Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 23 004
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро и за много години.

Започнах новата година вчера с едно кросче, ей така, да ми върви на спорт, тра-ла. Не го препоръчвам след препиване.
Пък днеска съм на работа, уф.

# 301
  • Бу-у-урга-а-ас
Вчера и аз се насладих на прекрасния Хю и на още по-прекрасния Колин, но най-хубавото е, че само след няколко прецъквания на каналите попаднах на същия филм и си го изгледах с не по-малък кеф.

# 302
  • Варна
Аз познавам двойник на Колин Фърт. Жена му е ужасна змия, а неговите маниери са си почти едно към едно като на мистър Дарси.

# 303
Моето сърце пък принадлежи на него. Обмислям варианти и за обратния трансфер (или как неговото да принадлежи само на мен), но обикновено достигам до момента със самосъжалението и тъпкането с шоколадови бисквити...а после драматично умирам, но дори не е сигурно дали в ръцете му....

# 304
Катюша,да ви е жив и здрав рожденника,много да ви радва и много да се гордеете с него!!! Много сбъднати мечти,здраве и усмивки му желая!

# 305
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Катюш, да ти е здраво, усмихнато и щастливо слънчевото момченце  Hug

Един келеш ми е отмъкнал съкровището, да е оставял следи в таз темичка?
ЧНГ на всички - бъдете здрави през цялата година  Hug

# 306
Здравейте и за много години! Здраве, късмет и любов на всички! Hug
Новогодишната нощ беше хубава, защото освен посрещането на Новата година, на 31 декември татко е рожденик. Да ми е жив и здрав! По традиция комшиите в 12 без 10 излизат всички на улицата и заедно посрещат Новата, чукват се с шампанското и т.н. Решихме и ние за пръв път да слезем при тях, наздравица да вдигнем... Що ли ни трябваше?! Като почна пукотевицата, една пиратка отскочи, попадна във врата на мъжа ми и там се взриви. Да отбележа, че мъжът ми не е фен на пиратките, не е хвърлял - стоеше встрани и наблюдаваше... За радост пораженията са малки - 2-3 повърхностни ранички и дупка на ризата... Но се уплашихме... А детето беше близо - можеше него да улучи... Това ще ни е първият и последен път, когато излизаме на улицата - вече ще наблюдаваме пукотевицата през прозореца...
Та така започна с инцидент Новата година, но се успокоявам, че е минал малкият дявол, свършил си е работата и повече няма да има неприятности... Пазете се и вие!

# 307
  • Варна
Благодаря ви момичета Hug!
Ей това сметаново- течношоколадово, с нуга и други работи сътворих  Grinning. Довечера ще видим как е. Сега се отправям с едно мартини да приготвям другите неща за празника.

# 308
Катюш, тортата ти изглежда превзъходно, сигурна съм, че нямаше да намериш по-хубава готова! А и друго е да е специално приготвена от мама, да ти е здраво и все така чаровно порасналото момче  Hug

# 309
Честито Катюша! Да ти е жив и здрав и много да ви радва!  bouquet

Бясна съм, бясна, бясна, бясна, БЯСНА! #Cussing out Rage Rage Rage tantrum #Sniper #2gunfire
Извинете! Трябваше да кажа на някого!

# 310
След като снощи щях почти да умирам, днес се чувствам....почти преродена. Mr. Green
мога да кажа, че Новата година почна....и за мене.

# 311
  • Бу-у-урга-а-ас
Моето сърце пък принадлежи на него. Обмислям варианти и за обратния трансфер (или как неговото да принадлежи само на мен), но обикновено достигам до момента със самосъжалението и тъпкането с шоколадови бисквити...а после драматично умирам, но дори не е сигурно дали в ръцете му....

За всеки по нещо, значи.

Аз познавам двойник на Колин Фърт. Жена му е ужасна змия, а неговите маниери са си почти едно към едно като на мистър Дарси.

Добре, че нямам такива познати, защото сигурно щях да го зяпам всеки път като го видя като  newsm03 или по-точно така #Silly  

Балу, дишай, дишай, дишай!  dontknow

# 312
Да споделя , че годината започва за мен от 02.01 .
Първия ден направо го зачерквам от календара, освен ако не съм на концерта на Виенските филхармоници.
Тази година не бях.
Хайде спорна и здрава , сурва година!

# 313
  • Варна
Катюша, честит рожден ден на малкия ти къдрушко! Да е здрав и палав, точно като мама и тати!  Wink   bouquet

# 314
  • под дъгата
Катюша, да ти е живо и здраво момченцето! Страхотна торта.
Честито на всички празнуващи!

Изпратих си гостите, сега ми е леко мъчно, носталгично, лежерно и мързеливо. Но си изкарахме много добре.
Вчера проспуснах така споменувания от вас филм, но тъй като ме човърка, че не съм го гледала, си го изтеглих.

п.п. Сопрано няма ли поне за едно Наздраве да се прежали?

Общи условия

Активация на акаунт