Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е макро обективът Sigma 105mm /2.8 на български?
Как се почиства сензорът на фотоапарата?
Как мога да участвам във вашите албуми и конкурси на Flickr?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е макро обективът Sigma 105mm /2.8 на български?
-
Как се почиства сензорът на фотоапарата?
Сензорът на фотоапарата се почиства със специални комплекти за почистване, които са произведени от производителите на фототехника. Тези комплекти включват прахоуловители, кърпички с алкохолно съдържание и други аксесоари, предназначени за почистване на сензора. Важно е да избягвате използването на обикновени кърпи или течности, които не са предназначени за почистване на фотоапаратна техника.
-
Как мога да участвам във вашите албуми и конкурси на Flickr?
За да участвате в албумите и конкурсите на Flickr, първо трябва да създадете акаунт в платформата. След като се регистрирате, можете да качвате снимки във вашите албум и да се присъедините към състезания, като следвате инструкциите за участие, които обикновено са описани в описанието на конкретния конкурс или албум.
-
Какво е шарено боке?
-
Къде в София мога да почистям матрица на фотоапарат?

, доста се посмях 

Ще го започна сигурно чак март, защото преди това съм заета с други работи, а ми предстои и прибиране в България февруари. Това означава толкова много за мен, че не мога да го опиша... предвид факта, че мъж ми мрази моето хоби, наистина не мога да повярвам