Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 846
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • о`майна лунна нощ е
Събудих се ужасена от алармата на телефона. Baja нежно ми припяваше ... записано е у времену ..., но това не ме направи по-щастлива. С майка ми успяхме да намерим отворено кафене в 8 сутринта, чак от четвъртия опит. Тия хора явно бяха решили, че няма луди, които да почват работа от рано.

На път е да ме обхване трудов ентусиазъм.

Моя приятелка се е прибирала с полет от Испания в събота привечер. Голяма одисея е било. Летище София затворило, изръсили ги в Солун, нямало автобуси, та чак в неделя по обед тръгнали за родното БГ. Прекосили Гърция бързо, но като навлезнали на нашенска територия абтобусът запъплил с 30 км. Чисти пътища  #2gunfire

# 526
Бейлис, емотиконите ти отиват.

# 527
Мдааа, отпочна  ясленско-градинското истерясване. Снощи наблюдавах групичката ентусиасти, сврели се на завет на спирката срещу нас. Потропват и нещо си говорят. И тъй цяла нощ, предполагам. Успех на всички!
Сел, в бг-мамма грозна жена няма, бре!

# 528
Някакв янки, пенсионер, си купил от бакалията два лотарийни билета.
Същия ден в градината си получил инфаркт и си споминал. Вдовицата,
на 79, установила, че единият печели 10 млн щатски долара.
Пууу, как не беше 20 години по-млада.

# 529
Споделям 238 прибрани чанти, студена къща и много дрехи за пране.

# 530
  • No Line On The Horizon
Добре дошла у дома  Hug

# 531
Номинирам Волфи за нестихващ ентусиазъм - де що има дупка, дай да я запълним. Laughing

Аз за два дни опрах три перални пране! И от мен добре дошла Ета, дай снимки. Simple Smile

# 532
  • о`майна лунна нощ е
238 чанти!?!? Ета, какво сте прибрали в тях?

Не е ли време да си ходим от работа?

# 533
  • София
Време е! И аз викам, ама няма...

Поотхвърлям работа, ама вяло. Все още трудовият ентусиазъм почива.

Мишона изпреварвам те в изпълнението на плана - за два дни 5 завъртях и ме чака още, ама няма къде да съхне. Това му мразя след почивните дни.

# 534
Сега остава да кажем и кой какво сготви, пардон, пие, че да стане истинска отчетна. Laughing Hug

# 535
  • София
Е, моля те как да не сподели човек толкова свършена работа Laughing

Какво да споделя така...неотчетно - харесва ми да гледам през прозореца снега по къщите и дърветата, добре, че офиса е на високо и не виждам директно калта по улицата. Така си запазвам удоволствието от гледката.

# 536
През моя прозорец се виждат покривите на "Бялата къща", има една липа в двора, отрупана със сняг. Никой не е чистил пътя старателно и за това се е образувала пъртина. През витража на зимната градина се вижда зеленина и коледна украса - красиво е.

# 537
Много ме мързи. Трудовият ми ентусиазъм бавно се пробужда към 10,30, гори с буен пламък докъм 12, когато озверявам от глад и всичко друго губи значение, към 13 ч бавно почва да тлее, за да угасне безславно към 15 ч.
Лошото е, че шефът ми пък пристига към 12, припалва докъм 14 ч, обядва към 16 ч и решава да поставя спешни задачи за деня към 17-18 ч, когато нормалните хора като мен мислено вече са си вкъщи и блажено се изтягат...

Как да работи човек, кажете ми?!

# 538
Споделям, че съм на път да остана без работа.Много гадно, защото сама се насадих на тия пачи яйца, а парите свършиха!Ами сега накъде- лошо започна новата година за мен , много лошо...

# 539
От моите прозорци се виждат по средата огромни борове, от тия с  късите иглички и дългите, рехави шишарки. Три до нашата сграда и останалите - от другата страна на улицата, до поликлиниката. По-високи са от сградите. Високи са около 16м. Прозорците ми гледат на запад, слънцето влезе в стаята преди половин час. Обаче е топло, 24 градуса. Методическия търси един проект, който му оставих на бюрото преди 25 дена. А беше спешно. /стрелящ с "два пистолета във всяка ръка" емотикон/

Общи условия

Активация на акаунт