подсъзнанието може всичко 6 (коледно- новогодишна)

• 31 186
  • 444
  •   1
Отговори
# 180
  • България
Оле, ама тази авторка писала, та писала книги ooooh! Shocked Laughing
Ето целият списък /33 книги/:

http://www.hayhouse.com/adv_results.php?author=doreen+virtue& … 4&n=2&n=1

EASpirit
, и на мен ми допада стила и ,малко като на Луиз Хей, много лесна за 4етене и разбиране. Peace

Явно трябва да по4акаме докато се преведе вси4ко...

# 181
norah, "Лекуване с ангелите " е страхотна книга. И как само помагат и то веднага. От целия списък дали има и друга преведена книга?  newsm78
Amitola, нещо не успявам с регистрацията. Някой успял ли е да се регистрира във форума на izvorite.com  ?

ЕASpirit, нямам добри новини за Марти. Не съм се отказала да се боря за него. Вярвам  - стават чудеса.

За всички тук от мен  Hug !

# 182
[i]Здравейте, момичета, ако има и скрити момчета и на тях привет.   bouquetЧета ви отдавна, но досега само висях на балкона/ тоест не пишех/ Всъщност не съм много по писането. А може ми е дошъл момента да се включа?.
Първо:да ни е честита Новата 2009 година. Желая Ви: 
ЛЮБОВ - защото без нея сърцето пустее,
ПРИЯТЕЛСТВО - защото без него душата тъгува,
УСПЕХ - защото без него егото студува,
СТРАСТ - защото без нея победа няма,
СВОБОДА - защото без нея смисълът се губи!
Всички имаме мечти желания и съкровени цели, аз ви пожелавам сбъдването им. Можем! Благодаря Ви, че Ви открих.
Сега по темата: Прочетох „Подсъзнанието може всичко” на Кехоу преди около две години.Започнах да чета в българския му сайт, който тъкмо беше открит. Намерих и другите книги, прочетох и „ Законът за привличането” на Естер и Джери Хикс(някак комерсиална ми се видя).  „Подсъзнанието ….”за мен е много позитивна книга, изпълни ме с надежда. Нито за миг не се усъмних в написаното- завършила съм физика и книгата ми стана някак си близка. Нещата са обяснени с научни методи/в случая с квантовата физика и холограмите/. С две думи стана ми настолна. Прочетох я, мъжът ми също, подарих екземпляри на близки на мен хора. И…започнах да се упражнявам. Имах огромно желание да сменя работа си. Само чаках обявяването на поредния конкурс за кандидатстване. Казвам поредния, защото не съм спряла да участвам и не съм загубила вярата си че в България нещата могат да се постигнат и с четене, а не само с връзки. И така започнах да утвърждавам- денем, нощем, по-всяко време когато се сетех, в продължение на месеци. Обявиха конкурса, явих се, минах първия етап/който е анонимен и просто, ако имаш знанията няма как да те скъсат/ Дойде обаче моментът да се явява лице в лице с комисията- е, познайте какво ме попитаха- За кой град кандидатствам. След отговора ми реакцията беше- Аха… , почти нищо не ме питаха по въпросите ……и аз съм все още на старата си работа.Не се отчаях-реших, че това с утвръжденията може би не става от първия път, но на дневен ред излезнаха други неща и позабравих Кехоу. После открих вас. Четях ви с удоволствие. Изгледах филма „Тайната” и този за водата. По същото време като влезнех в книжарница нещо постоянно ме теглеше към рафтовете с „нашата”литература. Купих си „Wishpin алгоритъмът на успеха” на Джеймс Соул. И тук дойде дилемата. Кехоу казва да си повтаряме утвържденията- често и по много пъти. Соул обаче е на точно обратното мнение-възнамеряването трябва да е еднократно/ за деня или за седмицата/ и после да се остави вселената да си върши работа. Възнамеряването ми се видя доста трудна работа, с която не знам как да се справя. В смисъл има един момент с дишането и медитирането, с който нямам идея дали се справям. Сега съм на кръстопът. При положение, че имам неуспешен опит с Кехоу, да продължавам ли или да пробвам с възнамеряването.  newsm78 А на хоризонта се задава поредния конкурс и аз пак ще съм там. Този път ще пробвам нещо  по-голямо. Соул казва,че не трябва да се задоволяваме с по-малкото и да правим компромиси с желанията си, защото Вселената(всъщност той я нарича ТО) не дели желанията ни на по-малки и по-големи, на нея й все едно- тя само изпълнява.
Всъщност да пиша ме провокира един пост на 
Червено винце[/i]:”……Аз лично съм съгласна с това, че не бива да се съпротивляваме,защото съпротивата е борба. А не е нужно да се борим...за каквото и да е. Нещата се нареждат  лесно, ако се водим по"течението" а не се борим срещу него.  С труд и мъка, нещата или стават много бавно..или въобще не стават.За това съм съгласна с казаното."
Не знам дали е права, защото в друг пост казва, че да седим и да чакаме „да цъфнат налъмите” също не е добра идея.С това съм по-съгласна- трябва да работиш за желанията и мечтите си с действия не само с утвърждения. А може и да не съм права…….Червено винце, не се обиждай, че дадох пример с твоите цитати, нищо лично. Просто търся отговори. Стана доста дълъг пост. Благодаря Ви, че ви има. Хубав ден ви желая. [/color]

# 183
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро дами  Hug kaffeetrmker_2

be.free добре дошла  Wink

....и аз съм съгласна с поста на Винцето т.е. че нещата не трябва да се насилват ...... от опит знам че това към което съм се стремяла се е случвало имено тогава когато отпусна "примката" около въпросното желание/щение .... не се отказвам от него а все едно го освобождавам (позабравям) Имено тогава то се случва  Hug и при други е ставало така , може би за това сме склонни да омаловажаваме  такива сбъднати желания (защото не са станали на момента) , а не трябва  Naughty Още се уча  но се старая винаги да благодаря за всичко прекрасно което ми се случва на мен и семейството ми , а пречките гледам да ги преживявам възможно най-бързо (трудно ми се отдава още ) просто няма см. да се зацикля и "ровчим" в тези неприятни нещица  Wink
Относно утвържденията наистина някои автори казват да се правят системно и т.н. а други обратно  Sunglasses Лично аз въпреки прочетеното никога не съм се водила "стриктно" по написаното, май Кехоу бе казал че трябва да се правят утвърждения така като ние си ги чустваме т.е. при всеки е индивидуално  Hug

Навън е малка приказка  Hug усмихнат ден ви желая  Grinning

# 184
darena , може би е временен проблем с Изворите. Ако нещо искаш оттам, аз имам регистрация и бих могла да ти го сваля и пратя на мейл  Hug

# 185
be.free , привет!       bouquet
Въпросите, които поставяш в поста си - много се радвам, че се включи и че се включват и други нови хора  Hug - занимават с мен. Wishpin-а и друг път съм казвала на мен лично не ми допадна най-вече като стил на писане на автора.
Относно утвържденията за работа - препоръчвам ти да ги пишеш. Пробвай методиката на Ангелина Могилевска - 21 дни по 21 пъти. Описвай точно работата, която желаеш, в най-основните детайли. Аз така правех и при мен нещата станаха за по-малко от два месеца.
Другото, което правех, е писане на Разписка до Вселената /бях го споменавала и преди/. Пишеш - "Аз, ....трите имена..., получих от Вселената работата с условията и заплащането, които желаех по съвършен начин и за доброто на всички хора, до които се отнася"
След като си физик ще очаквам да се включиш и с други интересни постове  Simple Smile Аз също много се интересувам от физика, въпреки че съм със съвсем друга специалност. Но мисля, че всички идеи, които обсъждаме тук имат своето квантово обяснение. Нали не греша?  Hug
Точно вчера си мислех, че и картите Таро действат на принципите на квантовата физика  Wink

