Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 839
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ох, добре, че ми пуснаха тока. От сутринта нямах. Ужасно съм зависима от електричеството. Парното спря, юпиеса държи само 4ри часа, не мога да пусна климатиците и печка и постепенно взе да става ужасно студено. Студено, ама не чак толкова и си помислих как двата пълни фризера се размразяват и хранителните ми запаси за половин година стават неизползваеми. Свеки звъняла в EVN и казала, че три дни щели да оправят. При което аз подскочих половин метър и се обадих на половинката да звъни да се обяснява. Неизвестмо защо, авторитетен мъжки глас прави по-голямо впечатление на диспечерите на  EVN от колкото възпитан женски?! Аз не съм клиент или само мъжа ми заслужава внимание?! Close Явно не само ние сме звънели, оказа, се че цялото каре от къщи няма ток и го оправиха по-бързо от очакваното. Тъкмо бях тръгнала да търся адвокат, яко бях подпалила. #Cussing out

# 541
Споделям, че Сопрано ми липсваше.

# 542
Вчера следобяд една жена в психодиспансера плачеше за петмесечното си момченце и от време навреме ми казва:
-Виж колко краченца има моето момчеце - и ми показва нещо шарено от джоба си и го прибира. Нещо като шарена кърпа.
Днес говорих за нея с жена си, тя каза, че освен кърпа изважда и чорапче. И казва
-Виж колко краченце има моето момченце.

# 543
  • София
Вчера следобяд една жена в психодиспансера плачеше за петмесечното си момченце и от време навреме ми казва:
-Виж колко краченца има моето момчеце - и ми показва нещо шарено от джоба си и го прибира. Нещо като шарена кърпа.
Днес говорих за нея с жена си, тя каза, че освен кърпа изважда и чорапче. И казва
-Виж колко краченце има моето момченце.

Това вече много ме натъжи.Само един Господ знае,каква трагедия е изживяла бедната душа

# 544
Пуши ми се. Пробвах, а не мога вече. Хем ме побиват тръпки от мисълта да изпадна пак в зависимост, хем ми се иска отново да изпитам онова блаженство на първата глъдка дим след храна или секс.

# 545
  • София
Днес имах чувството,че съм незабележима.До този извод стигнах след като на няколко пъти ме бутаха,избутваха,а накрая се опитаха и пред блока ми да ми вземат парко мястото.За малко да я ударя тая малоумница.Карам леко на заден за да уцеля коловозите от снега и тя изведнъж се опита да  се промъкне.
За бутането и избутването думи нямам.Нали знаете,когато се образува малка партина в снега и се срещнете.Е все някой трябва да стъпи в снега и другият да мине.Днес си отстоях в снега,а най-гадното беше,че минавайки покрай  мен пак си ме бутаха.И аз като паметник с корема в снега

# 546
Пуши ми се. Пробвах, а не мога вече. Хем ме побиват тръпки от мисълта да изпадна пак в зависимост, хем ми се иска отново да изпитам онова блаженство на първата глъдка дим след храна или секс.

Решението е да спреш да ядеш и да правиш секс! Joy

# 547
Крав ме подсеща да споделя, че вече почти не пуша, в смисъл-  с дни не паля, не се сещам, даже. Това е временно, почти съм сигурна, ама да се пофаля.

# 548
  • Варна
Бравус, Дренке!
На мен не ми се пуши, обаче как ми се пиеее. Пие ми се червено вино, ама много ми се пие. Турнах малко в една манджа, глътнах няколко глътки, обаче не ми стига. Искам цялата бутилка.  Crazy

# 549
Ох, тези цигари... Голяма мъка са ми.  Sad Аз ги оставям, но те мен не. Няколко пъти спирах /за около година/ и пак започвах. Гадното е, че не мога да пуша по малко. Много искам да ги разкарам. Тровя се вече 15г.

# 550
Пийни си Саня, малкичко само, наздраве! Цигарите може, обаче алкохоля не знам дали, кога и как ще откажа. Може би не трябваше да го пиша, обаче тва е положението.

# 551
Всичко мога да откажа освен едно. Любовта. Ама онази, която също води до пристрастяване.

# 552
Решила съм да не ям, да не пия и да откажа форума. Освен да пропуша, за да заместя другите зависимости. Или да си намеря хоби. Няма да е плетене  Grinning

# 553
Къде е Дафодил Whistling

# 554

Това го знае всяко хлапе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт