха да не си нося, а също така и за бебчо дрешки трябва ли да се  носят?

Общи условия

Активация на акаунт