87 Американски късметчета в новогодишната баница

• 23 794
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360822.new#new

Пуснах темата в подфорум Кино и тв. Остават още 10 дена, знам, но ще съм заета идната седмица, а не искам да ме изпревари друг. Laughing Laughing

# 181
Ангелината проходи!
Молете се за мен...

# 182
Хохохох, Агенткей, честито ти топуркащи крачета. Не е толкова страшно...на мен  ми стана рахат като проходи. Преди това ми беше по-тежко...

# 183
  • Добрич
Eййй, Агентке, честито ви проходили крачета!  Hug Нека да е пъргава Ангелина!  Peace Подкрепям мнението на Тина.  Wink Аз се "родих" като проходи Борис, защото ми беше само по ръцете. Не е никак тежко, просто трябва да си няколко идеи по-внимателна, защото могат да бъдат и опасни за себе си!  Mr. Green
Не ме изчака Анджи, проходи преди двете седмици, които и давах.  Joy
Тина, хубава тема си пуснала, ще я следя.  Wink

# 184
Честито на Самуил! Да расте здрав и щастлив!  newsm67

Агент, дръж се земьо!  Heart Eyes

# 185
ехе,малък агент заброди самостоятелно по земята,леко да и е на Ангелина и да прескача трудностите отвисоко..аз съм от групата на видялите зор след прохождането,та галантно ще си замълча..
*
ние похарчихме една камара пари тия дни,то не бяха елхи и украси,покривки, чинии,чаршафи,етажерки,книги-аман,много ми е хубаво да си ходя на работа,поне не излизаме на (-)..ния лъже като обезумяла,стеф чака да му сложим дайпер, за да дриска след като инак си ходи с гащи и стиска ок,изобщоооо песен една..не се оплаквам,споделям Laughing

# 186
  • usa
виж ти, докато аз пържа кюфтета още едни крака затъпкали майката земя! това ли е причината за днешното 7.6 степенно земетресение в индонезия(шегичка!)? браво на ангелината! далече да стигне пешеходката, а агентката да има сили да я настига и досетливост да усети кога да изостава!

# 187
честит рожден ден на сами   bouquet

честито на агентката за проходилата госпожица  Grinning, сега иде страшното  Mr. Green

# 188
  • USA
Честит рожден ден на Сами! Да е много здрав и усмихнат!    bouquet

Браво на Ангелинчето! Да крачи бодро напред. За мен лично прохождането беше облекчение донякъде.

# 189
Браво на Ангелината! Агенте, честити ходещи крачета!!!

Кейси
, да ти е живо и здраво момчето!!!!

Моят разбойник също беше рожденник вчера. Духахме три пъти свещичката и накрая се ядоса, че не му давам да пипне пламъка с ръка и се разрева и нямаше утеха докато не му дадохме свещичката да си я гризе.  Joy А на бабите не знам какво им беше станало, но половин час ме убеждаваха, че трябва да му дадем тортата да си поиграе.  ooooh! Обаче като цяло съм много доволна, че сме тук за празника, с толкова шум и внимание покрай него определено му е забавно. Започна и доста повече да бърбори покрай тях, все нещо си нарежда.  Laughing

# 190
  • USA
Ати, честит първи рожден ден на твоето момченце и на теб! Много да е здрав и с късмет. Наистина, много хубаво е, че сте с повече рода да му се радват. И ние така празнувахме РД, много хубаво беше.

# 191
Atti, честит празник! Много здраве, късмет и щастливо детство за малкия разбойник!   bouquet

# 192
  • Чикаго / София
newsm59Честит Рожден Ден на младежите на Atti и Кейси! nbirthday

Да са здрави и щастливи деца!

Честити припкащи крачета на Ангелината. Смело само напред! smile3539

Биз, не мога да помогна за разрешаването на мистерията.

# 193
ати, честит празник и на вас   bouquet да ти е здрав и послушен!

# 194
Атти и Кейси, да са ви живи и здрави дечицата  bouquet
На малката Агентка, все на хубави места да я отвеждат краченцата newsm68, а на майка й  running.
Плами проходи на 10 месеца, ами не ми беше по -лесно Rage и сега не ми е.

Общи условия

Активация на акаунт