ЯНУАРЧЕ вече съм голямо , искам торта , купон и голям подарък мамо

• 21 985
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Madrid
Честит трети рожден ден на Борил!Дано е празнувал много и се е забавлявал до насита!Честито и на неговата чаровна мама!!!

Честит рожден ден на Вяра!Да расте все така остроумна и приказлива,за да радва мама! Simple SmileДес,надявам се,че ти също си изкарала много весел и щастлив празник!  bouquet

Честит рожден ден на Камен и Алексанкър!Да лудуват много,да са здрави и щастливи!Неда,Sea Woman,страхотни почерпки,с удоволствие ще се включа,макар и виртуално! Hug Hug Hug

Телма,честит празник!Всичко най-добро ти пожелавам от сърце!Весело изкарване! Heart Eyes

# 256
Теlmа, Честит Рожден Ден!
Желая ти здраве, късмет и безброй щастливи мигове с любимите хора!

# 257
  • там където ме зове сърцето!!!
"Добро Утро"  Hug да ви кажа , тука се паркирам  Laughing..
почерпка готина намирам  Peace ....
Ще"хапна "за здравето на малчуганите ,  Hug
на татковците и на мамите  Wink
Благодаря за питиетата, за
сладичкото и кафетата.. Hug
А ииииии...
със фотографиите се отчетете  Mr. Green
с приятелките си ги споделете  Hug Wink

Кафе -за весел ден пийнете  bouquet

# 258
VIVKA, благодаря за веселото стихче и за кафенцето  Hug

Ние изкарахме много добре на нашата екскурзийка.Али беше на върха на щастието, моткахме се по магазините, по детски клубове, кръчми и изобщо много беше хубаво Simple Smile

# 259
  • София
Мммм, аз съм на 3 в 1 тази сутрин, добро утро!

Много празнуващи съм пропуснала, но искам да им честитя на патерица, както и на днешните рожденици:

Да сте много здрави, и вие и дечицата ви, много щастие през третата ни годинка!

Хайде, мацки, споделете как се развиват нещата при вас с детските градини. Кой е най-малкия номер който сте в списъка на чакащите, или ви приеха някъде, или не бързате за детската градина?
Морска, при вас май въведоха същата гадна система за кандидатстване по интернет като тук в София(или не успяха?)?

За нас, май ви казах, че ни приеха в едно ОДЗ, където кандидатствах миналата година за ясла, но ето, че по щастливо стечение на обстоятелствата ще сме в първа група. Само по-бързо да им обзаведат новите помещения и до една-две седмици вече да е тръгнал... Praynig
Че вече ми е много трудно без него. Пък и всяка седмица да пътуваме по 500 км да си го виждаме вече ми писна, а и той все повече иска да си дойде с нас и са ни много трудни разделите, ако знаете как плача като магаре в колата като си идваме насам... Cry
Но, да не развалям хубавото настроение, затова пък, последната седмица на февруари ще ходим на Чифлика в хотел с минерален басейн и тогава ще си отживеем за всички пропуснати мигове през тези 2 месеца yesyes yesyes yesyes

# 260
Момичета,много съм щастлива да ви съобщя че вчера към 16:55ч. се е появил Георги,синът на niunia!Mладежът тежи 3,250 и е дълъг 49см!Раждането е минало бързо и те са добре!Да са живи и здрави и да расте юнака!

# 261
Честито бебенце на niunia!!!Да й е много здраво и щастливо и много да я радва!

Ей, ама и тя се затвърди като Януарска мама  Laughing

# 262
  • там където ме зове сърцето!!!
niunia, Ч Е С Т И Т О  bouquet  !!

# 263
  • София
ей че хубава новина! Да е жив и здрав Гого!  Hug  Леле колко бързо си минава времето отстрани  Flutter, аз докато разбера че нюня е бременна и тя роди.  Hug

На много дечица съм пропуснала да честитя РД ... нека и днешните рожденници да растат здрави, умни и весели!

Аз все се зачета или ме домързи да пиша  Embarassed или и тръгна да пиша и нещо ме откъсне - я малкия с мрънкане нонстоп  Shocked, я Вики (че беше на почивки болна и на ясла  Rolling Eyes), я нещо друго да свърша ...

То и нашия РД мина, и партито в неделя също - в Снупи беше страхотно - надминаха ми очакванията, слава Богу нищо не се получи като при мишленце  Peace , и за цените ги знаехме предварително, та нямаше изненади като плащахме  Grinning ... абе то вече и в детските клубове евтино нЕма  Grinning

Вивка, да знаеш твоето кафенце и стихче сутринта ме вдъхнови   bouquet Страшна си.

А, и аз да кажа  Mr. Green сложила съм снимки в общия албум. Те не станаха много хубави снимки от РД (щото фотографа беше болен, а лошото че давах ключовите моменти да снима мъжа ми).
Разгледах няколко аблбумчета - всички са много пораснали и големи сладури тези януарчета, ей!  Heart Eyes
Хайде, и в общия албум слагайте!

# 264
  • София
Дес, моля те като пускаш новата тема да сложиш линка с темата за Общо парти на 15.02. на 1 стр. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362725.15, че да не го забравим дотогава  Simple Smile

# 265
  • София
Ехе, още едно януарче и то на нашата дата  Grinning
niunia да ви е здраво и с късмет малкото юначе, и много да не плаче! hahaha

# 266
  • Варна
Eййй, честита радост на мама Вери и таткото!! Да расте здрав и силен юнак Георги!!!! Гушки за Нюнка!

# 267
Честито на всички малчугани малки калпазани  на които не съм честитила Да сте живи здрави весели и засмяни за майките  Hug Hug

НУНИ ЧЕСТИТО БЕБЕ  МНОГО РАДОСТ МУ ЖЕЛЯЕМЕ И МНОГО ДА ВИ  РАДВА  (БУКЕТА Е И ЗА ТЕБ)  bouquet  bouquet  bouquet

# 268
Момичета,ако някой има инфо по вьпроса ще ми е много полезен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358404.msg9953706#msg9953706

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 17:28 от kremena

# 269
Сляли са темите-това е правилния линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358404.0

Общи условия

Активация на акаунт