ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 165
  • 323
  •   1
Отговори
# 225
  • На черешата
Оддд,да почвих се,да не би да ви липсвах!?  Mr. Green

# 226
Оддд,да почвих се,да не би да ви липсвах!?  Mr. Green
И питаш айде заповядаи послучай липсата

# 227
разбира се ,че --да Heart Eyes

Мерси за кафенцето Hug
Днес я заведох в училище,,студенко ми се видя Thinking
дано не се изпоразболеят  децата

# 228
  • София
A при нас вече в къщи парното си е екстра, в училището също.  Laughing

# 229
разбира се ,че --да Heart Eyes

Днес я заведох в училище,,студенко ми се видя Thinking
дано не се изпоразболеят  децата
И аз така Крис е от днес на училище понавлякла съм го та ми пили 2 часа на главата не искал вълнени чорапи щяли да му се подиграват  обувките му били женски (не са) та хиляди неща.Викам абе я ми се махаи важното е да ти е топло  кой  ще те гледа.Никога до сега не му бях  обувала  но имаме и днес последен АБ много ме е страх да не се разболее пак въпреки че ама никак не с ме от боледуващите.Докторката ни обаче даде бележка до петък.

# 230
  • На черешата
 И Дарето днес е на училище,изпратих я с една печка.Госпожата благодари и каза,че ще им е от полза,в стаята било студеничко. Cry
Добре,че стаичките им са мънички. ooooh!

# 231
Оооо Фантич, появи се най-сетне къде зачезна Hug
Не върви ли към нормализиране ситуацията с отоплението или пак нещо съм неразбрала  Tired Blush

# 232
  • На черешата
Оооо Фантич, появи се най-сетне къде зачезна Hug

Предколедно и следколедно омайване. Mr. Green Joy
 Ама вече съм тук. Peace

# 233
Предколедно и следколедно омайване. Mr. Green Joy
 Ама вече съм тук. Peace
Ми то аз напоследък така съм се омаяла, ама съм на линия де!
Така че вече никакви самоотлъчки, че липсвате.
Момичета аз нещо явно съм проспала дайте повечко разяснения за това математическо състезание на 20.01 - това е в средата на седмицата newsm78
Какво ще е, как ще е организирано има ли някой идея - добре че чета тук, иначе ще съм си тотално неориентирана  Laughing

# 234
  • На черешата
A на Дарина и паднаха 2 зъба и е много щастлива. Joy Joy Joy
Голяма гордост,голяма радост...,ама ще ни разори тази фея на зъбките. ooooh!

# 235
Аз вече почвам да се притеснявам на Лъчи за сега са му паднали само долните два предни и нищо друго newsm78 ще взема да го заведа при стоматоложката да видим какво е това ново природно чудо.

# 236
  • София
Аз вече почвам да се притеснявам на Лъчи за сега са му паднали само долните два предни и нищо друго newsm78 ще взема да го заведа при стоматоложката да видим какво е това ново природно чудо.
И Монката е така, никакви признаци за смяна. И аз като дете бях във втори клас, когато ми извадиха горните зъби, за да ми сложат шини.

# 237
Големия на тази възраст вече беше без два предни зъба, а и гледам в класа на Лъчи повечето дечица дори вече са бзаведени с новичка фасада  newsm47, пък мойто гардже още няма никакви признаци, вярно че е роден почти в края на годината, но вече ми се струва време.

# 238
  • На черешата

O,на нея това са и първите паднали затова е толкова щастлива и доволна. Mr. Green

# 239
Доктор Маркова, виден детски стоматолог, каза че до 8 години може и да няма нито един паднал млечен зъб, вече ако и след тази възраст няма паднали  зъби се прави консултация. Така че споко, има време. Ние сме от зъбатите - имаме 6 паднали и съответно 6 нови зъба bowuu

Общи условия

Активация на акаунт