Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 963
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
За много години, Споделете!
Ако трябва да вярвам на късметите, през тази година аз ще си вея д....-то из чужбина, докато мъжът ми строи новия палат, в който ще заживеем, а децата ще напредват в знанията, спорта и игрите. Не е лошо.
В този "Робинзон" много ме дразни репликата "Има ли някого?", която на всичкото отгоре, се повтаря през пет минути.

# 361
  • Майничка
... По новогодишно му въведох нов наказателно възпитателен метод и за сега дава добри резултати.

Би ли споделила? Laughing

Естер, вероятно си я пекла на много висок градус.

Според новогодишните късмети, аз ще изкарвам парите, докато мъжът ми прави кариера, бебето учи уроците на каката, а последната сколаса до края на годината да си подреди стаята (падна й се посрещане на следващата година в уютен дом).

Преди малко слизам до входа на блока да покажа на №2 падащ сняг. Засичам се с бабата от долния етаж, която не е виждала бебето и, както се оказа, даже не е разбрала за него, защото първите й думи бяха: "Я, кой е това?". Някак отвътре ми дойде "Би трябвало да е вашият среднощен кошмар, но явно не е." Това 6 месеца да ти квичи еженощно бебе над главата и да не чуеш... хвала на таквиз съседи!

# 362
  • Бу-у-урга-а-ас
Gargamela, разтъжи ме за старите съседи. По наше време там се народиха 5 бебока, което за 27 апартамента си е направо рекорд. Останалите съседи бяха в див възторг от това и много се радваха, че им младее входа.
И сега поддържаме благоприлични отношения със съседите, ама не сме толкова близки и даже не накарах детето да сурвака.

Цял ден с надежда поглеждам през прозореца и чакам обилен снеговалеж, обаче няма никой. Златото започна годината с ремонтни дейности и ми оправя кабинета без да се оплаче или промърмори (дори не си намери някаква причина да се сдърпаме за нещо си).
Не мога да не се похваля и с моя късмет, който родителите ми са изтеглили и нарекли за мен - работа.

# 363
И аз тъй обявих високоградусната фурна за виновна, защото отгоре се запече идеално такава една хрупкава-червеникава коричка, но вътре глетава. И все пак приближени твърдят, че е добре, подозирам, че искат да не ме откажат, но за всеобщ ужас аз нямам никакво намерение да се отказвам  Joy

Гледах фигурното пързаляне, за пръв път гледам такова с участие на дечица, много са сладки, страхотни сладурчета, особено едно момченце, дето май беше с майка си и по-голям брат, а накрая и едно бебче в розово и подадоха на майката...

# 364
Във фурните хлябът придобива добър външен вид за 15 минути на 150 градуса, но се пече вътре още 20-30 минути на 110 градуса.
О, Эстер, ти баница ли си пекла, аз помислих хляб. Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 16:34 от Вълкът с дълъг ник

# 365
Провинилия се в нещо си, трябва да прави определен от мен брой коремни преси. Преди малко Димана и Момчил се сбиха и дружно правиха по 15 коремни преси по повода. Дори са навити да сменя типът на наказателните упражнения.
  Момчил дори е много ентусиазиран, защото вече доста по лесно ги прави коремните преси, поради натрупване на опит през изминалите дни, разбира се.

# 366
В новогодишната нощ имах чувство, че някои хора наоколо са теглили потребителски кредит за празнична заря. Бахти фойерверките имаше... Моите, за които броих цели 136 лева изглеждаха като бенгалски огън на фона на другите.

# 367
Никога не съм купувал фойерверки. Нито някой от глутницата.
При нас е хит да гледаш куче. Входът се напълни, последното е бебе, много
сбръчкано, от регламата за крем против бръчки. Това е начинът околните да
остават с впечатление, че си си навил на масрафа. Иначе като взема да събирам
пари за асансьор и стълбищно осветление е друго - Ела на заплата.

# 368
# 369
естер, хич да не ти пука. след като топлих 8 часа пълненото пиле, след като 4 часа пекох картофи и после ги варих за по-сигурно, чак днес ми просветна, че аз изобщо досега не съм включвала фурната  Crossing Arms оказа се/чак днес/, че имам фурна-слънце.

# 370
  • Пловдив
Искам още подаръци за НГ. Money Защо ми е толкова далече РД? Laughing

# 371
  • София
Споделям, че в 20:00 започва "Невъзможно твой" по Нова.
Помня този филм с усмивка.

Споделям вино, червено, пия го сама, дали да не пия от бутилката?

# 372
Споделям вино, червено, пия го сама, дали да не пия от бутилката?

Недей. Предлагат се на пазара разкошни вински чаши , събиращи точно една бутилка вино
Красиво е , пък и не страдаш от угризения, че си изпила цяла бултилка  Wink ... просто една чаша .

За много години Споделете !  balloon

# 373
Днес се спусках с найлон по едно снежно хълмче. По едно време се обърнах и се пързалях с надолу главата и паднах в едно нещо, дето лятото било блато, а сега позамръзнало блато. Много беше яко. Очилата ми се замъглиха и въобще не виждах накъде се катеря наобратно. Супер яко беше.
Купихме нова клетка на хамстера с тунелче и колело. Тя кара колелото отгоре - не се сеща да влезе вътре, ами се качва отгоре и го тэркаля така. Много е смешна  Laughing

# 374
Аз получих малко подаръци, но този от мъжът ми е дълго мечтан и съм доволна.
Само се моля Вълкът да не ме е чел, че тоя подарък от милото не е от дълго мечтаните. Никак даже.

Общи условия

Активация на акаунт