Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 890
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • София
 Споделям - голяяям мързел, нормално след празници.
 Май не е добре толкова да се почива - после не можеш да влезеш в ритъм. Усещам, че днес ще е един тегав ден, а довечера сме и на детски рожден ден.

Ядосана съм на колегите - сто пъти повтарях да не ми изключват парното, защото идвам първа - да не стоя на студено. Аз пускам в техните стаи и се затопля (докато те дойдат след два часа).
И какво заварвам тази сутрин - след 5 почивни дни - в моята стая изключено, а в техните на мах. Имам чувството, че съм говорила на патагонски.

# 511
  • До хладилника, който обичам
Ядосана съм на колегите - сто пъти повтарях да не ми изключват парното, защото идвам първа - да не стоя на студено. Аз пускам в техните стаи и се затопля (докато те дойдат след два часа).
И какво заварвам тази сутрин - след 5 почивни дни - в моята стая изключено, а в техните на мах. Имам чувството, че съм говорила на патагонски.
Единственото правилно е да пуснеш парното в твоята стая, а да спреш в техните, като отвориш прозорците им, за да се проветри упадъчният дух на старата година.

# 512
В стрес, потрес и депрес съм. От мен фотогпаф няма да стане.
Каквото и да снимам, ама каквото и да снимам, все вагинки излизат. Shocked
http://media.snimka.bg/1774/009803305-big.jpg
http://media.snimka.bg/1774/009803304-big.jpg

# 513
  • Варна
Дафодил, как го правиш? Никога нищо не ти убягва.

Не знам, Дуци. Пуста клюкарска природа. Все чакам Шушон да ми предложи работа.

Във Варна има сняг, а нямаме шейна. Мъка. Някой в Чайка да ми заеме за 2 дни? Simple Smile

# 514
  • Русе
За много години, банда!
Пиша ви с ръкавици. На работа е ебаси студа!
Споделям детско-градински вълнения. Мъж ми, с мъжа на една приятелка, висяха цяла нощ пред 2 градини, циркулирайки между двете, за да се записват на всеки кръгъл час. В какъв филм ги вкарахме, не е истина. Мислеха да ходят към 4-5 часа сутринта, но колежка по съдба сподели снощи към 22.30, че е единадесетият човек пред едната градина. Отиде моят любим в 24.00 и беше 18-ти. Две градини са сигурни, сега чака пред трета. 63-ти по ред номер. Може и да съм споделяла, но на лято, когато дойде време за градина, ще съм най-вероятно на нова работа и в нова квартира, и не се знае кое къде ще е. Та за това гледам да покрием няколко района в града. Тъпото е, че до март месец, когато трябва окончателно да изберем градина, нищо няма да е ясно и пак няма да знам, но за всеки случай. Бррррррррррррр

# 515
Аз съм в Чайка, Даф, но шейната е в Аврен. Simple Smile
Има хубави евтини шейнички в склада за играчки под бл. 68.

# 516
  • Варна
Мерси, Мишон, ще ида да ги видя.

# 517
Болна съм. И съм на работа.  Tired

# 518
  • Русе
Да ти донеса чай  Whistling

# 519
Оф, чета темата за приема в яслите и ОДЗ-тата във Варна и направо не мога да повярвам докъде сме се докарали!

От неделя следобед са почнали да правят списъци, татковци стоят на смени, размножават списъците, защото се оказва, че има хора, които ги крадат от вратите на детските заведения. Tired Майките пък, инсталирани към телефоните и форума са в бойна готовност, добре, че не са въоръжени! Пу-пу! И накрая, но не на последно място, вездесъща репортерка от btv съобщава, че записването в "градините" започвало от 05.01.2009 година, което съвсем не е така, но рояк родители се втурват по нощите снощи да се редят, щото може да не са разбрали, а репортерките винаги са прави, дори като са седнали!

Лошото е, че майките, които иначе са източник на информация за цялото семейство, не са си направили труда да прочетат наредбата на Кмета за записването в детските заведения!

Думи нямам. Явно хората имат нужда от борби и трагедии, прави са журналята. Mr. Green

Флоро,  Hug Ш са опрайш. Simple Smile

Искам да споделя и за Варненското летище. Снощи нямаше кой да почисти пистите три часа. Полетите се забавиха, хората си изтърваха връзките с други полети от София. Абсолютно безобразие!

# 520
Верно ли в Хоби мненията вече не се броят?
И в Красива мама също?

А всъщност в Красива мама има ли красиви мами или само грозни, които се опитват да станат красиви? Никога не съм влизал там и съм любопитен.

# 521
Здравейти, братчета прасенца, аз съм Ели и съм пристратена.

Ако се чудите на мйекия ми говор, така е то, като прекарате няколко дни изолиран от света, в компанията на мйекащи, всичкия култивиран твърдеж отива по дйаволити.  Ако ме чуете да споделям, че съм си купила "ново дънки", проявете съчувствие и не ми се хилете открито.

Споделям освен това изненадващо количество сняг. Заспах в Бургас, събудих се в Лапландия. Поне сънувах екзотични острови, благодарение на това, че гледахме вчера с големия израстък Робинзон Крузо. Баси готиния индианец. Израстъка иска да ме яде, защото ме обичала. Вредна телевизия.
Коледата деформира харддиска на малкия израстък, де що чорап види, пищи щастливо "коленен толап, коленен толап!" и го рови за шоколадчета. Коледната сергия затвори обаче.

Айди, отивам да работйа.

Приятен ден Heart Eyes

# 522
  • Варна
Марадона, не се прави Laughing! Естествено, че в КМ всички мами са красиви/че и не-мами има/. Иди се огледай и ще се убедиш сам/може само в темата на Фрида, за да не се луташ/.

И аз споделям студ в офиса+ никакъв трудов ентусиазъм.

# 523
А всъщност в Красива мама има ли красиви мами или само грозни, които се опитват да станат красиви?
Убедени са, че са красиви.

# 524
  • Paradise
За много години, момичета и момчета!
Много хубавини ви желая през цялата година!

Починах си, мисля добре, събрах много положителна енергия - надявам се да я задържа поне до края на годината Grinning.
Поскитахме малко из страната, хубаво беше.
На детето от новогодишните късмети се падна екскурзия в чужбина до Париж и Лондон - може и мен да ме огрее Grinning.

За мърлявщината по БГ летищата може да се напише много - скапана техника (ако я има въобще), надут, но некомпетентен персонал и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт