LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 744
  • 612
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Момичета, някой дали се сеща каква беше комбинацията от клавиши която трябваше да се натисне за да се вижда сайта нормално.Когато смениха визията на сайта се сещам че всички имаха проблеми с виждането му и някой беше казал за една комбинация от клавиши с която се оправяше. Аз сега имам проблеми отварям го но не виждам никакви картинки. Дали някой може да ми помогне  bouquet

# 106
записвам се с похвал,на 19.12 направих поръчка и днес си взех пакета от пощата,благодаря на всички които ми помогнаха  да направя първата си поръчка Mr. Green
 Peace
искам да попитам,поръчвам един артикул и отдолу,не ми изписва да поставя в кошница ,а ето това ajouter a mes preferes,какво е newsm78преводачът ми го превежда-добави в към любими,но значи ли че мога и как да си го поръчам

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 17:45 от wiwian

# 107
Означава, че може да си го добавиш като предпочитан артикул и да го поръчаш на по-късен етап, понеже най-вероятно в момента не е наличен. Някой да ме поправи ако греша.

# 108
Имаме последните две.Това с ризката е 81 р-р ,ако ще те ориентира ,а това с пуловера е 86.Ако искаш все още размери пиши Peace
За справка днес взех два пакета от 15 и 16.12,колета от 25.11 още го няма... #Cussing out

Бих искала размрети на това с пуловера PeaceБлагодаря Hug

# 109
  • Пловдив
записвам се с похвал,на 19.12 направих поръчка и днес си взех пакета от пощата,благодаря на всички които ми помогнаха  да направя първата си поръчка Mr. Green
 Peace
искам да попитам,поръчвам един артикул и отдолу,не ми изписва да поставя в кошница ,а ето това ajouter a mes preferes,какво е newsm78преводачът ми го превежда-добави в към любими,но значи ли че мога и как да си го поръчам

Да, означава да го добавиш в предпочитани продукти. Най-вероятно си влязла от някой линк, затова не можеш да го сложиш в кошницата. Намери продукта, като влезеш от страницата на Ларедут и ще ти излезе и другата опция.  Peace

# 110
Здравейте на всички!
Аз да попитам...харесала съм си едни чаршафи,но не разбирам това ''Drap Arabesques''.Моля ви който разбира да ми каже.пробвах и в няколко преводача,но уви...
Благодарности!

# 111
Здравейте на всички!
Аз да попитам...харесала съм си едни чаршафи,но не разбирам това ''Drap Arabesques''.Моля ви който разбира да ми каже.пробвах и в няколко преводача,но уви...
Благодарности!
http://geocities.com/ina_bg/termini

# 112
 Peace

Да, означава да го добавиш в предпочитани продукти. Най-вероятно си влязла от някой линк, затова не можеш да го сложиш в кошницата. Намери продукта, като влезеш от страницата на Ларедут и ще ти излезе и другата опция.  Peace
Означава, че може да си го добавиш като предпочитан артикул и да го поръчаш на по-късен етап, понеже най-вероятно в момента не е наличен. Някой да ме поправи ако греша.
благодаря момичета Peace Peace

# 113
Интересуват ме летните завивки, много ли са тънки? Стават ли и за зима все пак? Отдавна не съм ви чела и се извинявам ако въпроса е коментиран вече!

# 114
Някой може ли да ми даде мерки на тези дънки ,чета че са уголемени newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-taille-descendue-et-asp … tegoryid=22905201

# 115
 Sick Стана дублиране

# 116
Atrakcia, като измерих мъжо сега и твоя ми се вижда фиданка в сравнение с него / х-117, т-114 /, май няма да му станат 54-56 боксери Sad.

Търси на Tallissime  -  там  има до 86номер  Crazy

Баща ми е с талия 111 см и му взимам панталони 46-48. Няма начин да не му станат боксерки №54, ако не и да са му големи.

# 117
  • Варна
Да питам поръчвалите бебешки дрешки, отговарят ли си на номера и за новородено какъв размер сте вземали? (подготвям се за намаленията Mr. Green)

# 118
Снаха ми си поръча това за изписване, хубаво е, но е тъничко, нейния термин е за февруари, но твоя термин е далече, така че ще е по топличко.

http://www.laredoute.fr/vente-kit-naissance-bebe-fille-ou-garcon … tegoryid=52608758

а тези маратонки някой да е поръчвал, дали ще станат за мен, от момчешките са?  Embarassed newsm78 

# 119
  • София

а тези маратонки някой да е поръчвал, дали ще станат за мен, от момчешките са?  Embarassed newsm78 

Аз бях питала за тях, отговориха ми, че стават и за дамски и поръчах на дъщеря ми. Чакам ги уж всеки момент да пристигат.
Някой да знае дали митница София утре ще работи?

Общи условия

Активация на акаунт