Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 935
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
За какви дълбоки снегове говорите, при нас е към 10 см. Ейсега идвам откъв пърка. Вали ситничко и тихо, все едно някой сее брашно. Голямото Вълче и още няколко младежи са тръгнали по обяд  с колата на едното момче. Дано пристигнат по живо по здраво в Софето.

# 421
Сопрано, имаш 3 минути да напуснеш Споделете!  Mr. Green

# 422
При нас ситни и трупа, трупа и ситни. И е готино, само дето няма как да си осъществява този блян с шейна, а става и с най-обикновен найлон...готова съм на какво ли не, ако има някой дето да ме закара и върне на 20 км извън града е, чудесни места за спускане...после щастлива ще се включа в протеста на Сопрано  Laughing

# 423
Сопрано, имаш 3 минути да напуснеш Споделете!  Mr. Green
Ееее що де ???Кво ти е направил Тони ??? Rolling Eyes Shocked
Нещо съм пропуснала ???? newsm78

# 424
  • Варна
Ще ви предупредя и официално замоля утре никой да не гледа "Това го знае всяко хлапе".
Ще играе Блатечки и не искам облизваща се конкуренция да ми въздиша пред екрана.

# 425
За съжаление обаче поради невъзможност за транспортирането ми дотам, протестирам и аз мирно и тихо, ама с шоколадови бонбони... Blush

# 426
Ще ви предупредя и официално замоля утре никой да не гледа "Това го знае всяко хлапе".
Ще играе Блатечки и не искам облизваща се конкуренция да ми въздиша пред екрана.
Не бой се , аз със сигурност няма да се облизвам по Балтечки. Naughty
Охх крайно противен ми е с кривата си усмивка. Sick

# 427
споделям - 43 см сняг пред къщата ни, повече от 2 часа невероятно пързаляне със децата на улицата, която е стръмна и е перфектната пързалка, коли не минават по нея. Споделям най - хубавия ден от години насам, споделям,че се чувствам точно на 10 години и искам да не се прибирам, искам да ям сняг, искам да се пързалям със шейната, докато не подгизна цялата - униклано е, а гледката от нас е само гора, цялата снежно бяла и ще си изям чорапите от яд, че утре съм на работа Close

# 428

Добре, че не са го поканили в Стани богат, че тогава щеше да е ебати ташака. Тук поне има шанс да отговори правилно на някой въпрос.

# 429
Сняг при нас няма  Rolling Eyes, така се надявах..... Явно ще се ходи из вътрешността на страната, че да покажа на детето какво е това  Mr. Green
От вчера съм с очила /диоптрични/ , виждам доста по -добре без тях  Shocked. Чудя се какъв е смисъла да ги нося тогава  Tired?!?

# 430
От вчера съм с очила /диоптрични/ , виждам доста по -добре без тях  Shocked. Чудя се какъв е смисъла да ги нося тогава  Tired?!?

С тях изглеждаш по интелигентно. Така че ги носи и не мрънкай.

# 431

Жозо, туй твойто ща умори, момиче. Трябва да му махнеш следобедния сън или да го държиш будно два дни, за да му се намести режима. Искрено ти съчувствам. Има едно сиропче "Ки етюд", ефикасно е, но пък хомеопат може да те насочи значително по-добре.
Точно за този Киетюд си мислех и аз, Миш Миш. Не знам, странно, вчера уж не е станал твърде късно. newsm78

Или ще му сипя една стограмка по Сопранов. Само той да каже кое е подходящото за твърде непълнолетни изтребители.

# 432
Досущ, тони Simple Smile
Добре дошъл и наздраве/с  уиски  в кафето, не съм броила капките/!
Стар, от Леонардо ли са? tooth Носи ги, ако така са ти предписани, или смени лекаря. Аз пък виждам по- добре с очилата, но не ги нося, забравям за тях.

# 433
И при нас има много сняг на село.
А колко беше красиво на връщане по пътя в планината.  Grinning

# 434
Споделям много кофти ден :
1. Мобилният ми телефон изчезна мистериозно .... когато избирам номера , звъни, но никой не вдига .
    Вкъщи, звън обаче не се чува ....  Thinking
2. Наложи се да разрина цялата кола от снега, за да проверя дали не се чува такъв от вътре , но резултата беше отрицателен.
3. Докарах застройката на една мусака до цвят черен , по методата - продължителен престой във фурната.
4. Майка ми току що се обади, че поради усиления снеговалеж  Thinking смята да пропусне да намине да си погледа внука .

И за нищо от изброените не предупредиха по телевизията, освен за снеговалежа  Mr. Green Crossing Arms
Но както и да е  ....  Wink нали Тони Сопрано се върна    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт