ТЪРГОВИЩЕ, къде са твоите майки на бебоци?

• 30 386
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
mi6kata то мойто съкровище си спи без проблеми цяла нощ,ама майка му atworkПреди 1 ч. не си лягам,щото ми е толкоз акъла.Добре че Далия е кротка,че иначе #Crazy Аз си родих точно на термина,а си чаках от края на 8-мия,ама то не се търпеше preggoА ти как си издържала с тоя бонус от 17 дни ooooh!

# 136
ami na videozona izliza 18 a po karton4eto na dok 19 taka 4e imam o6te 3-4 dena #Crazy imam 4uvstvoto 4e e cqla ve4nost

# 137
babyscorpion,значи всеки момент fingerscrossedПърво дете ли ти е?

# 138
Mimoletka ме покани и ето ме! Да ви се представя и аз съм от Търговище!

# 139
# 140
da parvo mi e i ujasno mnogo me e strah  Embarassed

# 141
Mimoletka ме покани и ето ме! Да ви се представя и аз съм от Търговище!

bouquet dobre doshla

# 142
babyscorpion няма страшно HugИ на мен ми е първо.Просто се настрой много положително и с усмивка и всичко ще мине добре.Най-важното е да слушаш акушерките,каквото ти кажат прави и ще е по лесно и без проблеми.Аз отидох да раждам с много силни болки,но с огромна усмивка,чак се усъмниха че ще раждам WinkВсичко мина много по лесно от колкото си мислех,а болката се търпи,като знаеш че всеки момента ще гушнеш  ylinfantРодих и веднага казах че съм навита за второ,така че важна е нагласата PeaceА че ще боли,то е ясно ,но се забравя след това.Просто не мисли за болката Hug

# 143
i az taka se opitvam da se podgotvq i da sam s  Grinning  ama..........

# 144
Няма начин да не се притесняваш Hug Ще видиш че всичко ще мине добре HugНа термина ти ни е годишнината от сватбата Wink

# 145
Притеснението само пречи.Права е мимолетка,просто се отпусни, мисли положително и се настрой да слушаш какво искат от теб лекарите и акушерките,те са там,за да помагат, няма да си сама, с тях ще си!

# 146
babyscorpion, ще помагаме после, няма страшно!А,Последно при кой доктор и в коя болница ще раждаш,че нещо не изчетох всичко май?
Ели_Сю, и аз живея на Паисий.

# 147
az neznam zashto si mislq che posle nqma da e starashno ....pritesnqvam se dokato se poqvi bebo

# 148
pri petrov v omurtag

# 149
Чувала съм че той е добър лекар PeaceИ добре че си решила да не раждаш тук,защото тук е SickАз раждах в Шумен и съм изключително доволна.

Общи условия

Активация на акаунт