Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 900
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Ама не само бг актьори са секси Simple Smile Мен и някои чужди ме кефят Simple Smile

# 466
Много петъчно споделете стана. Дафо, ти си виновна.
Колата в уискито издържах, но ако постнете снимка на некой гол до кръста, ще прасна некой емотикон с пистолети, ей.

# 467
Като пожарникарите ли. Наздраве, Сопрано. Аз съм на чиста кола.

# 468
Нямам глас. От гърлото ми излиза стържещ, ръждясало-ламаринен звук и ако рискувам да правя още опити да говоря, ще възнаградя (без да искам) околните с удоволствието да не чуват медения ми гласец още доста време. Наложи се да поговоря по телефона, ако искам да пера. Ба си одисеята с тоя кран на тая пералня! Сама да си го бях правила, да съм го направила до сега... Утре поне с кеф ще правя само гримаси, без да ми се налага да съм любезна, защото за първи ден ще се видим с всички колеги от редовната смяна и шефа, и ще валят едни честитки и пожелания за някаква нова година, която пристигна толкова отдавна, че забравих вече кога и как! Затова пък започна просто "превъзходно"! Гледам, не само за мен. Да видим на къде ще се развие.

# 469
А какво мислите за любимият ми Куркински? Харесвате ли го?  Mr. Green

Как, бе! Харесвам го, защото имам мили спомени. Отдавна бе, когато стисках плахо ръчицата на едно гадже, докато гледахме "Дневникът на един луд".

# 470
  • Варна
Един клюкарски въпрос, ама...Марадона, ти кога мина от Летящата на джей джей?

# 471
Дафо, колкото пъти да пишеш и да ти мярна подписа, и се хиля неистово. Сигур' щото и аз пиша стихове, вместо да топя мас. Laughing

Ох, свърши почивката, искам още пък, нямам следпразнична депресия, а дори имам предработна такава....като си помисля утре как требе да се става в 7... Tired

# 472
Марадона , кога успя да я свършиш тая работа бе ... Crossing Arms ooooh!

# 473
Е така е, Дафо, като се примирявам да деля  Mr. Green

# 474
Някой гледа ли bTV репортерите? Към много размисли навява този филм...

# 475
  • Пловдив
Някой гледа ли bTV репортерите? Към много размисли навява този филм...
Няма кво да навява. Аз съм пристрастена. И имам проблем.

# 476
  • о`майна лунна нощ е
Гледах БТВ. С удовлетворение установих, че има вечери, в които не искам да погледна компютър. Значи не съм толкова зависима. Искам аз да решавам обаче кога да съм в мрежата, и кога - не. А не да завися от доставчик или по принуда да съм отделена от РС-то, както се случи лятото за близо четири месеца.

Утре сме на работа. Не ги усетих тези почивни дни. Искам още.

# 477
  • България-Швейцария
Утре сме на работа. Не ги усетих тези почивни дни. Искам още.
Споделям, че почти като никога и аз.
Понаспах се, обаче още една седмица щеше да ми дойде екстра.

Тони, добре завърнал се и наздраве (с чист Dimple) Mr. Green

# 478
Чакайте малко де Mr. Green Ний през това време се женихме и разведохме Mr. Green ДеЩо ни кумува Mr. Green Hug После бързо осъзнахме,че той не може без JJ а аз без Милко Mr. Green
Сопрано,наздраве със здраве! Де ти е модния аватар? Mr. Green
И аз гледах репортерите и направо се втрещих.Мисля си,че ако имам на разположение къща в планината и топъл минерален басейн няма да се сетя за компютър дълго време.
Баташов го харесвам,Камен Донев също,има и други,но в момента не мога да се сетя.За Пачино е излишно да споменавам мисля Mr. Green

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 21:08 от Дон Кихот

# 479
Мисля си,че ако имам на разположение къща в планината и топъл минерален басейн няма да се сетя за компютър дълго време.

Аз пък като горните две + комп с нет си представям Рая  Mr. Green
Зависима съм, знам.

Общи условия

Активация на акаунт