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 10:53 от mijjjka

# 186
be.free , привет и от мен!  Hug
Доколкото си спомням, Кехоу беше писал, че с повторението мисълта се насочва по-концентрирано и многократно се увеличава нейната сила. Аз вярвам и се осланям на това  Grinning По този начин според мен е по-добре да бъде насочвана Вселената, отколкото с еднократно утвърждение.  Thinking
Да, за съжаление няма как ВИНАГИ да се успява с утвържденията и дори с визуализациите. И слава Богу, че е така! Представете си какво би било, ако имаше стопроцентов успех и тази техника бъде използвана от терористи, убийци, крадци... Нали!
Освен това има намеса и кармата. А и Вселената най-добре знае какво е добре за нас. Може би тази работа за момента не е добро решение за теб. Така че - не се отчайвай и не го приемай като неуспех! Който и от двата метода си избереш, или посоченият  от mijjjka,
успех!
В двата различни поста на Винцето става въпрос за различни неща, но е най-добре тя да ти отговори.

# 187
darena, и аз нямах проблеми при регистрацията в Изворите...  newsm78

# 188
Здравейте и Честита НОВА Година на всички, които се включват или просто четат.
Аз също имам проблем с регистрацията в изворите, но мислех, че нещо не правя както трябва. Междувременно открих това, но понеже не знам как да го вмъкна като цитат, ще го копирам.
Лично на мен ми хареса повече от Тайната, но да не се изненадате, че голяма част от хората в него са същите  Naughty , все пак е анонсиран като продължение.

--------------------------------------------------------------------------------

[b]The Opus

Ето още едно продължение на филма "Тайната". Тук идеята е че великите неща винаги започват от най-малкото и нищожното. Ако не се откажем от мечтата си и малко по-малко я следваме ще я постигнем, каквато и да е тя.

официален сайт: http://www.theopusmovie.com/

първите пет минути от филма: http://www.youtube.com/watch?v=1EwesREN1kU&feature=related

има го в замунда, има и субтитри на бг.
[/b]

# 189
ИнаДинова, благодаря че сподели с нас за това продължение на  Тайната   bouquet Не знаех,че има такова. Само не мога да изтегля субтитрите, но ще пробвам пак по-късно.

darena , и при мен не стана от първия път с регистрацията но втория път стана.

# 190
субтитрите ги изтеглих от друго място не си спомням обаче от къде, написах в гугъл the opus субтитри на бг и от някъде излезнаха

# 191
И аз имам проблем с колибката Sad
Ето и тук има субтитри за филма - http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=28462

Ина, благодаря много за филма   bouquet

# 192
  • Tам през Атлантическия океан
Момичета за кой филм става на въпрос  Blush

и от къде мога де го сваля  Simple Smile

(нещо съм блейка днес)

# 193
Здравейте момичета!
За Много години! Да сте ми живи и здрави и много Любов и Светлина по общия ни път напред и нагоре.
Цяла тема сте изписали през празничните дни, но аз наваксвам. Новата година ни донесе Интернет в къщи и сега ще мога да пиша по редовно. Много неща са се насъбрали за споделяне...
be.free, вече съм споделяла, че противоречията много ме изтощават. И аз много се терзаех от това противоречие между различните автори. Намерих отговор в книгата "Законът за привличането", но на Майкъл Лозиър. Човекът е специализирал "Невро-лингвистично програмиране" и знае доста за това как работи нашия мозък и дава примери, които се базират на достиженията в изучаването на физиката на елементарните частици. Книгата дава алгоритъм за прилагане на закона, всичко е много конкретно и ясно и предполагам, че ще ти бъде полезна. Тази техника поне при мен даде бързи и качествени резултати...
    Момичета, прекарах чудесни празници със семейството си, имах време да почета, приготвила съм ви малко специално инфо, вече имам нет в къщи, всичко е прекрасно!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 194
съвсем ви загубих дирите, имам да наваксвам с много четене...  Mr. Green

Успешна 2009 на всички! Пожелавам ви сбъдване на безброй съкровени мечти и раждане на нови! Бъдете много щастливи, здрави и обичани! Hug Hug Hug И нека Господ и малките ангелчета бъдат винаги с вас, а нюха към предизвикателствата и знанията никога не ви напуска! Благодаря, че ви има и че сте толкова истински!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт