ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 128
  • 323
  •   1
Отговори
# 90
Да ти е жива и здрава Кетри и много много послушна  Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ЧАРОВНИЦА  Пожелавам й щастливо и незабравимо детство!
Пожелавам й да расте здрава, жизнерадостна, очарователна
и да бъде все така  изумителна и забележителна!

за мама дето я е родила

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 09:29 от [x]DIVA_ORHIDEQ

# 92
Спорна седмица на всички!   Hug Дано бързо влезнем в релси   Wink
Крис снощи много късно си легна и незнам как са станали днес с тати  Rolling Eyes
Снощи ги изненадаха закъснели коледни изненади и вълнението им дойде в повече и мисията 'сън' се оказа невъзможна. Да му мисли днес  Laughing
Снегът е невероятен, но дългоочакван. Предполагам децата много ще се забавляват.
Олинце, благодаря за кафенцето  Hug и закуската.
Цитат
Първокласници, дружина, ваканцията мина
  newsm10 много ми хареса. Става и за следващо заглавие. Wink

Ketriiii, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА! ДА ВИ Е ЗДРААВИЧКА, УСМИХНАТА, САМО ДА ВИ РАДВА!

За мама  Hug

# 93
  • Между гори и планини
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Яя!!! Да е жива и здрава, усмихната и щастлива!

# 94
  • София
Добро утро и от мен Simple SmileИ ние станахме много,много трудно Tired Аз по принцип ставам рано и дребното също,но последните дни и той поспиваше до към 8,30 та и аз се разглезих.А и колко ми е странно Роско да е на у-ще,а аз в къщи,но вдруги ден,уви,и това ще си дойде на мястото Rolling Eyes

ketri,да ти е жива и здрава малката принцеса Hug Да расте красива и щастлива,за радост на всички покрай нея    bouquet

# 95
  • София
Честит рожден ден на Яя,да расте умна,послушна и красива.Честит празник и на мама  bouquet
Ние сутринта станахме учудващо лесно,обаче докато стигнем до училището.......,все едно бях ходила на фитнес,много сняг,много нещо.А след два-три дни като се разтопи и стане на киша....не ми се мисли.

# 96
ЧРД на Кетри ,малката принцеса,Яя, да са живи и здрави много весели засмени и умни и добри.Днес,сложно с тоя сняг.Моят хубавец  си забравил ръкавиците там дето празнувахме и сутринта се разсърди ,че как ще прави снежни топки сега. Студ не студ ще потърся някакви,че пипал снега с голи ръце.
Успешна  нова седмица и година на мен и всички.

# 97
ЧНГ на всички! Много здраве и любов в къщи!

# 98
  • Варна
ЧНГ и от мен! Много здраве и късмет на всички през тази година!
ЧРД на Йоана! Да расте жива и здрава и да радва мама и тати!    newsm59 bouquet

# 99
Честита Нова Година и от мен. Пожелавам на всички една наистина щастлива 2009-а!!!

Честит рожден ден на дъщеричката на Кетри, да е здрава, весела и много щастлива!

# 100
Честит рожден ден на дъщеричката на Кетри   bouquet  bouquet  bouquet
Късмет и весели игри през цялата година Peace

Как сте с аклиматизацията?
За нас днес сутринта беше истинско изпитание  Rolling Eyes Tired

# 101
Уфф, не сме добре с аклиматизацията. На мен не ми се ходеше на работа, а на малкия на училище. Освен това ми е проблем дълбокия сняг. Докато стигнем до училище и целите панталони са мокри. За това днес му сложих грейка отгоре и трябваше да я събуваме в училището и той да ми я дава после, абе изобщо....

# 102
Същата работа, ние ходим с кола, защото училището не е близо. Днес съжалих обаче, че не взех рейса - непочистени улички, сноват дечица, колата се носи като шейна. Направо косата ми се изправи докато го заведа. Вчера по една време се сети, че имат домашно за през ваканцията. Ходихме на гости, бяха на ски два дни и домашнот така и остана ненаписано - сутринта чак се разплака, че щял да отиде без домашно  Shocked
Понеже такова чудо не ми се е случвало с баткото направо бях като в небрано лозе как да реагирам?!
Успокоих го и му казах да обясни на госпожата, че не е успял защото не сме били в къщи и да и го предаде утре - вдругиден.
За първия работен ден пък  ooooh! изобщо не ми се говори  ooooh!, а не е като да няма работа...

# 103
Е аз да се похваля ние сме с гнойна ангина до края на седмицата никакво училище каза доки да не си и помислям по рано,10 дена пиене на аб и то по 8 милилитра Shocked ShockedС аклиматизацията нашето семейство няма проблеми всичките сме  като руснаците не ни пречи студа Embarassed

# 104
  • Между гори и планини
Орхидейке, бързо оздравяване! Съчувствам ти - нали и ние с Вики бяхме болни точно преди Коледа.
Дано не се заразите един друг.

Моята майка реши, че й е омръзнало да бъде баба и да ми помага. Отказа да вземе Вики от занималнята, така, че след малко будя Стиви и с количката през снега отиваме да приберем баткото.

Общи условия

Активация на акаунт