LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 668
  • 612
  •   1
Отговори
# 330
аргун, аз съм м/у 39 и 40 номер и на йелоу мелоу съм взимала балерини 40 и са ми малко широчки, биха ми били ок, ако не бяха за широк крак. но ако бях поръчала 41 щях да я загубя някъде. не са модела, който си показала де

...

Мерси   bouquet значи просто зависи от модела. Ще го имам предвид.

# 331
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ ЛАРЕДУТКИ!!!
Имам един въпрос: Имам неполучена поръчка от 22.11.2008г. и се опитах да напиша писмо като директно използвах бланката с адреса от първоначалната страница с указанията, след като попълних всички полета ми отказва изпращането на писмото, тъй като кода не бил 5 цифрен, а 4 цифрен. Сега не мога да си изпратя запитването какво е станало с поръчката ми. Ако някой може да ми помогне за решаването на проблема ще съм много благодарна.

# 332
  • София
Имам един въпрос: Имам неполучена поръчка от 22.11.2008г. и се опитах да напиша писмо като директно използвах бланката с адреса от първоначалната страница с указанията, след като попълних всички полета ми отказва изпращането на писмото, тъй като кода не бил 5 цифрен, а 4 цифрен. Сега не мога да си изпратя запитването какво е станало с поръчката ми. Ако някой може да ми помогне за решаването на проблема ще съм много благодарна.
Сложи една 0 преди кода и той става 5цифрен  Peace

# 333
  • varna
няма смисъл да им пишеш.скоро ще си получиш поръчката.аз също чакам от 22.11 и последно като ходих на проверявам идваха колети от 17.11.
просто от софия бавят всички колети,защото не са ги обработили Peace
крайно време е да им напишем доста писма и жалби за да стегнат малко,всяка година е така по коледа #2gunfire

# 334
Сложи една 0 преди кода и той става 5цифрен  Peace

Или просто да смени държавата- там, където пише Pays: Autre pays .
Само за Франция трябва 5 цифрен п.к.  Peace

# 335
Благодаря на всички, които ми помогнаха
Може би ще послушам съвета на tina77 и ще почакам още малко, защото и аз съм от Варна.
tina77 знаеш ли кога ще работи митницата във Варна?

# 336
  • София
Преди много се коментираха тези:
Ако нося 36 номер панталони и от тези ли 36 трябва да взема? Някой може ли да ми даде размери?

# 337
  • София
Момичета, някой знае ли как се процедира: получих върху фактурата си "note de debit" и 9-цифрен код за известна сума дебит, но пише, доколкото си преведох, че се съобщава по тел. или на куриер. Някой ползвал ли е такова нещо? Аз никога не съм поръчвала по тел. Помогнете, моля!   Praynig

# 338
  • Стара Загора
Фактурата ти за по-малко от 10Е ли е? Ако е така, не се притеснявай, винаги така пише, нищо не трябва да правиш.  Peace

# 339
Момичета здравейте!

Отдавна не съм чела в темата, не съм и ровила назад, искам само да попитам някой има ли линк към новата детска колекция (пролет-лято 2009) да даде линк.

Искрени благодарности Simple Smile

# 340
Честита Нова Година на Всички HugМного здраве и успехи Hug
Искам да питам,дали има шанс ,ако днес пусна поръчка за поща,да дойде преди 25,01,2009г?/в Пловдив съм/

# 341
Имам един въпрос: Имам неполучена поръчка от 22.11.2008г.
няма смисъл да им пишеш.скоро ще си получиш поръчката.аз също чакам от 22.11 и последно като ходих на проверявам идваха колети от 17.11.

Аз чакам от 17.11. и още нямам известие #Cussing out Чудя се дали да пиша вече на Ларедутците, или да изчакам още малко, защото изтекоха 6 седмици.

# 342
Някой моля да сподели мнение за това яке http://www.laredoute.fr/vente-parka-ado-fille-matelassee-active- … tegoryid=53675816
...не съм срещала досега коментари за него,а тези в сайта са много противоречиви. Чудя се дали ще стои добре... Thinking
А това http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-ado-fille-legere-active-w … tegoryid=53675816
има ли го някой,изглежда ми тъничко..?
..и тези май не са коментирани..http://www.laredoute.fr/vente-jean-ado-fille-slim-morpho-normale … tegoryid=53675816
много станаха въпросите  Blush

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 13:49 от бейлис

# 343
Отдавна не съм се включвала, но чакам намаленията. Дано скоро се появят. Peace

И аз тука да се ориентирам, че не съм поръчвала от лятото Blush

# 344
  • Пловдив
аргун, аз съм м/у 39 и 40 номер и на йелоу мелоу съм взимала балерини 40 и са ми малко широчки, биха ми били ок, ако не бяха за широк крак. но ако бях поръчала 41 щях да я загубя някъде. не са модела, който си показала де

честита нова година на всички

И аз имам на тази марка балеринки - +1 са ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт