87 Американски късметчета в новогодишната баница

• 24 165
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
# 151
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Дано тя е по-успешна за всички ни! И Весело посрещане на всички, които тепърва ще посрещат!
не мога да сваря да пиша напоследък, но си мисля за вас  Grinning
Ще пиша пак догодина Simple Smile

# 152
Хайде да ни е Честита Новата Година по Бг време !!!

Към шампанското на Тина, добавям почерпка от мен  Wink

Дано е по-спокойна и по-успешна за всички ни новата година   bouquet

# 153
Тандури, мисля, че не е проблем, моя изтече мин. година в август а чак октомври(мин.година) ходих до консулството в ЛА.От консулството натискат да намерите някой в БГ да го прави, защото не им се занимава, но като няма кой, го правят, за моя около 2 седмици, а заплашваха 6-м до година. Ако има документ за Калин тукашен за сегашния му статус, паспорт не му трябва, той е най-вече за пътувания извън САЩ. КАто се прибере по-късно мъжа ми пак ще питам, за да не говоря на изуст. Спокойно, кофти е че ще трябва да ходите до НЙ  за едния паспорт.

Кларет, тая торта ме гледа и вика изяж ме Laughing Танита все не успявам да поканя да ни сготви като сме в Сиатъл, но ти ще си ми по-наблизо и ще си поръчам. Подготви ценоразпис-а Simple Smile

Четох по-диагонал, дано не съм пропуснала някой или нещо важно.

Весело посрещане на Новата и от мен! Пийнете по едно и за нас, че ние сме на полеви условия и ще опаковаме цяла вечер(утре сутрин тварим камиона), баща ми е голям късметлия Joy

# 154
Приятно посрещане на Новата Година!!!

А на Танита - 1001 и един букета   bouquet и най-специални поздрави
На нашата Новогодишна трапеза има шест яденета и предястия все по нейни рецепти!!!

# 155

А на Танита - 1001 и един букета   bouquet и най-специални поздрави
На нашата Новогодишна трапеза има шест яденета и предястия все по нейни рецепти!!!

Леле, дано да ви харесат, че иначе цяла година ще се срамувам да се появя тук.

Тандури аз доколкото знам от посолството могат да ви го удължат май за 3 месеца още паспорта, но не съм сигурна дали не го правят само ако ще се пътува до БГ с него. Ние тук сме вадели на Диана паспорт, имаше консулски дни и консула беше тук със секретерката си. Стана за около месец, макар че срока беше 6 месеца, а те ни бяха казали че около 3 месеца трае процедурата.

Весело посрещане на Новата Година всички ви! Ние тук ще я послещнем последни! Simple Smile Аз нищо не съм готвила, освен една супа за децата днес, защото ще празнуваме в ресторант, но пък цял ден приготвям тоалети, оправям прически, на девойките най-вече де, да не си помислите че съм толкова суетна Simple Smile Wink

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 01:41 от Tannita

# 156

Кларет, тая торта ме гледа и вика изяж ме Laughing Танита все не успявам да поканя да ни сготви като сме в Сиатъл, но ти ще си ми по-наблизо и ще си поръчам. Подготви ценоразпис-а Simple Smile

Ама аз все не разбирам кога сте тук, драсни на лични като идвате следващия път!

# 157
честита нова година по българско време! за много години!

весело посрещане на нова година по тукашно! да е здрава и успешна за всички!

# 158
ЧНГ!Здраве от нашия дом до вашите!
*
Агенте,днес сме отпуснали до 8.30 че майка им окъсня от работа,баницата още се пече,но ния изряза чинно 30 късмета и ги забучи на клечки та съм на 1/2 отменена Wink

# 159
Хахаха, Анет - браво на детето! Grinning

Аз пък се оказах напълно отменена! Уж щяхме со кротце, со благо да си я посрещаме гледайки се в очите, а то излезе, че още две двойки това планирали, ама било по-интересно да го правим в компания, та сега слагам масата Wink (официално съм изцедила 4 кисели млека за снежанка), едните пичове минават за ядене през италианската кръчма, другите са направили баницата... любимият реже луканката! ДЕТЕТО ЗАСПА!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Така я разбирам аз Новата Година!  Sunglasses

# 160
Тандури, мъжа ми потвърди казаното от твоите адвокати, но каза, че е добре ако успеете да го направите преди това, защото никога не се знае. успех!

Танита, дано супеем следващия път, последните два се сещах, но поради неорганизираност се оказахме без лично време.

Весело на всички тази вечер!

# 161
Честита Нова Година!!! Да ни е весела и плодородна!

Ние тук биваме раскъсвани от роднини ежедневно, а като го съчетаеш и с часовата разлика и едно хлапе, което още не може да обърне и направо ми се реве вече и искам вкъщиииииии.  Cry

Биз, ние ходим на литл джим, този срещу мола. На по-големите деца им е по-интересно определено. Моето все още се интересува повече от страничните съоръжения, отколкото от това, което в момента ги учат. Иначе Пикси е права, че е по-скоро за социализация на такива като нас, дето си ги гледат по къщите. На по-големите деца майките седят извън залата и клюкат, клюкат - всичко можеш да разбереш от тях.  Joy

# 162
Честита 2009 и от нас в Колорадо  bouquet
Бъдете здрави и късмета и щастието да са винаги с вас

# 163
Честита 2009 . много здраве и късмет през новата година

# 164
  • USA
Честита Нова Година, мили момичета! Нека ви донесе много здраве и щастливи мигове и да ви се сбъднат мечтите! Hug

Има ли някой от вас, който се занимава с HR, че искам да се консултирам за един проблем?

Общи условия

Активация на акаунт