Да бъде обективна и фокусирана 2009 - Фотография 31

• 22 985
  • 586
  •   1
Отговори
# 465
Слави, кой ще гледа Крум?
Да гледа и Деян, за да мога да дойда с теб до Перник  Joy

Муцунке - честито   bouquet  Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 19:36 от Джаз у вас

# 466
  • София
very77, съвсем на вие съм с фотографията и обработката, но си позволих да опитам. Ще съм благодарна на критики и съвети:

оригинал: http://lexi1974.multiply.com/photos/album/353#22

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:27 от Лекси

# 467
Много ти благодаря, Лекси, страхотна е !  Grinning Grinning Grinning

# 468
тази серия не е за тук, ама не съм качвала отдавна, та ако ви се коментира  Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/7856992@N05/3180234920/

# 469
  • в гората
Слави, и аз питах за кукерите... Луиза е навитак май. Аз също. Предупредих мъжа ми, ще ходим с буса, в него има 8 места:)Simple Smile Така че предлагаме и транспорт.  Laughing За 24-ти събота, защото в неделя сме на рожден ден и няма да мога.
Мишолина, не знам защо да не е "за тук" прекрасната госпожица:)Simple Smile Цялата серия е супер!

# 470
маллиии... всички ли сме се заровили в реезора... какви сме сребролюбки Joy

Мише, много е красива твойта щерка, в фликр коментари Simple Smile

# 471
ммммммм, да, навита съм и аз за кукерите! казвайте само от по-ранко за кой ден, че да не хукне мъж ми на риба! между другото във ФФ имаше тема по въпроса, че май фотографите са повече от кукерите в последно време... но пък видях, че има и международно участие, та мисля си, все нещо ще нащракаме  Joy дали има свестни кръчми в Перник?  Mr. Green

да ви пусна малко снимки от днес? без манджи!  hahaha

# 472
амиии спят  Mr. Green
MardiGras  супер, бройте ме в пакета. Между другото в с.Батановци (на 5км от Перник) на 13 ще има пак кукерски и ще е по-интересно, но за съжаление е работен ден. Селма ще оставя децата на мъжо ... а той най-вероятно на гледачката Simple Smile)) давам ти координати и на двамата, пък с който се разбереш Mr. Green

Рали, Селма, Маймунче, Лени благодаря за помощта Hug Днес спретнах няколко версии на орязаната и се спрях последно на тази

дали не е много тъмна

Мише, Лоис коментар във фликър

# 473
много съм заспала, аз си мислех че е за тази събота и се чудя как ще ходите като е работен ден  ooooh!

На 24-ти идвам, бройте ме и мен,  нали е почивен ден??  Mr. Green

Оффтопик: Слави, гледачката по цял ден ли я ползваш?  Mr. Green Ако мислиш, че има възможност да гледа още едно дете понякога - метни наистина едни координати на ЛС.

# 474
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Мацки, тенкс за словата Hug. Искаше ми се май да снимам панделки, ама ще измислим нещо де... На Голям Муцун му казах, че искам женски папагал или маймунка, не искам да съм от малцинството - трябва равенство да има Naughty
Всеки ден си обещавам да снимам нещо и все не ми идва музата. Мислех си много и за селф, ама сложно ми се струва изпълнението на онова с пирона без дистанционно newsm78.
Чакам си орхидеите да цъфнат (ако изобщо това някога се случи) и обещавам да ви зарина с китки Mr. Green.
Луиза прекалява с тия манджи, предлагам да я смъмрим Crossing Arms

# 475
мишолина
страхотни дечковци Heart Eyes...ама и фотографа с го бива Hug

Вечерница
 какво стана със снимката от сайта? Thinking

# 476
мишолина, страхотни снимки, много ти е сладка принцесата
Lois, снимката с клончето много ми харесва, фотошопвала ли си фона или?

Slavi, на мен ми е малко тъмна, може би заради фона newsm78

малко снежни снимки от мен.. снегът поне при мен се вижда бял Laughing
много съм доволна от новата придобивка... огроооомна разлика, особено за домашни снимки.. ще гледам да избера няколко и да пусна скоро, че днес много рязани ръце и крака и не са за показване..

# 477
добро ви утро
минавам да благодаря за коментарите, на Муцуната да предам лични извинения, щото все забравям....че мъти...ама Муцо, поне не ги пускам тука сега, не можеш да не ми го признаеш!

Слави, ти мислиш ли за това село на 13? Батановци? Чудя се аз.
Относно снимката на Зори - тъй като ти сама си вдигна летвата доста високо, тази за мен не се класира. Някак си нито позата, нито погледът носят ясно послание, личи си намесата във фона, и изобщо, детето ти е в къщи, снимай го пак.

Гаргамелчо, кой ти е профила във Фликър?  Опс....видях те. Много приятна емоция има в снимките ти, продължавай все така!
Снимката с клончето има сложена текстура, да.

# 478
Мишолина и Гаргамелчо, може ли да попитам с какви обективи сте снимали последните снимки Blush Много ми харесват снимките, а още не съм си взела обектив и малко се чудя.

А тези снимки как ви се виждат? Засега това е най-доброто, което успях да открия като сватбена фотография. Изпаднала съм почти в отчаяние като гледам снимки от сватби, имам чувството, че всички са правени по един калъп.

# 479
Бухтичка, виж тук http://www.jeffascough.com/ и тук http://www.joebuissink.com/ за сватбени снимки Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт